من میدونم
میخوای w960 بگیری
همه جا این مطلبو گفتی
من میدونم
میخوای w960 بگیری
همه جا این مطلبو گفتی
به هر حال جفت گوشیها نازن
زنگ زدم مایکروتل گفت داریم وارد میکنیم ( به زودی )
يه سوال كوچولو؟
g800 اولين گوشي كه زوم اپتيكال داره ؟
اولین گوشی که نمیشه گفت . مدل وی 7800 که 5 مگاپیکسلی سامسونگ هست3 ایکس زوم داشتتند صفحه 16 میلیون رنگ فلاش زنون و ....
ظرفیت اس ام اس روی یو 600 شد 1000 تا انگار به سامسونگ نچسبیده کردش نا محدود . یعنی روی مموری کارت میره پیامهای . روی جی 600 و جی 800 اینطوری
ولی من با همین تم جی 800 خیلی حال میکنم . اصلا هم به نظر من احتیاجی به تم نداره . ولی فکر کنم داشته باشه چون جی 600 یادمه برنامه them maker داشت
همه جا که هیچی اصلا توی امضام هستش. احتمال خرید دبلیو960 به مراتب بیشتر از جی800 هستش. ولی میگم جی800 توی گزینه های من هستش.به تریتیب دبلیو960-پی1-جی800
یعنی جی600 هم میادش؟قرار بود فقط جی800 بیاد که
بین گوشیهایی که توی ایران هستش نه اولین گوشی نیستش.کاری به اون گوشیهایی که توی کره هستش رو من ندارم.
توی ایران ان93 زوم اپتیکال داره حالا نمیدونم مال فیلمبرداری هستش یا مال عکاسی
نه جی 600 نمیاد . مگر اینکه تازه وارد لیست پارس میکروتل شده باشه . ان 93 هم زوم اپتیک داره هم برای فیلم هم عکس و 20 ایکس هم زوم دیجیتال که به نظر اصلا هم خوب نیست . 20 ایکس ؟!!!!!!!!!!!!!! دیگه چیزی برای کیفیت نمی زاره . برای جی 800 4 ایکس زوم دیجیتال و 3 ایکس اپتیک که جمع میشه 12 ایکس
در مورد زوم درسته 20 ایکس دیجیتال چیزی از تصویر نمیذاره ولی بودنش بهتر از نبودشه گرچه خاصیت آنچنانی نداره.خب طرف کم زوم کنه
آره جی600 هم برنامه ساخت تم داره هم چندتا تم از پیش فرض روش نصبه ولی جی600 همون یه دونه !ولی من با همین تم جی 800 خیلی حال میکنم . اصلا هم به نظر من احتیاجی به تم نداره . ولی فکر کنم داشته باشه چون جی 600 یادمه برنامه them maker داشت
منم منظورم جی800 بود !!!یعنی جی600 هم میادش؟قرار بود فقط جی800 بیاد که
زومش معرکه هست یه ذره نویز نمیندازه تو عکس من عکسای زوشو دیدم حرف ندارهمن تاحالا باگوشیم زوم نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)