Radeon HD 3870 همرده 8800GT است. قیمت HD 3850 پایینتر خواهد بود.
Radeon HD 3870 همرده 8800GT است. قیمت HD 3850 پایینتر خواهد بود.
خدا کنه...فعلا دست نگه میدارم تا ببینم قیمتRadeon HD 3850 تو بازار چقدر میشه...میخوام تعصبم به Nvidia رو برای اولین بار بذارم کنار!!!!
امیدوارم از 200 بالا نره...
این یه کارت خیلی خوبه اما به نظر من به خاطر PCI E2.0 هست چون سرعت انتقال اطلاعاتش دوبرابر PCI 16X هست
PCI E2.0:16 Gbps
PCI 16x:8 Gbps
این هم تست Toms Hard Ware
![]()
البته من وقتی 8800GT برند EVGA رو تست گرفتم اون هم روی PCI 16x نصف کارایی و Performance رو داد
اگه HD3850 روی PCI 16x هم همین کارایی رو داشته باشه می شه گفت از لحاظ ساختاری همرده 8600GTS هست اما با پشتیبانی از PCI 2.0 و DirectX 10.1 .
خلاصه Evolution37 اگه شما می خوای این کارت رو بگیری فکر کنم با این شرایط باید به فکر مادربرد PCI2.0 Support هم باشید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
سلام
من حالا از کجا همچین مادربوردی با این قیمت بالا گیر بیارم...فعلا همین که با Pci Exp رو می ساپورته واسه من کافیه...تا بعدا ببینم چی میشه...آقا اگه اومد تو بازار خبر بدین!!!
راستی اگه واقعا قیمتش در حد 8600gts باشه فکر کنم بازم روی همون حالت Pci Exp معمولی قورتش بده...اینطور نیست؟...توی رزولشن1024*1280 در بازی کرایسیس Fps=40 گرفته !!!شوخی بردار نیستا.....
اصلا اینطور نیست. عملا این کارتها نمی تونند پهنای باند PCI-Express 2.0 رو پر کنند و در همون PCI-Express 1.1 عملکرد کاملا مناسبی دارند.البته من وقتی 8800GT برند EVGA رو تست گرفتم اون هم روی PCI 16x نصف کارایی و Performance رو داد
اگه HD3850 روی PCI 16x هم همین کارایی رو داشته باشه می شه گفت از لحاظ ساختاری همرده 8600GTS هست اما با پشتیبانی از PCI 2.0 و DirectX 10.1 .
خلاصه Evolution37 اگه شما می خوای این کارت رو بگیری فکر کنم با این شرایط باید به فکر مادربرد PCI2.0 Support هم باشید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
عملکرد کارت پی سی آی2 روی اسلات 2 چه قدر میشه به درصد؟بالای 10% میشه بهبودش؟
برند استاندارداین کارت تقریبا از جی تی 5 تا 10 در صد ضعیف است.ولی به تازگی سپیر نوعی از این کارتو زده که احتمالا با جی تی برابری کنه.
در مورد قیمت هم واقعا عالیه و قیمتی کمتر از 220 تومن خواهدداشت.
نه. تفاوت حدود 2-3 درصد است در بهترین حالت.عملکرد کارت پی سی آی2 روی اسلات 2 چه قدر میشه به درصد؟بالای 10% میشه بهبودش؟
روز به روز که میگذره بیشتر از HD3850 خوشم میاد راستی می دونستید دو تا شو که Crossfire کنید برابر یا حتی بهتر از یه 8800gtx کار میکنه؟
فقط بگید از کجا گیرش بیارم!!!!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)