سلام
دوستان نظراتشونو دادن
ولی این کاری که می گم با دو حرکت نیس ولی تو دو سوت(حدودا 2 ثانیه)سیستم رو خاموش می کنه.
task manager رو باز کرده---> از منوی shutdown گزینه turnoff را همزمان با پایین نگهداشتن CTRl می زنیم .
سلام
دوستان نظراتشونو دادن
ولی این کاری که می گم با دو حرکت نیس ولی تو دو سوت(حدودا 2 ثانیه)سیستم رو خاموش می کنه.
task manager رو باز کرده---> از منوی shutdown گزینه turnoff را همزمان با پایین نگهداشتن CTRl می زنیم .
سلام عزیزان!
با تایید نظریه همه دوستان بغیر از DoNkHoWaN عزیز ( چون زمانی که من کلید Window+u+u را میزنم پنجره ها Utility Manager و Microsoft Narrator باز میشه ) من هم یه راه بنظرم میرسه که نمیدونم دو حرکت است یا سه حرکت که اینجا مینویسم.
تمامی پنجره های باز را Minimize نموده و بعد کلید های Alt+F4 را فشار دهید و بعد از آن کلید U را فشار دهید که کامپیوتر بالافاصله Turn Off میشه!
راستی DoNkHoWaN عزیز اگر در مورد این فرمان Window+u+u توضیح بدی ممنون میشم زیرا همانطور که گفتم با فشار دادن کلید های متذکره کامپیوتر خاموش نشد.
همه مؤفق و کامگار باشید!
فرهمنــــــــــــــــــــ ـــــــــد
سلامنوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهنمد شما نباید همزمان Window رو پایین نگه دارید و U را بزنید بلکه باید یک بار widnow را بزنید و بعد دوبار U را بزنید یعنی وقتی منوی استارت باز شد
موفق باشید
سلام DrXoX عزیز!
ممنون عزیزم.خیلی لطف نمودی.سلام
فرهنمد شما نباید همزمان Window رو پایین نگه دارید و U را بزنید بلکه باید یک بار widnow را بزنید و بعد دوبار U را بزنید یعنی وقتی منوی استارت باز شد
موفق باشید
مؤفق باشی عزیز!
فرهمنــــــــــــــــد
بابا این که دیگه کاری نداره !!!!!
تو کیبورد های مولتی مدیا (( کیبرد هایی که علاوه بر دکمه های اساسی تو قسمت بالای کیبورد دکمه های اضافی هم دارند )) یه دکمه برای standby و یه دکمه برای خاموش کردن سیستم هست !!!
همون یه دکمه رو فشار بده تا سیستم خاموش بشه و بجای دو حرکت از یه حرکت استفاده کرده باشی !!!!
من که خودم همیشه اینجوری سیستمم رو خاموش میکنم !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)