unsecure از همون اول هم کار نمی کرد،برنامه در پیتیه.
ای اس پی رو با اینجور برنامه ها نمی شه هک کرد.من خودم 8 ماه پول کارت ندادم اون قدیم ولی الان نمیشه حداقل من نمی تونم.
unsecure از همون اول هم کار نمی کرد،برنامه در پیتیه.
ای اس پی رو با اینجور برنامه ها نمی شه هک کرد.من خودم 8 ماه پول کارت ندادم اون قدیم ولی الان نمیشه حداقل من نمی تونم.
ولی فکر کنم قم از ارزونتر از حتی تهران باشه کارت اینترنت 5 ساعته در قم الان 800 یا فوقش 1000 تومنه ولی تهران رو دیدم 1600 تومنهنوشته شده توسط Sina.G
بعضي شهرا 40 ساعت ميدند 2500 خوبه نه اونم شبانه روزي
به نظر من هم درستهنوشته شده توسط Sina.G
اصلا هر کسی که اینقدر علمشو داشته باشه که بتونه یه isp هک کنه اون اکونتی که میدزده نوش جونشه
بهتر نیست بجای دزدی از دزد! راه بهتری دنبال کنیم. مثلا کارت اونهایی رو که گرون میدن نخریم؟ البته عمومی. اگه برای همه دزدها اینکارها رو بکنیم خیلی هاشون سربه راه تر میشن ها. شما چی میگین؟
lمی دونی من چی می گم؟ می گم باید هک کنی چرا؟ چون که اول 2 isp بود ولی الان یکی هستش ساعتی 500 تومان وایرلس هم ماهی 100000 تومان؟ دیال آپ هم ماهی 50000 تومان با سرعت خیلی پایین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دارین میبینید ما چه قدر بدبخت هستیم تهران اون ور های dsl ماهی 25000 به بالا هستش ولی ما تو کف همین دیا آپ موندیم با این مدیریت گند ای اس پیش
سلام دوست عزیز من از شیرازم
کارت اینترنت نمی خری؟
تبیان چه کارتیه؟
تو شیراز هست؟
از این اینترنت مفتی ها هست؟
اگر کمکی کنید ممنون خسته شدم از بس که کارت خریدم ور شکسته شدم
سلام داداش می تونم برات کارت از شیراز پیدا کنم اگه واستی خبرم بده
نخیردارین میبینید ما چه قدر بدبخت هستیم تهران اون ور های dsl ماهی 25000 به بالا هستش ولی ما تو کف همین دیا آپ موندیم با این مدیریت گند ای اس پیش
دوست عزیز من الان تهرانم
و الان هم دارم از دایل آپ استفاده میکنم
dsl فقط توی بعضی از مناطق تهران داده میشه تازه اونم قیمتش با سرعت ۱۲۸ /۳۹۹۰۰ تومان در ماه هستش
پس با این نتیجه باید بگم همه جای ایران همین مشکل هستش
بعد این مخابراتی ها میان توی تلویزیون میگن ما خیلی کار کردیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)