پیرمرد جان شما که اینقدر حرفه ای هستید بیشتر به ما کمک کن و توضیح بده چطور مشگلات نرم افزاری رو رفع کنم؟ یه برنامه نصب کردم(Tuneup Utilities 2006) رفع اشگال کرد رجیستری های بی خودم پاک کرد. برنامه ی زیادی هم تو استارت اپ فعال . بعد استفاده از این نرم افزار هالا17 تا از اون خط های ابی میاد ولی بازم زیاده.
کمک کنید لطفا
من نگفتم حرفه ای هستم ! گفتم فقط کمی دقت و توجه و صبر می تونه مشکلات سیستم عامل رو رفع کنه ! بگذریم
من دوتا برنامه معرفی کردم یکی regsuper pro هست که می تونه اعمال زیر رو انجام بده :
Add / Remove software list scan
File extension scan
Font entry scan
Menu order scan
Obsolete software scan
Left over software data scan
Help file entry scan
Application path scan
Open With entry scan
Shared Component entry scan
MRU / History data scan
ActiveX / COM /DCOM /OLE / DDE scan
فقط برای پاک کردن رجیستری اصلی ( توضیح هر گزینه واقعا وقت می بره )
برای بخش بعدی شما
Add /Remove menu Filetypes New file Shell extensions IE context menu Open With menu Search menu
اختیارات رو دارد مثلا در گزینه ی اد او ریموو ، برنامه های ناخواسته و اکتویکس ها و فایلهای dll و امثال اون که نالازم هستند به شما نمایش داده می شه و می تونید آنیستالشون کنید
برای filetype
لانچ کننده های فایلهای رو تقلیل بدین مثلا وقتی چند مدیا پلیر مختلف نصب می کنید در موقع اجرای یک فیلم ویندوز شما کن د می شه و این بخاطر اینکه ویندوز دنبال تعداد زیادی مسیر برای اولیت اجرای فایل می گرده
یا مثلا open with
عامل بسیار کننده ای در موقع استفاده از فایلها و پوشه هاست
یا شلها ، برنامه ای مثل فتوشاپ بسیار شل ثبت شده داره که اغلب بکار نمی آیند اما بی جهت فعالیت برنامه رو کند می کنند
و در نهایت سرویسهایی که در ابتدای ویندوز ران هستند و شما در taskmanager نمی بینیدشان و شا وابسته به یک فایل هستند مثل فایلهای سرویس ضد ویروسها شناسایی یک سرویس بی هوده که تنها سرعت شما رو ضایع کرده کار ساده ای نیست نباید یک سرویس رو بدون دانش کافی متوقف کنید و اینکار با نرم افزار خاصی انجام نمی شه و فقط با adminestrator services خود ویندوز امکان داره و باید محتاط بود
نکته ی بعدی برنامه هایی هستند که ناقص unistall می شند و هنوز در رجیستری ویندوزتون هستند
نکته ی بعد فعالیت های شبکه "اینترنت یا لَن یا ..." که بر اجرای فرامین و اولویت اجرا تاثیر دارند
می بینید اینها تنها غده های سرطانی خوش خیمند و خب همیشه اینطور نیست
یعنی ویروسها و اسپای ویرها و نرم افزارهای تبلیغاتی از نوع بد افزار هستند که حذفشان به آسانی گروه بالایی نیست
اما نرم افزار دوم : وین آیزو رجیستری آپتامایزر
این هم از اختیارات اولیه حذف رجیستری آن :
Add/Remove Programs Shared DLLs
Browser Helper Objects Software Locations
Configuration Files Sound and AppEvents
Custom Controls Startup Popup Window
Deep Registry Scan Startup Programs
Device Drivers Windows Services
File Extensions System Setting Errors
Help and Resource Virtual Devices
History Lists Windows Fonts
Invalid ActiveX Invalid Files Path
همان طور که مشهوده این برنامه چند اختیار مناسب داره و اونهم رجیستری اسکن عمقی و یا اسکن ابزارهای جانبی یا اسکن برنامه های استارت آپ و اشیائ مرتبط با مرورگر ویندوز و ...
از جمله امکانات این برنامه دیفرگ کردن رجیستری هست که بسیار کار جالب و اختصاصیست
در هر دوی برنامه های فوق و نظایر اینها گزینه ای بنام
Aggressive -For the use of expert customers with sufficient knowledge of regis, we do not ensure the safety of cleanin.
وجود داره که فقط مخصوص حرفه ایهاست برای اینکه هیچ نرم افزار پاک کننده ی رجیستری دارای هوش مصنوعی نیست
اگر چیزی به اشتباه حذف بشه مقصر انسان هست و نه نرم افزار
این گزینه با اختیار کاربر برای تمیز نمودن رجیستری بشکل "بی مهابانه" استفاده می شه
خب پس کمی تجربه با کار ضد ویروس بطور حرفه ای و آشنایی با مختصات رجیستری ، سرعت شما رو متعادل می کنه
موفق باشید