اجازه نصب ویندوز رو هم نمیده
عجب مشکلی شده!
اجازه نصب ویندوز رو هم نمیده
عجب مشکلی شده!
شما اطلاع داری که باید برای Uninstall کردن چه کار کنی ؟ یا نه ؟
منظورم اینه که اصلاً میدونی برای این کار باید فایل نصبی رو دوباره اجرا کنی و بعد دکمه Uninstall رو بزنی!
من هم با این مشکل روبرو شدم بعد از نصب دیپ فریز ، آنتی ویروس بیت دی فندر رو نصب کردم گویا یه کارایی کرده چون هرکاری می کنم نمی تونم صفحه ای که پسورد می خواد رو بیارم آیکونش از سیستم تری تسکبار حذف شده حتی با کلید های میانبر alt+ctrl+shift+f6 هم امکان دسترسی نبود فکر کنم هیچ راهی بجز نصب مجدد ویندوز نیست
دوست عزیز
کاری نداره که
دو راه داره
1- حذف برنامه از خود فایل نصبی ( گزینه ای به شما می ده برای پاک کردن برنامه )
2- بیخیال زوری برنامه رو نذاری اجرا بشه چطوریه اینجوری که:
>>>>>>> برنامه ی دیپ فریز یک سرویسی در قسمت سرویس های ویندوز نصب می کنه اون رو غیر فعال بکنی انگار که برنامه رو حذف کردی
برو توی Run>msconfig>service
تیک این گزینه رو بزن اhide all microsoft
تیک Dfserv رو بردار
ok
سیستم رو ری استارت کن
تمام
با سلام
این otp: 00362000 چیزی که شما نوشتید و البته اون رو توی همون پنجره ای دیدید که ازتون پسورود میخواد، حروف اختصاریه: one time password است. به معنی رمز موقته که هر بار که شما فریز رو غیر فعال یا فعال می کنید می بایست یه رمز موقت ایجاد کنید و برای ورود استفاده کنید که نحوه ایجاد رمز موقت رو در پایین می نویسیم.
در پنجره ای که از شما رمز می خواد رقم جلوی عبارت otp token: را یادداشت یا به خاطر بسپارید.(همون عددی که شما نوشتید: 00362000 ) سپس نرم افزار deep freeze را اجرا كرده و به قسمت one time password (در ورژن هفت حرفه ای منوی فایل رو بزنید می بینیدش ) وارد شده رقم یادداشت كرده را در زیر عبارت token وارد كنید و دكمه generate را فشار داده و در زیر عبارت OTP (one time password) c كد رمز را مشاهده نمایید و آن را یادداشت كنید حالا به پنجره ای که از شما رمز می خواست برید و رمز بدست اومده رو وارد کنید
اگه به امید خدا کارتون راه افتاد سه تا صلوات برای اموات نویسنده بفرستید موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)