صدایه هدفون اصلا مطلوب نیست. حتی با تقویته صدا هم تغییره محسوسی نمیکنه..!
اما شما با خریده یه تبدیل کننده ی جک میتونید از هدفون هایه دیگه استفاده کنید که صدا قابله قبول بشه.
![]()
صدایه هدفون اصلا مطلوب نیست. حتی با تقویته صدا هم تغییره محسوسی نمیکنه..!
اما شما با خریده یه تبدیل کننده ی جک میتونید از هدفون هایه دیگه استفاده کنید که صدا قابله قبول بشه.
![]()
مرسي مسعود جان باز طبق معمول حرفهاي همه دوستان رو كامل كردي و.......
دوستان به نظر من که هم کیفیت و هم بلندی صدای هدفون موتو خوبه.
البته آقا تورج کیفیت ال سی دیه v3x یه چیز دیگست.
مسعود جان مرسی واقعا کامل کردید دفعه اول بود شنیدم فردا میرم دنبالش خدا کنه گیر بیاد
پس مشکل از خروجی v3x نیست و از هدفونهاست؟
وقتی هدفون سونی اریکسون رو تو گوش میزاری بخاطر نوع طراحیش کل صدای خروجی به گوش میرسه گوشها رو کیپ کیپ میکنن ولی موتو طراحیش اینجور نیست یه چیزی حدود 40 درصد صدا بخاطر همین نوع طراحی هدر میره
اقا میخاستم همین هدفون معمولیهای v3x بگیرم که 3500 یا4000 تومان یکی از فروشنده ها گفت اصلشو دارم 12 تومان حالا صدای این چه جوری نمیدونم کسی از دوستان نداره ؟فقط بخاطر نوع سیمش قیمتش بالا یا واقعا صدای هدفون رو هم افزایش میده
دوست عزيز اگه منظوره طرف همون هدفون داخل جعبه هست كه با گوشي ميخري زياد از نظره صدا فرق نداره
دوست عزيز بايد قبول كرد كه موتو در سري v3 يكم هدفون ضعيفي داره ( بقيه رو نميدونم)
فكر نكنم از نظره lcd هم با هم فرق داشته باشن تا اون جا كه من يادمه هردوشون 16 ميليون هستن
راستش مجتبی جان هدفونه فابریکه موتو که بدونه عیب نیست.و ضعیفه. من این تبدیل رو گرفتم اما هنوز
رویه یه هدفونه مناسب تستش نکردم.ولی اطمینان میدم در صورتی که یه هدفونه مناسب برش پیدا کنی
صدا نه در حده عالی بلکه قابله قبول میشه. و از این ضعف در میاد.
اما به طوره کلی این گوشیها برایه پخشه موزیک با کیفیته بالا از a2dp یا همون بولوتوثه استریو استفاده میکنند.
این تکنولوژی یک نقطه ی قوت در این گوشیها و به طوره کلی در برنده موتورولا هستش که در برندهایه دیگه
به تازگی داره همه گیر میشه! و از این نظر موتو یه گام جلو بوده.. به خاطره همین شما برایه لذت بردن از صدایه
موزیک باید از همچین وسیله ای استفاده کنید که متاسفانه هم کمیابه در اینجا هم گرون!!
![]()
با قسمته اول حرفات موافقم تورج جان..
اما در مورده k1 باید بگم که lcd این مدل برخلافه v3x تعریفی نداره. رزولوشنه پایین تر220*176 و همچنین ابعاده
کوچیکتر و ترکیبه نه چندان جالبه رنگها!! که برعکسه v3x در k1 میشه Lcd رو یه نقطه ضعف دانست(با توجه به
اینکه از خانواده ی موتو هستش).. در آخر هم جسارتا تورج جان تفکیکه رنگ در هر دو مدل 256000 هستش![]()
منم دقیقا همین نظر رو دارم ولی سویچ کرده رو v3x !
درصورتی که k1 واقعا خوشگل تر و جدیدتره ... من تو موتورولا ها دست یکی از دوستام یه موتورولا دیدم تاشو بود درش شیشه ای بود اسمش اگه اشتباه نکنم موتومانگ بود... صدای هدفونش محشر بود ( در حد سونی )
تاچ اسکرین هم بود... ولی فکر نکنم صدای k1 بلندتر از v3x باشه![]()
ممنون مسعود جان
وقتی تهران به زور گیر بیاد
تو استان زرخیز ماکه دیگه اصلا
بیخیالشالبته فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)