لطفا لینک مورد نظر را قرار دهید و بفرمایید که در برنامه ایزوبوستر چگونه می توان عمل مقایسه را انجام داد.
لطفا لینک مورد نظر را قرار دهید و بفرمایید که در برنامه ایزوبوستر چگونه می توان عمل مقایسه را انجام داد.
سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم Dvd بازی اسپلینتر سل رو البته اورجینال گرفتم فقط نمیشه
ازش ایمیج گرفت ارور میده دوستان خواهش میکنم کمکم کنید چون خیلی ضروریه
سلام دوستان میبینم که اینجام حرف از پیغام سی دی اورجینال هستش
این قفل هارو شرکتهای ایرانی با استفاده از توابع Aspi میزارن که هنوز اسم برنامه قفل گذاریشو نمیدونم اگه کسی فهمید به ما هم بگه !
سلام دوستان،من هم cd اينطوري دارم كه با برنامه cd cops قفل شده
از سادگي شما تعجب كردم دوست من!این قفل هارو شرکتهای ایرانی با استفاده از توابع Aspi میزارن که هنوز اسم برنامه قفل گذاریشو نمیدونم اگه کسی فهمید به ما هم بگه
من كه لينك برنامه قفل گذاري رو براي شما فرستادم!!
شركت هاي ايراني كدومه؟
من كه گفتم برنامه از توابع aspiاستفاده مي كنه مگه با برنامه كار نكرديد؟
حالا کتابخونه چی هست ؟
در صورت امکان فایل هاشو آپلود کنید
تا دوستان کرکر زحمتشو بکشند.
بای
Last edited by mobtakeran; 12-05-2008 at 08:08.
خواهشا برای منم لینک رو بفرست
امتحانش کنم
ممنون
اين سي دي كه اينجا هست يك ديكشنري ماماني هست كه از فكر ميكنم ٍSecueRom استفاده ميكنه .... هموني كه شما داريد پست شماره 9 خودش كپي هست ، پس حتما يك جوري ميشه ازش كپي كرد.
سلام ایمیج کتابخانه ملی کار پارس آذرخش روی بعضی کامپیوترها نصب و اجرا میشه ولی روی کامپیوترها جواب نمیده و ارور cd is not original دلیل خاصی داره؟
اینکه رو بعضی از کامپیوترا جواب میده بعضی نه نشونه ضعف ولی خیلی قفلا هستند که اینجورین
یعنی بعد از رایت یا ایمج پیغام سی دی اورجینال میدن مثلا آنهایی که از توابع Asp استفاده میکنن
و تو سی دی یه پوشه به نام Aspi هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)