همه چیش ok
کارت گرافیک هم همینو بگیر با برد Xfx یا گیر اوردی ایسوس
همه چیش ok
کارت گرافیک هم همینو بگیر با برد Xfx یا گیر اوردی ایسوس
دوستان اين قضيه سه مدل بودن پنل مانيتورهاي lcd samsung كه من ميخوام بگيرم چيه؟
ظاهرا 3 پنل داره ...a و s و c .
مرسي.
پنل ها ساخت سه کمپانی هستند که پنلهای S رو خود سامسونگ می سازه و نسبت به بقیه بهتر است.
مرسي ويرجيل جون.اين پنل توي ايران پيدا ميشه ..يعني سام سرويس داره اين پنلو...؟
من پنل S هایی که دیدم اکثرا گارانتی سام سرویس نبودند...
پس گارانتي كجا بودند؟
در كل اين پنلها با هم فرقشون چقدره و ايا قيمتاشون با هم فرق داره يا نه؟
ممنون ميشم كامل راهنمايي بفرماييد.![]()
سیستم انتخابی برای بازیهای جدید سیستمی کامل است.
بهتره یه کم از مانیتور بکاهی رو سی پی یو بزاری
مثلا یه سی پی یو چهار هسته ای بگیری بهتره.
اسوس پی 5 کا مادر برد بسیار خوبه.
رم هم به نظر من جی اسکل ژل و کروشال مناسبند.
وی جی ای هم مناسبه و بهتر از این نیست البته جی تی اس 512 در راهه ولی اون بازم کم کمش 2 3 ماه طول میکشه.بالای 400 تومن هست.که از جی تی ایکس 5 تا 10 در صد ضعیفه در رزولیشنهای پایین تر توبازی کریسس و کال اف دیوتی 4 از الترا قویتره...
این پنل ها فرقشون خیلیه فقط هم s خوبه .احتمالا منظورش گارانتی یونیکام بوده حالا بزار خوده ویرجیل بیاد ببینیم دقیقا گارانتیه کجا بوده.سام سرویس هم ببخشید گند زد به برند سامسونگ.ظاهر خوشکل و باطن... بعضی مدل هاشم که اصلا معلوم نیست پنلشون چیه؟؟!!! مال دوستم 206 bw بود اصلا هر چی نگاه کردم چیز خاصی ندیدم که پنلش چیه از یکی از بچه ها توی همین جا (BENY NVIDIA) که 206 BW داره هم سوال کردم مال اون هم میگفت پنل W هست!!!!!!!!!اگه واقعا اینطوری باشه و حتی پنل معلوم نباشه چیه ,خرید این مانیتور های پرستیژ اشتباهه و احتمالا دوام اونچنانی ندارن بعد یکی دو سالی خودشون رو نشون میدن . حالا دیگه خدا داند از توی شکم کدوم شرکت اومدن بیرون.
Last edited by becareful; 24-12-2007 at 16:53.
درست یادم نیست. گارانتی یونیکام هم نبودند ...
پنل A بد نیست ولی پنل C کیفیت خیلی مناسبی نداره...
فکر کنم پنل A از S هم کمتر پیدا شه.گارانتی یونیکام هم اگه نبودن پس احتمال زیاد گارانتیه متفرقه بوده...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)