مشكل من همين است كه برنامه هارد من را شناسايي نمي كند.بهتر است به عكسي از برنامه و منوي انتخاب هارد در برنامه توجه كنيد كه غير فعال است!
در ضمن مشخصات هارد ومادبورد را از Device Manager براي شما قرار دادم نه از طريق برنامه
مشكل من همين است كه برنامه هارد من را شناسايي نمي كند.بهتر است به عكسي از برنامه و منوي انتخاب هارد در برنامه توجه كنيد كه غير فعال است!
در ضمن مشخصات هارد ومادبورد را از Device Manager براي شما قرار دادم نه از طريق برنامه
نمي دونم چي بگم ولي شايد كابل هاردتونو زديد به سي دي رام
بچه ها سلام . من هم به مشکل برخوردم. وقتي استارت رو ميزنم بعد از چند ثانيه اين ارور رو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت Health هم اين قسمت قرمزه!!
مشکل از کجاست؟؟
راستی اینم هست... تو قسمت error scan یکی از خونه ها قرمزه ... یعنی هاردم بدسکتور داره؟؟
بله هارد شما سالم نیست Healtesh جلوش باید OK باشد با سبز برای شما قرمزه و در Scan کردن همون قرمز ها امده اند ولی با این برنامه قوی شما بد سکتورهارو بلوکه می کنید و دیگه اطلاعات روی قسمت بدسکتور نمی رود انگار که بدسکتور ندارید و در قسمت Healtesh می زنه OK با سبز من یکی از هاردام خیلی وضعش بخیم بود اینجوری درستش کردم الان هم مثل ماست داره کار می کنه فقط 2 گیگش بدسکتوره هارد 40 من الان 38 هست ولی بازم می ارزه
از كجاي برنامه ميتونيم بفهميم كه هارد plus هست يا نه
فقط مي تونم بگم برنامه عالي بوده.
همين...
دوست عزیز میشه بگی بد سکتورها رو چطوری باید بلوک کرد ؟؟نوشته شده توسط lord_theone
عزيز همون قسمت ارور اسكن
هارد شما بد سكتور داره با ارور اسكن باوكه مي شود و هاردتون هالش خوب مي شود و در قسمت Healtth مي زنه ok يعني سالمه
براي مشخص بودن پلاس قسمت Info برنامه مي زنه و Bufer مشخص مي كنه چند MB بافر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)