ويرايش شد..
بله
خير
ويرايش شد..
Last edited by masihe; 22-12-2007 at 19:30.
ويرايش شد...
Last edited by masihe; 22-12-2007 at 19:29.
سلام
آيا تا بحال از اين سايت sms ارسال كرده ايد؟
.. مسيج هاي شما از چه شماره اي ارسال شده است؟
.
.
Last edited by masihe; 20-12-2007 at 20:00.
سلام
اگر از گيرنده هاي مسيج هاي ارسالي خود , اطلاع داشته باشيد به اين نكته پي خواهيد برد كه مسيج هاي
شما از ديد گيرنده از شماره موبايل خود شما ارسال شده است.
اين امكان كه مسيج ها از شماره خود شما ارسال شود را در هيچ سايتي نديدم لطفا اگر كسي با مورد مشابه
برخورد داشت اطلاع دهد.
فكرشو بكنيد
از اينترنت Sms ارسال كنيد ولي از شماره موبايل شما ارسال بشه
وقتي اين كار امكان داشته باشه پس با هر شماره اي ميتوان اين كار را از طريق اينترنت انجام داد.
مثلا خود سايت در اولين Sms ارسالي از هيچ شماره اي استفاده نمكند و بجاي شماره ارسال كننده از كلمه
Regcode استفاده ميكند. يعني امكان استفاده از هر شماره يا كلمه اي براي شماره ارسال كننده وجود دارد.
.
.
خيلي جالبه
اگر كسي ميداند چگونه ميتوان با شماره يا كاراكترهاي ديگري اين كار را انجام داد حتما به اطلاع ما برساند.
سایت smscity قبلا برای ایرانیها هم جواب میداد و میشد با شماره خودمون sms بدیم(حتی به خودمون با شماره خودمون) و همچنین میشد به جای شماره از یک کلمه(فقط a-z) استفاده کرد.برای هر یک از امکانات از اعتبار شما مقداری کم میکرد ولی متاسفانه ه علت تحریمات ایران رو از لیستش خارج کرد و کلی از کردیتهای من سوخت.
یه مشکل کجا باید دوباره شماره تلفن رو و چطوری باید بنویسم یعنی وارد کنم بعد اینکه لینک فعال سازی رو کلیک کردم
سلام
ابتدا روي بالاترين و سمت چپ ترين TAB موجود در صفحه, كليك كرده و صفحه My profile براي شما باز ميشود.
در اين حالت شما بايد لينك موجود در قسمت روبروي شماره موبايلتان را كليك كنيد تا امكان وارد كردن كد رمز فراهم شود
نقل قول:
نوشته شده توسط javady
یه مشکل کجا باید دوباره شماره تلفن رو و چطوری باید بنویسم یعنی وارد کنم بعد اینکه لینک فعال سازی رو کلیک کردم
تاييد ميشود
توضيحات: بعد از انتخاب صفحه My profile؛ داخل جدول موجود روبروي شماره موبايلتان روي كلمه (Not Confirmed) كنيد
از همه عزيزان تشكر ميكنم
Last edited by masihe; 28-12-2007 at 03:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)