من هم تو سایت نوکیا N97 ندیدم
ولی چرا همه میگنم 20 گیگ حافظه ی داخلی داره ؟؟
من خودم دیروز تو سایتدیدم می تونید برید ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم تو سایت نوکیا N97 ندیدم
ولی چرا همه میگنم 20 گیگ حافظه ی داخلی داره ؟؟
من خودم دیروز تو سایتدیدم می تونید برید ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake... Fake...
هزار بار هم بگی باز هم فایده نداره![]()
راست میگی...هزار بار هم بگی باز هم فایده نداره![]()
آقا تعطیلش کنین اینجا رو ...
این هنوز در حد طرحه هر وقت واقعا معرفی شد صحبت میکنیم ...
ای عکس چیه ??
![]()
این هم 99 برای تو ....
تو که سنگ n810 رو به سینه می زنی چرا یه تاپیک مخصوص 810 نمی دی ؟؟
عزیزم اگه شما عکس رو سند میدونید باید بگم که من 5 یا 6 ماه پیش یه چند تا عکس از گوشی دیده بودم اگه اشتباه نکنم به اسمهای n98 و n99 که هر دوتاشون از نظر قیافه توپ از همه ی جهتها هم بودن بعدا معلوم شد که این عکسها رو یکی از نوجوونهای خوش ذوق طراحی کرده بود ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)