هر کس با دید خودش به دنیا نگاه میکنه؟؟؟؟!!!!! یا هر کس از یه دریچه ای به دنیا نگاه میکنه؟؟!!!
بهترین راه شکستن این قفل اینه
1ـ ایمیج با کلون قدیمی
2ـ باز کردن ایمیج در ایزوباستر
3ـ جستجوی udf با ایزوباستر
4ـ استخراج اطلاعات
هر کس با دید خودش به دنیا نگاه میکنه؟؟؟؟!!!!! یا هر کس از یه دریچه ای به دنیا نگاه میکنه؟؟!!!
بهترین راه شکستن این قفل اینه
1ـ ایمیج با کلون قدیمی
2ـ باز کردن ایمیج در ایزوباستر
3ـ جستجوی udf با ایزوباستر
4ـ استخراج اطلاعات
دوستان عزيز سلام
آقايان محترم من جديدآ حدود يک ماه است که روي قفل گزاري کار نمي کنم چون وقت ندارم در ضمن خدمت آقايان محترمي همچون (SILWESTER,SadeghPM) بايد عرض کنم که اصلآ کدي در کار نيست که باعث سوختن رم بشود بلکه از طريق نرم افزار ايزو باستر از رم بسيار کار ميکشد
يک چيز هم درباره قفل : اول از فايلها يک ايمج گرفته مي شود بعد قفل را بر روي ايمج پياده ميکنيم
نمونه اي از قفل درست شده : لينک دانلود فايل
حجم : 177 کيلو بايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر Dr.Lock
Last edited by Dr.Lock; 09-12-2007 at 18:51.
سلام دکتر جان جالب بود
شبیه به همون بلایی که Cdg سر فایل ها میاره هست .
اگه دیگه قفل گذاری نمیکنید و اگه ممکنه یه آموزشی از ساخت این قفل بزارید
تا یه حدودیش را میدونم ولی روش تا روش فرق داره
ممنون از شما بای
Last edited by lalipa; 09-12-2007 at 21:01. دليل: ویرایش
سلام
این عکسی که گذاشتم ، مربوط به یک فایل هست که 8-7 ماه پیش ساختم .
منتهی توی یک پوشه ای روی هاردم پیدا کردم که معنی اش این هست که یک نقطه ضعفی داشته و یا راه دور زدنش را پیدا کردم .
چیز مکتوبی درباره نقطه ضعف متاسفانه روی کامپیوترم پیدا نکردم . ولی یک ایرادی داشته این روش . تا الان هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید !!
البته این تصاویر رو توی یه تاپیک دیگه هم گذاشته بودید.
خب حالا چه فایده داره چون شما اطلاعات را از بین بردین و بعد از قفل گذاری دیگه اطلاعات اصلی هم از بین رفته . اینکه به درد نمی خوره و هر دو بخش ISO & Jolite به هم خورده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن شما با لود کردن ایمیج تو ISOBuster این تصاویر رو گرفتی. اما اگه ایمیج را رایت کنی ممکنه به این نتیجه نرسی.
بهتره ایمیج ایزو رو به جای این تصاویر بزاری تا بهتر متوجه قضیه شیم.
Last edited by SadeghPM; 10-12-2007 at 12:23.
دوستان عزيز سلام
دوست گرامي آقاي SadeghPM من منظور حرف شما در مورد اينکه (( بهتره ایمیج ایزو رو به جای این تصاویر بزاری تا بهتر متوجه قضیه شیم.)) را متوجه نشدم
1. با اکثر برنامه ها نمي شود از سي دي ايمج گرفت
2. وقتي شما مي خواهيد محتويات سي دي را توسط برنامه ايزوباستر مشاهده کنيد به محض باز کردن ايزوباستر برنامه از همان آغاز هنگ مي کند و در اين لحظه است که به سي دي رام و RAM سيستم شما فشار بسيار زياد مي آيد
3. آپلود کردن مجدد تصاوير هم به علت متوجه شدن بهتر شما دوستان عزيز بود
4. همانطور که بيان کرده بودم اين قفل بسيار ساده است
5. قفلي که من درست کردم هر دو بخش ISO & Jolite را خراب نکردم بلکه ...
6. براي اثبات حرف خود فيلمي را درست کردم تا شما دوستان ببينيد
لينک دانلود فيلم :
حجم فايل : 100 کيلو بايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر Dr.Lock
Last edited by Dr.Lock; 10-12-2007 at 17:51.
منظور ايشون اينه كه همون فايل Dr.Lock.iso كه در اول فيلم با حجم 168 كيلوبايت وجود داره رو آپلود كنيد.
در ضمن اگر ناراحت نميشيد بايد بگم هنگ كردن سيستم هيچ فشاري به رم نمياره(چه برسه به سوختن رم)
درسته ربطی به سوختن یا فشار رم نداره
در ضمن به نظر من در مورد فشار به سی دی رام هم برا همه مارکها به یه اندازه نیست
سیدی رام داریم تا رام
دوست عزیز اگه با این روش روی سی دی ها قفل بزاری آیا سرعت اجرا شدن سی دی خیلی خیلی کند نمیشه؟؟؟؟؟
آیا با کلون های قدیمی هم نمیشه ایمیج ورداشت؟؟؟؟
(((این قفل شما شبیه قفل ویرانگر طلایی هست)))
در ضمن همیشه مجبور نیستیم سی دی را با ایزوباستر باز کنیم. منظورم اینه که اگر ایمیج سی دی را در ایزوباستر باز کنیم باز هم به همین ارور ها بر میخوریم
به فرض که به این ارور ها بر بخوریم آیا نمیشه اطلاعاتتون را استخراج کرد؟؟؟؟ (Search udf)
والا فیلمی که شما درست کردید هیچ کدوم از حرف های شما رو ثابت نمیکنهوبا تصاویر اولیه که گذاشته بودید تفاوت داره تو اون تصاویر هر دو بخشISO & Jolite خراب شده بود . شما گفتید که با اکثر برنامه ها نمیشه ایمیج گرفت و ایزو باستر هنگام باز کردن ایمیج هنگ کرده و فشار زیادی به رم می آید ... والا ما که چنین چیزی تو فیلم ندیدیم
شما با ایزو باستر ایمیج رو باز کردید
بر خلاف ادای خودتون.!!!!
![]()
Last edited by SadeghPM; 11-12-2007 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)