سلام
بله خدمات ایمیل هم میدن ...... بله Adsl هم میدن .......نمیدون از کجا بفهمم ...... نه .........
سرعت خوبی دارن فقط موقع شلوغی به من 20 کیلوبیت میرسه حالا یک بالاتر و پایینتر ( خط من 64k )
سلام
بله خدمات ایمیل هم میدن ...... بله Adsl هم میدن .......نمیدون از کجا بفهمم ...... نه .........
سرعت خوبی دارن فقط موقع شلوغی به من 20 کیلوبیت میرسه حالا یک بالاتر و پایینتر ( خط من 64k )
سلام همین Isp که من میخوام بخرم یک آنتن ( دکل ) برروی ساختمون شرکتش داره که نمیدونم برای چی هست و اینم میدونم که خدمات وایرلس نمیده فقط نمیدونم برای چی هست این آنتن چه کارایی داره
نیست کسی .....
ای بابا
64
میشه 6 کیلو بایت
تو به 20 کیلو بایت میگی کم تازه این رو میگی کم
شاید اشتباه کردی![]()
نه عزیزم 64 میشه 8 ولی من منظورم 20 کیلو بیت بود نه بایت
سلام
من میخواهم یک شرکت خدمات adsl توی شهرمون راه بندازم . الان مایه isp داریم که 5، 6 ساله یا یه خورده بیشتر داره فعالیت میکنه . هم قیمت کارت هاش خیلی گرونه هم سرعتش افتضاهه . لطفا برای موارد زیر من رو راهنمایی کنید :
1بهتره با چه شرکتی جهت راه اندازی ارتباط داشته باشم .
2: من هیچ اطلاعی در زمینه تجهیزات و وسایل مورد نیاز ندارم لطفا من رو راهنمایی کنید.
3: الان بهترین نوع خدمات در ایران چیه و کلا تفاوت نوع خدمات رو بگید مثلا اینکه adsl با dsl چه فرقی داره؟
4: مایه چقدر میخواد و چقدر طول میکشه مدت راه اندازیش؟
شما كجا و كدوم شهر هستين اوليت در ارائه خدمات ADSL با شركت هاي ISP هستش چون پهناي باند دارن .. شما اگه جايي باشي كه شركتي كه نمايندگيش رو مي گيري پهناي باند بتونه بهت بده مي توني ADSL راه بندازي بسته به نوع نمايندگي خدمات ADSL هزينه اي كه مي خواي كني فرق داره شما بگو كدوم شهر هستي تا من برات توضيح بدم
بنام خدا
سلام علیک
راست میگه اول استان و شهرتو بگو و اینکه اون isp که میگی از چه شرکتی نمایندگی گرفته بعدش adsl زیر مجموعه dsl هستش
واینکه پهنای باند و هزینه های isp بستگی به جمعیت شهرتون داره .
و اولین قدم در راه اندازی isp گرفتن مجوز هستش که اون هم بستگی به شهر و استانتون داره
در ایران 11 شرکت pap وجود داره که همه ISP از اینا خدمات میگیرن
مثلا یکیش داده گستره که نمیدونم چرا سایتش الان بالا نمیاد
که خودشون تجهیزات مخابراتی رو میدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید هر ماه اجاره پورت بدی به مخابرات که کارت اول هر پورتی 8 تومن که 24 پورتی هم هست کارت دوم 6 تومن
اما چالشی که الان این وسط هست اینه که مخابرات ایران از شهریور ماه خودش می خواد بیاد به عنوان یه pap کار کنه
به قوله خودشون چرا بیایم پورتهامونو اجاره بدیم؟خودمون کار میکنیم
و به تمام شرکتهای pap و isp هم گفتن که فکر رقابت با مخابرات نباشن فکر مشارکت باشن
البته اینتوری واسه ما بهتره
چون واسطه ها کم میشن و قیمت adsl میاد پایین
یه جا خوندم مخابرات 128 رو می خواد بده 6 هزار تومن
به نظر من که اگه مخابرات بیاد سر کار رقابت ها کم میشه چون که شرکت های پاپ پهنای باند رو از مخابرات می گیرند و مخابرات هم عمرا اگر قیمت ها رو کاهش نمیده مگر اینکه مجوز برای pap ها صادر بشه که خودشون پهنای باند از خارج بیارند
راستی کسی از دوستان نمی دونه این اینترنت ملی روی چه بستری ارائه میشه منظورم اینه که قیمت هر مگ اون چنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)