دوست عزیز که پرتابل ویندوز ویستا را دارید. اگر امکان دارد و مقدوره لینکشو بزاری
با تشکر
دوست عزیز که پرتابل ویندوز ویستا را دارید. اگر امکان دارد و مقدوره لینکشو بزاری
با تشکر
آیا این ویندوز شما درحالت بوت بالا میاد یا حتما داخل ویندوز اجرا بشه اگر نه یکیو بزارین که توی بوت کار کنه
دوست عزيز اين ويندوز كاملا مستقل است و ربطي به سيستم يا سيستم عامل هاي نصب شده در سيستم ما ندارد مثل تمام سيستم عاملهاي Protable ديگر نظيرProtable Linux
majid_kntu من فايل هايي كه گفته بوديد رو دانلود كردم ولي درست كار نميكنه. ببينيد اين كار هايي كه من كردم درسته؟
اول با نرم افزار PE Builder 3110a با سي دي ويندوز اكس پي برام يك سري فايل هايي درست كرد كه يك فايل iso هم همراهشون بود كه اسمش pebuilder.iso بود.
اين فايل iso رو گذاشتم تو پوشه HPUSBFW.EXE و بعد با نرم افزار HPUSBFW.EXE فلش رو با فرمت FAT فرمت كردم .البته اينم بگم شما گفته بوديد يك فايل iso يي به نام bartpe.iso وجود داره كه حجمش صفر هست ولي من كه همچين چيزي نديدم! براي همين pebuilder.iso كه ساخته بودم رو به نامbartpe.iso تغيير دادم!
بعد فايل ها ي bartpe.iso , NTDETECT.COM,ntldr,winnt.sifHPUSBFW.EXE رو داخل فلش ريختم و با بوت فلش بالا اومدم. تقريبا شايد يك نيم ساعتي طول كشيد كه يك لودينگ پر بشه كه مربوط به فلش بود بعد يك صفحه آبي اومد كه نشون ميداد يك خطايي رخ داده ولي من كه نفهميدم مشكلش كجا بود.
اگه ميشه مراحل كار رو دقيق تر بگو و اگه مشكل از bartpe.iso است اونو يك جا بزار ما هم دانلودش كنيم چون تو لينك مربوط به راپيد شير كه وجود نداشت با اون لينك ديگه هم نتونستم دانلود كنم.
اگه از لينك دوم استفاده كرديد فايل مورد نظر با حجم صفر وجود نداره.ظاهرا مراحل كار رو درست رفتيد.
اين تاپيكو خيلي وقت پيش زدم ولي تا اونجايي كه يادمه خروجي BartPe فقط يه فايل ايزو هست كه اين امكان وجود داره اونو درست نكني و خروجي رو مستقيم رو رايتر قرار بدي.شما گفتيد خروجي BartPEيه سري فايله كه iso مربوطه توشونه؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد صفحه آبي و زمان بر بودن بوت شدن هم بايد بگم مشكل از نرمافزار نيست.من با اين ايميج نهايتا پنج دقيقهاي بوت ميشم البته باسي دي فلش رو يادم نيست ولي نيم ساعت نبود.
اگه خاستي اينو امتحان كن ولي لزومي نمي بينم:
اگه لينك بالا پاك شده بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
passwordکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل از:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون كه به اين تاپيك نگاهي انداختي.
وقتي با نرم افزار PE Builder 3110a ميخواي يك پروتابل بسازي چند حالت براي شما درست ميكنه كه يكيش فقط ساخت فايل هاي پرتابل اكس پي است. حالت دومش رو كه من انتخاب كردم فايل iso ي پرتابل رو ميسازه و قسمت سومش رو فكر كنم سي دي پرتابل اكس پي رو ميسازه.
به صورت پيش فرض خودش تو پوشه اي به نام BartPE فايل هاي پرتابلشو قرار ميده بعد از روي اونها يك فايل iso كه به صورت پيش فرض اسمش pebuilder.iso هست رو تو جايي كه نرم افزار و نصب كردي درست ميكنه كه منظورم همين فايله بود.
به همين خاطر اين فايله رو به نام bartpe.iso تغيير نام دادم (همون طور كه شما گفتيد بايد اسمش اين باشه)
بعد اين فايل رو گذاشتم تو پوشه اي كه نرم افزار HPUSBFW.EXE قرارداره و كارهايي كه گفته بوديد رو انجام دادم.
اما نميدونم چرا درست كار نميكنه وقتي بوت ميشم اول يك لودينگ مياد كه اين جوري نوشته..
RAMDISK Abbild wird geladen
كه يك نيم ساعتي طول ميكشه تا لودينگش تموم بشه بعد يك لودينگ ديگه مياد كه اين جوري نوشته
Bitte warten...
بعد از اين صفحه همون صفحه آبي رنگ مياد.![]()
فلشم ويروسي نيست با انتي ويروس چك كردم.
در ضمن اگه بخوام رو سي دي رايت كنم بايد خود فايل iso رو تو سي دي بريزم يا چون به صورت يك فايل ايميج هست بايد با نرم افزار هايي مثل Nero اون فايل هاي داخل فايل iso رو رايت كنيم؟
در آخر هم بايد بگم مطالب وبلاگت هم جالب بود بيشتر بنويس
ممنون از لطفت!
همون ايميجو بدون اينكه بازش كني بايد رايت كني!وقتي با سي دي بالا بيايي يه صفحه اي مثل صفحه زير خواهي داشت.
احتمالا مشكل از فلشتونه.بازم فلشمو تست كردم مشكلي نداشت پنج شش دقيقهاي بالا اومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)