تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: سوال در مورد پخش موزیک در v3x

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صدایه هدفون اصلا مطلوب نیست. حتی با تقویته صدا هم تغییره محسوسی نمیکنه..!

اما شما با خریده یه تبدیل کننده ی جک میتونید از هدفون هایه دیگه استفاده کنید که صدا قابله قبول بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسي مسعود جان باز طبق معمول حرفهاي همه دوستان رو كامل كردي و.......

پروفشنال amir.ara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظر من که هم کیفیت و هم بلندی صدای هدفون موتو خوبه.

من نميگم v3x بده اما يه خورده پسرونه هست به نظره من براش k1 بخر هم دوخترونه تره هم از v3x بهتره
    البته آقا تورج کیفیت ال سی دیه v3x یه چیز دیگست.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

مسعود جان مرسی واقعا کامل کردید دفعه اول بود شنیدم فردا میرم دنبالش خدا کنه گیر بیاد
    پس مشکل از خروجی v3x نیست و از هدفونهاست؟
    وقتی هدفون سونی اریکسون رو تو گوش میزاری بخاطر نوع طراحیش کل صدای خروجی به گوش میرسه گوشها رو کیپ کیپ میکنن ولی موتو طراحیش اینجور نیست یه چیزی حدود 40 درصد صدا بخاطر همین نوع طراحی هدر میره
    اقا میخاستم همین هدفون معمولیهای v3x بگیرم که 3500 یا4000 تومان یکی از فروشنده ها گفت اصلشو دارم 12 تومان حالا صدای این چه جوری نمیدونم کسی از دوستان نداره ؟فقط بخاطر نوع سیمش قیمتش بالا یا واقعا صدای هدفون رو هم افزایش میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز اگه منظوره طرف همون هدفون داخل جعبه هست كه با گوشي ميخري زياد از نظره صدا فرق نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان به نظر من که هم کیفیت و هم بلندی صدای هدفون موتو خوبه.
    البته آقا تورج کیفیت ال سی دیه v3x یه چیز دیگست.
    دوست عزيز بايد قبول كرد كه موتو در سري v3 يكم هدفون ضعيفي داره ( بقيه رو نميدونم)
    فكر نكنم از نظره lcd هم با هم فرق داشته باشن تا اون جا كه من يادمه هردوشون 16 ميليون هستن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مسعود جان مرسی واقعا کامل کردید دفعه اول بود شنیدم فردا میرم دنبالش خدا کنه گیر بیاد
    پس مشکل از خروجی v3x نیست و از هدفونهاست؟
    وقتی هدفون سونی اریکسون رو تو گوش میزاری بخاطر نوع طراحیش کل صدای خروجی به گوش میرسه گوشها رو کیپ کیپ میکنن ولی موتو طراحیش اینجور نیست یه چیزی حدود 40 درصد صدا بخاطر همین نوع طراحی هدر میره
    اقا میخاستم همین هدفون معمولیهای v3x بگیرم که 3500 یا4000 تومان یکی از فروشنده ها گفت اصلشو دارم 12 تومان حالا صدای این چه جوری نمیدونم کسی از دوستان نداره ؟فقط بخاطر نوع سیمش قیمتش بالا یا واقعا صدای هدفون رو هم افزایش میده
    راستش مجتبی جان هدفونه فابریکه موتو که بدونه عیب نیست.و ضعیفه. من این تبدیل رو گرفتم اما هنوز

رویه یه هدفونه مناسب تستش نکردم.ولی اطمینان میدم در صورتی که یه هدفونه مناسب برش پیدا کنی

صدا نه در حده عالی بلکه قابله قبول میشه. و از این ضعف در میاد.

اما به طوره کلی این گوشیها برایه پخشه موزیک با کیفیته بالا از a2dp یا همون بولوتوثه استریو استفاده میکنند.

این تکنولوژی یک نقطه ی قوت در این گوشیها و به طوره کلی در برنده موتورولا هستش که در برندهایه دیگه

به تازگی داره همه گیر میشه! و از این نظر موتو یه گام جلو بوده.. به خاطره همین شما برایه لذت بردن از صدایه

موزیک باید از همچین وسیله ای استفاده کنید که متاسفانه هم کمیابه در اینجا هم گرون!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزيز بايد قبول كرد كه موتو در سري v3 يكم هدفون ضعيفي داره ( بقيه رو نميدونم)
    فكر نكنم از نظره lcd هم با هم فرق داشته باشن تا اون جا كه من يادمه هردوشون 16 ميليون هستن
    با قسمته اول حرفات موافقم تورج جان..

اما در مورده k1 باید بگم که lcd این مدل برخلافه v3x تعریفی نداره. رزولوشنه پایین تر220*176 و همچنین ابعاده

کوچیکتر و ترکیبه نه چندان جالبه رنگها!! که برعکسه v3x در k1 میشه Lcd رو یه نقطه ضعف دانست(با توجه به

اینکه از خانواده ی موتو هستش).. در آخر هم جسارتا تورج جان تفکیکه رنگ در هر دو مدل 256000 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نميگم v3x بده اما يه خورده پسرونه هست به نظره من براش k1 بخر هم دوخترونه تره هم از v3x بهتره
    منم دقیقا همین نظر رو دارم ولی سویچ کرده رو v3x !

درصورتی که k1 واقعا خوشگل تر و جدیدتره ... من تو موتورولا ها دست یکی از دوستام یه موتورولا دیدم تاشو بود درش شیشه ای بود اسمش اگه اشتباه نکنم موتومانگ بود... صدای هدفونش محشر بود ( در حد سونی )

تاچ اسکرین هم بود... ولی فکر نکنم صدای k1 بلندتر از v3x باشه

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

ممنون مسعود جان
    وقتی تهران به زور گیر بیاد
    تو استان زرخیز ما که دیگه اصلا
    بیخیالش البته فعلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •