تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: بحث در مورد ویندوز تحت سی دی BartPE

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوبین؟
    ممنون بابات پلاگین نرو6 باشه اشکالی نداره
    اونوقت یه سوال داشتم اونم اینه که آیا وقتی ویندوز تحت سی دی ساختی درایوها رو نشون می ده؟کارت گرافیک و مودم رو نصب شده داره منظورم اگر به یه کامپیوتر دیگه بخوای این کار رو بکنی خلاصه منظورم اینه که اگر روی کامپیوتر من درست شده باشه روی کامپیوتر پسرخاله هم کار می ده؟یا نه؟اگر جواب این سوالهای من آره هست لطف کنید پلاگینهای برنامه های معروف مثل موی میکر مثل نرو مثل ضد ویروس و ... از این برنامه ها اگر داری ممنون می شم

بای

حـــــرفـه ای Spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

کارت گرافیک رو آره ...مودم رو فکر نکنم .صوت هم فکر نکنم ...(ماله من که نصب نداره ) ...روی هر کامپیوتری میشه استفاده کرد...(و کارت گرافیک نصب شده ) ...پلاگین ها رو توی تاپیک معرفی گذاشتم بخدا یه نگاه بکن ...(سه صفحه پلاگینه!!!)

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اسپای جان
    منو می بخشید که مزاحمتون می شم می دونم از دستم ناراحتی به خاطر این سوالهایی که پیش شما بیخوده ولی پیش من بی خود نیست
    خب عزیز دل برادر وقتی نه کارت صدا نصب می کنه نه مودم پس این به چه درد میخوره؟اگر نیاز فوری هم داشته باشی که به اینترنت وصل بشی مودم رو وصل نداره که

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

خوب بلاخره بدردهایی میخوره ..همون طور که مشخصه تحت سی دی هست و هر جا دلت خواست میتونی بری با برنمه های مورد نیازت ....و من امتحان نکردم .ولی فکر کنم رو سیستم های بدون هارد هم اجرا بشه. چون رو رم میره اطلاعات...البته شاید یه چیزایی رو هارد دیسک میریزه .

در مورد مودم و اینترنت والا نمیدونم ....من که سی دی ساختم مودمم رو نشناخت...شاید راهی باشه....ولی متاسفانه من بلد نیستم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اسپای جان ممنون از پاسختون
    می تونید از یکی که وارد تر از شماست البته توهین نشه ها بگید که این کار رو بخواهیم بکنیم چه کار کنیم

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اسپای
    ناراحت شدید؟
    منو می بخشید
    بای

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

نه ولی زاده عزیز.اصلا ناراحت نشدم . بلکه پست ندادم تا شاید کسی بتونه به خواسته شما جواب بده ..تا من هم استفاده بکنم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض معذرت میخوام spy جان

spyجان سلام من همه پستهای که در انجمن درباره bart pe بوده است خوانده ام ولی چند موضوع را نفهمیدم
    من سی دی را درست کردم سیستم را رست کردم ولی با سی دی که درست کردم بوت نشدsp2
    ولی وقتی مثل همیشه وارد ویندوز شدم در taskbar یک گزینه به نام go بود حالا میخواستم ببینم خودشه یا نه؟
    حالا میخواستم ببینم اگر سیستم روش سیستم عامل نباشه این سی دی بوت میشه که من وارد ویندوز
    بشم یا نه اگر نه چکار میبایست کنم ؟
    حالا اگر وارد شدم با live cd من به پوشه های دیگر که داخل پارتیشنهای دیگه هست دسترسی دارم یا نه ؟

از شما معذرت میخوام که این پست طولانی شد و بازم از شما معذرت میخوام با وجود توضیحات خوبت من بازم سوال میکنم اخه خنگی هستو هزار مکافات
    ممنونم عزیزم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست من من از این برنامه که معرفی شده استفاده کردم پلاگین جت آدیو رو هم نصب کردم اما وقت توی ویندوز رآتوگو هستم . جت آدیو فایلهای تصویری را باز نمیکند. لطفاً کمکم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 کمک

سلام دوست من من از این برنامه که معرفی شده استفاده کردم پلاگین جت آدیو رو هم نصب کردم اما وقت توی ویندوز رآتوگو هستم . جت آدیو فایلهای تصویری را باز نمیکند. لطفاً کمکم کنید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •