تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: بالا اومدن ویندوز

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیرمرد جان شما که اینقدر حرفه ای هستید بیشتر به ما کمک کن و توضیح بده چطور مشگلات نرم افزاری رو رفع کنم؟ یه برنامه نصب کردم(Tuneup Utilities 2006) رفع اشگال کرد رجیستری های بی خودم پاک کرد. برنامه ی زیادی هم تو استارت اپ فعال . بعد استفاده از این نرم افزار هالا17 تا از اون خط های ابی میاد ولی بازم زیاده.
    کمک کنید لطفا
    من نگفتم حرفه ای هستم ! گفتم فقط کمی دقت و توجه و صبر می تونه مشکلات سیستم عامل رو رفع کنه ! بگذریم
    من دوتا برنامه معرفی کردم یکی regsuper pro هست که می تونه اعمال زیر رو انجام بده :

Add / Remove software list scan
    File extension scan
    Font entry scan
    Menu order scan
    Obsolete software scan
    Left over software data scan
    Help file entry scan
    Application path scan
    Open With entry scan
    Shared Component entry scan
    MRU / History data scan
    ActiveX / COM /DCOM /OLE / DDE scan
    فقط برای پاک کردن رجیستری اصلی ( توضیح هر گزینه واقعا وقت می بره )
    برای بخش بعدی شما
    Add /Remove menu Filetypes New file Shell extensions IE context menu Open With menu Search menu
    اختیارات رو دارد مثلا در گزینه ی اد او ریموو ، برنامه های ناخواسته و اکتویکس ها و فایلهای dll و امثال اون که نالازم هستند به شما نمایش داده می شه و می تونید آنیستالشون کنید

برای filetype
    لانچ کننده های فایلهای رو تقلیل بدین مثلا وقتی چند مدیا پلیر مختلف نصب می کنید در موقع اجرای یک فیلم ویندوز شما کن د می شه و این بخاطر اینکه ویندوز دنبال تعداد زیادی مسیر برای اولیت اجرای فایل می گرده

یا مثلا open with

عامل بسیار کننده ای در موقع استفاده از فایلها و پوشه هاست
    یا شلها ، برنامه ای مثل فتوشاپ بسیار شل ثبت شده داره که اغلب بکار نمی آیند اما بی جهت فعالیت برنامه رو کند می کنند

و در نهایت سرویسهایی که در ابتدای ویندوز ران هستند و شما در taskmanager نمی بینیدشان و شا وابسته به یک فایل هستند مثل فایلهای سرویس ضد ویروسها شناسایی یک سرویس بی هوده که تنها سرعت شما رو ضایع کرده کار ساده ای نیست نباید یک سرویس رو بدون دانش کافی متوقف کنید و اینکار با نرم افزار خاصی انجام نمی شه و فقط با adminestrator services خود ویندوز امکان داره و باید محتاط بود
    نکته ی بعدی برنامه هایی هستند که ناقص unistall می شند و هنوز در رجیستری ویندوزتون هستند

نکته ی بعد فعالیت های شبکه "اینترنت یا لَن یا ..." که بر اجرای فرامین و اولویت اجرا تاثیر دارند

می بینید اینها تنها غده های سرطانی خوش خیمند و خب همیشه اینطور نیست
    یعنی ویروسها و اسپای ویرها و نرم افزارهای تبلیغاتی از نوع بد افزار هستند که حذفشان به آسانی گروه بالایی نیست

اما نرم افزار دوم : وین آیزو رجیستری آپتامایزر

این هم از اختیارات اولیه حذف رجیستری آن :

Add/Remove Programs Shared DLLs
    Browser Helper Objects Software Locations
    Configuration Files Sound and AppEvents
    Custom Controls Startup Popup Window
    Deep Registry Scan Startup Programs
    Device Drivers Windows Services
    File Extensions System Setting Errors
    Help and Resource Virtual Devices
    History Lists Windows Fonts
    Invalid ActiveX Invalid Files Path
    همان طور که مشهوده این برنامه چند اختیار مناسب داره و اونهم رجیستری اسکن عمقی و یا اسکن ابزارهای جانبی یا اسکن برنامه های استارت آپ و اشیائ مرتبط با مرورگر ویندوز و ...

از جمله امکانات این برنامه دیفرگ کردن رجیستری هست که بسیار کار جالب و اختصاصیست

در هر دوی برنامه های فوق و نظایر اینها گزینه ای بنام

Aggressive -For the use of expert customers with sufficient knowledge of regis, we do not ensure the safety of cleanin.
    وجود داره که فقط مخصوص حرفه ایهاست برای اینکه هیچ نرم افزار پاک کننده ی رجیستری دارای هوش مصنوعی نیست
    اگر چیزی به اشتباه حذف بشه مقصر انسان هست و نه نرم افزار
    این گزینه با اختیار کاربر برای تمیز نمودن رجیستری بشکل "بی مهابانه" استفاده می شه
    خب پس کمی تجربه با کار ضد ویروس بطور حرفه ای و آشنایی با مختصات رجیستری ، سرعت شما رو متعادل می کنه
    موفق باشید

داره خودمونی میشه mohammad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

پیرمرد به طور کامل و کافی گفت اگر باز هم نشد می دونی که باید چکار کنی؟

داره خودمونی میشه chogha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلافه شدم از دیر لود شدن ویندوزم . کسی نیست به داد من برسه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

پیشنهاد می کنم ویندوزتو عوض کن!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از کمک دو دوست عزیز ممنون دارم روش کار میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با دو برنامه win tools.net و tuneup utilitis همه کارایی که گفتید انجام دادم ولی بازم تاثیری نداشت. چیکار کنم به نظر شما؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

محمد جان به خاطرراهنماییت ممنون به حرف شما هم گوش کردم ویندوزو عوض کردم اما بازم هیچ تاثیری نداشت. امروز شکم رفت به جامپرای سی دی رم و هاردم چک کردم دیدم جامپر سی دی رم رو اسلیو(رایتر ندارم) گذاشتمش رو مستر جامپر هاردو نگا کردم ولی معلوم نیست رو چیه پشت هاردم چهارتا جای جامپر هست که جامپر توی دومیش ولی مثل سی دی رم مشخص نکرده که کدوم مال مستر کدوم مال اسلیو. ازش عکسم انداختم ولی نمی دونم چطور بذارم رو صفحه .شما راهنمایی کنید که از کجا بفهمم. اخه احتمال میدم که
    اشتباه باشه. راهنمایی کنید لطف بزرگی کردید. راستی اگه این سوال باید تو بخش سخت افزار مطرح بشه بگید اونجا مطدح کنم. فقط اگه میشه زودتر روشنم کنید لطفا. مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

محمد جان به خاطرراهنماییت ممنون به حرف شما هم گوش کردم ویندوزو عوض کردم اما بازم هیچ تاثیری نداشت. امروز شکم رفت به جامپرای سی دی رم و هاردم چک کردم دیدم جامپر سی دی رم رو اسلیو(رایتر ندارم) گذاشتمش رو مستر جامپر هاردو نگا کردم ولی معلوم نیست رو چیه پشت هاردم چهارتا جای جامپر هست که جامپر توی دومیش ولی مثل سی دی رم مشخص نکرده که کدوم مال مستر کدوم مال اسلیو. ازش عکسم انداختم ولی نمی دونم چطور بذارم رو صفحه .شما راهنمایی کنید که از کجا بفهمم. اخه احتمال میدم که
    اشتباه باشه. راهنمایی کنید لطف بزرگی کردید. راستی اگه این سوال باید تو بخش سخت افزار مطرح بشه بگید اونجا مطدح کنم. فقط اگه میشه زودتر روشنم کنید لطفا. مرسی
    الام مشکل شما مربوط به جای جامپرها هست یا سرعت ویندوز!!!؟
    چون فکر نمی کنم جابجایی جامپرهای سی دی رام و رایتر تو سرعت تاثیر داشته باشه ، البته اگر جامپرهای چیپست باشه بله ،اما سی دی رامو.. نه!

واما اگر به خاطر خونده نشدن سی دی رام رایتر می خوای جامپرهارو جابه جا کنی بهتره درمورد چگونگیش تو تاپیک سخت افزار عنوان کنی ،اینطوری سریعتر به جواب می رسی ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

محمد جان منم تو بحث های بچها متوجه شدم که جامپرای هارد و سی دی رم رو سرعت لود شدن تاثیر داره راستی میشه اطلاعاتی در رابطه با جامپر چیپست بدی برام توضیح بده شاید مشگل همون جامپر چیپست باشه اگه مقدور بود لطف کن با عکس. از راهنمایی مفیدت یه دنیا ممنون. منتظرم

داره خودمونی میشه King Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Any Space That Be Sky

پيش فرض

كامپیوتر روز به روز در حین كار كند‌تر می‌شود، و ویندوز زمان بیش‌تری را صرف بارگذاری و بالا آمدن خود می‌كند. حتا در اكثر مواقع صدای غژغژ هارد در هنگام بوت شدن ویندوز نیز شنیده می‌شود. این‌ها شمه‌ای از مشكلات اغلب كامپیوتر‌هاست و این نرم‌افزار، راه‌حل كامل همه‌ی آن‌ها. این نرم‌افزار سرعت بالا آمدن ویندوز را از قبل سریع‌تر كرده و به عنوان یك ابزار انقلابی می‌تواند سرعت بوت شدن ویندوز را خیلی سریع‌تر سازد. كافی است این نرم‌افزار را به اجرا در آورید و نتایج فوری آن‌را با چشم خودتان ببینید. به این‌ترنیب از یك ویندوز قبراق و سرحال نیز برخوردار خواهید شد.

این نرم‌افزار در حدود 3 مگابایت حجم دارد
    برای بازدید از سایت این نرم‌افزار نیز می‌توانید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    را كلیك كنید...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •