من یک رایتر LITEON COMBO دارم که nero اون رو نمیشناسه این مشکل از وقتی که ویندوز رو عوض کردم اتفاق افتاده لطفا کمکم کنید با تشکر
من یک رایتر LITEON COMBO دارم که nero اون رو نمیشناسه این مشکل از وقتی که ویندوز رو عوض کردم اتفاق افتاده لطفا کمکم کنید با تشکر
من هم مشكل داوود را دارم ولي يك بار خود به خود كار كرد بعد از كار افتاد از همتون ممنونم
vahidn جان COmbo خود را آپديت كنيد
cd رايتر من که samsung هستش آخر vcdها رو خراب write ميکنه مثلاً اگه 20
track باشه 16 تاش رو درست ميزنه 4 تاش باز نميشن ولی بعضی مواقع هم درست ميزنه
بعضی مواقع هم فقط يکّيشو سالم ميزنه 19 تاش رو خراب ميکنه ، کسی ميتونه مشکل منو برطرف کنه؟
من اينجا جواب دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان؛ قبلا سيستم من يه سي دي رام و يك سي دي رايتر داشت، چند وقت پيش تصميم گرفتم جاي سي دي رام يك دي وي دي رايتر بذارم و همين كارو كردم اما سي دي رايتر هم از كار افتاد.
حالا فقط دي وي دي رايتر دارم، البته اگر جاي سوكت ها رو عوض كنم فقط سي دي رايتر خواهم داشت.
خلاصه اينكه آقا فقط يكيشو مي تونم داشته باشم و اين اصلا خوب نيست.....
لطفا كــــــــــــــــــــــــ ــــمــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــك كـــــــــــــــنــــــــ ـــــيـــــــــــــــــــ ـد..................................
سلام
من یه دی وی دی رایتر مدل lite-onدارم.یه مدت بسیار خوب رایت میکرد و باسرعتx 8 یه دوی وی دی در عرض 10 دقیقه میزنه. اما حالا با همون ویندوز و برنامه نرو 31 دقیقه طول میکشه . فرقی نمیکنه که با سرعت کم بزنه یا زیاد . حتی از ایمیج رایت میکنم 31 دقیقه طول میکشه.
clone cdا 31 دقیقه طول میکشه.
پرسیدم گفتند که باید فیش های مادر برد تغییر بدیم تا درست شه بهشون گفتم این از اول اینجوری نبوده تازگی شده.
منون میشم راهنمایی کنید
چه سکوتی تو این قسمت حاکمه.
کسی نیست به من کمک کنه
با سلام
من یه سیستم داشتم که قبلا سی دی یا دی وی دی رام روش نبود و به خوبی کار می کرد اما از وقتی که روش دی وی دی رایتر گذاشتم بیشتر مواقع موقع روشن کردن بالا نمیاد صدای بوق هم شنیده میشه بعضی وقتها با خاموش کردن و کمی بعد روشن کردن درست میشه ولی بیشتر مواقع بالا نمیاد
وقتی هم که دی وی دی رایتر رو قطع می کنم باز سیستم بدون مشکل کار می کنه
دی وی دی رایتر هم از هر دو نوع ساتا و ای دی ای استفاده کردم بازم همین مشکل بود
به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکککککککککککک
(10 روز بعد)من کشته و مرده کمک هاتونم چقدر استفاده کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)