از لینک ممنون
بله چون من خیلی از این رم شاکی بودم یادم رفت عنوان" تقلبی" رو بنویسم
ولی به نظر من نمیشه به برند کینگ استون تو ایران اعتماد کرد چون تقلبی زیاد داره.
از لینک ممنون
بله چون من خیلی از این رم شاکی بودم یادم رفت عنوان" تقلبی" رو بنویسم
ولی به نظر من نمیشه به برند کینگ استون تو ایران اعتماد کرد چون تقلبی زیاد داره.
تقریبا به اکثر برندها در ایران نمیشه اعتماد کرد. به علت مسائل تحریم خود صاحب برند از برندش در ایران حمایت نمیکنه و ضمنا هیچ تولید کننده ای در ایران نماینده یا نماینده انحصاری نداره
که متاسفانه می بینیم که در تبلیغات خودشونو نماینده انحصاری معرفی مکنن
سلام
آقا حالا در کل ما اگر رم اورجینال بخاهیم از کجا باید تهیه کنیم
نمیشه به شرکت های سازنده سفارش بدیم تا بفرستن
چون من یادمه چند سال پیش یکی از دوستانم یک مادر بورد می خواست بخره
از توی اینترنت انتخاب کرد سفارش داد دوماه بعد هم به دستش رسید ولی مادر بوردش هم مادربورد بود ها
دوستان و همکاران زیادی قابلیت چنین کاری رو دارن
البته معمولا برای خریدار صرف نمی کند
مادربورد کامپیتر خونه خودم رو گفتم از چین فرستادن 20 دلار
اگر قرار تقلبی مصرف کنیم بهتره تقلب اصل مصرف کنیم
dooste aziz,inotr ke shoma migid ke ma be hich forooshandee va ya vared konandee nemitoonim etemad konim ke?pas age ye chizi bekhaim be kahrim az koja bayad tahie kard?
(bebakhshid ke farsi tipe nakardam)
Last edited by saeed258s; 22-12-2007 at 12:31.
خوب باید کلی تحقیق کنی ببینی اون چیزی که میخری واقعا اصل یا نه چه تو این بازار نمیشه به هر برندی اعتماد کرد.
در ضمن از کسایی که خریدن پرسو جو کنی. سر رم کلی سر من کلاه رفت.مواضب باشین!!!!
ممنون
اینجوریه که این آقا که خودشونم از وارد کنندگان هستن گفتن که کلا باید بیخیال خریدن چیزی تو این مملکت اسلامی شد![]()
Last edited by saeed258s; 22-12-2007 at 19:19.
عزيز جان شما به افرادي كه بي جهت از اجناسشون تعريف ميكنن يا ميگن ما نماينده انحصاري هستيم و... نبايست خريد كني
مشك ان است كه خود ببويد...
ضمنا اجناس آمريكايي يا با فناوري مستقيم آمريكايي در اندازه و تعداد تجاري وارد ايران نميشه البته سي پي يو مستثنا است كه اون هم جاي بحث داره
منم حرف این دوست قبول دارم.درضمن امریکا مستقیم جنس صادر نمی کنه. بیشتر تکنولوژی رو صادر میکنه .
در آمدش بیشتره
عزيز جان درسته آمريكا مستقيم جنس صادر نمي كنه اما مديريت و فروش تمام كلاهاي داراي فناوري آمريكا با خود آمريكايي هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)