تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: DevExpress x.30 Source

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

سلام
    ممنون نانفورس جان. به نظر عالي مياد هرچند كه من نتونستم نصبش كنم. هر كار مي كنم ارورر ميده كه فلان فايلي رو پيدا نمي كنه و ازين حرفا... اگه كسي بگه چجوري نصبش كرده ممنون ميشم.
    ولي نكته اي كه خيلي نظرم رو جلب كرده و البته مربوط به اين تاپيك نيست، اينكه فايل RAR شده حجمش 7 مگ هستش. وقتي بازش مي كني ميشه 120 مگ. چجوري اين قدر فشردش كردين؟ من تا حالا نديدم Winrar اينقدر فايلي رو فشرده كنه. خيلي برام جالب بود.
    موفق باشين
    باي

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    ممنون نانفورس جان. به نظر عالي مياد هرچند كه من نتونستم نصبش كنم. هر كار مي كنم ارورر ميده كه فلان فايلي رو پيدا نمي كنه و ازين حرفا... اگه كسي بگه چجوري نصبش كرده ممنون ميشم.
    ولي نكته اي كه خيلي نظرم رو جلب كرده و البته مربوط به اين تاپيك نيست، اينكه فايل RAR شده حجمش 7 مگ هستش. وقتي بازش مي كني ميشه 120 مگ. چجوري اين قدر فشردش كردين؟ من تا حالا نديدم Winrar اينقدر فايلي رو فشرده كنه. خيلي برام جالب بود.
    موفق باشين
    باي
    سلام
    تعجبي نداره، فايلهاي سورس هستند و بصورت متن، پس ميشه اينطوري زياد فشرده كرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه delphianddotnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به پیشغتمهایی که میده توجه کن.اگه گفن فلان فایل dcu نیست باید همون dpk رو از منوی Install Component نصب کنی تا dcu هاشو بسازه.
    خبلصه اش اینه که باید کامپایل کنی تا فایل dcu ساخته بشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    نگين اين چقد خنگه. بابا نصب نميشه. Install Component. شما ميگي بايد Compile كني. وقتي نميشه چي كار كنم. اگه ميشه قدم به قدم بگين چجوري نصب كردين. همون طوري نصبش كنم ديگه. Noneforce جان شما كه اين تاپيك رو گذاشتي، لا اقل شما بگو خودت چجوري نصب كردي. شرمنده ها. اين اولين كامپوننتيه كه هر كاري مي كنم نصب نميشه.
    موفق باشين
    باي

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    نگين اين چقد خنگه. بابا نصب نميشه. Install Component. شما ميگي بايد Compile كني. وقتي نميشه چي كار كنم. اگه ميشه قدم به قدم بگين چجوري نصب كردين. همون طوري نصبش كنم ديگه. Noneforce جان شما كه اين تاپيك رو گذاشتي، لا اقل شما بگو خودت چجوري نصب كردي. شرمنده ها. اين اولين كامپوننتيه كه هر كاري مي كنم نصب نميشه.
    موفق باشين
    باي
    سلام
    اين كامپوننت به 2 صورت با سورس و بدون سورس عرضه ميشه كه حجم نسخه بدون سورس و كامپايل شده حدود 120 مگ بصورت فشرده است، براي راحتي نسخه با سورس را ارسال كردم، خودم هم فعلا ازش استفاه نكردم، ولي بقيه كساني كه ابزار را گرفتن موفق به نصب اون شده اند، بهتره از اونها راهنمايي بگيريد.

پروفشنال MasterData's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهدالرضا

پيش فرض

راستش این کامپوننت همیشه پدر منو در میاره تا نصبش میکنم
    توی این کامپوننت بعضی از اونها باید مقدمتر از بقیه نصب بشن ، مثلا Common Library یا Theme Manager رو باید قبل ز همه کامپونتها نصب کنی
    معمولا وقتی میخوای نصب کنی اگه خطا داد که فلان یونیت رو پیدا نکردم توی شاخه های دیگه یه جستجو بکن بعدا اول اون پکیج ها رو نصب کن و الی اخر

پروفشنال MasterData's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهدالرضا

پيش فرض

راستی من نسخه های قدیمی ترش رو که به صورت فایلهای ایسنتال هستند دارم البته با سورس هستند
    اگه این مدلی هم داری لطف کن و آپلود کن چون واقعا برای نصب خیلی راحتتر هستن و معمولا Help هم دارن که این خیلی بهتره
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

راستی من نسخه های قدیمی ترش رو که به صورت فایلهای ایسنتال هستند دارم البته با سورس هستند
    اگه این مدلی هم داری لطف کن و آپلود کن چون واقعا برای نصب خیلی راحتتر هستن و معمولا Help هم دارن که این خیلی بهتره
    بازم ممنون
    سلام
    نسخه ي ديگري كه دارم حجمش حدود 120 مگ است، هم براي من ارسالش مشكله و هم فكر كنم گرفتنش براي اكثر افراد سخت باشه، اون هم فايل نصب بصورت exe نداره، فقط فايلهاي كامپايل شده است،‌البته به همراه سورس و راهنما و مثال.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من كنه نتونستم نصبش كنم. ببينم اصلا كسي اينجا تا حالا نصبش كرده؟
    اين كامپوننت ها (اينجور كه از سايتش نشون ميده) خيلي خيلي عالين و جلوه هاي عالي به برنامه ميده.
    تو رو خدا اگه كسي نصب كرده بگه ديگه. من طبق همون مراحلي كه گفتم مي خوام نصبشون كنم ولي نميشه. مياي يكي رو نصب كني ميگه فلان فايل رو نداره. مياي اون يكي رو نصب كني. ميگه يه چيز ديگه رو نداره.
    نانفورس جان ما رو با اين كامپوننت ها بردي تو كف ولي هيچ فايده اي برامون نداشت.
    ممنون
    باي

اگه نباشه جاش خالی می مونه delphianddotnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مياي يكي رو نصب كني ميگه فلان فايل رو نداره. مياي اون يكي رو نصب كني. ميگه يه چيز ديگه رو نداره.
    سلام
    خوب درسته دیگه اون پیکیچی رو که میخواد باید از InstallComponent نصبش کنی تا فایلهای dcu ساخته بشه.
    همینطور جلو برو و پکیج هایی که میخواد رو نصب کن وقتی هیچ اروری نداد مرحله مرحله برگرد عقب و اولین رو Compile->Install کن
    فکر نمیکنم از راخت تر دیگه بشه توضیح داد.
    در ضمن من بعضی هاشو که لازم داشتم نصب کردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •