تا نسوخته عوضش کن.
با سلام
دوست عزیز اگر فن میخواهی بخری من یک فن گیگابایت مدل pcu21-vg دارم.چون 775 گرفتم دیگه نیاز ندارم.اگر میخوای بگیری بهم یغام بده.تازه اش حدود 50 تومن هست.البته جعبه و ایناش رو پیدا نکردم که فکر نمیکنم به درد بخوره.قیمت رو هم 10 تومن حساب میکنم.به جای خریدن فن معمولی به نظرم بهتره این کولر رو بگیری.اطلاعات کامل رو اگر میخوای برو به این صفحه.عکساش هم موجوده:
کلا به هزینه پست و اینا فکر کنم 11-12 تومن بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمال اینکه با تعویض فن مشکل برطرف بشه حدود 80 درصده. قطعی نیست!!
میشه به من کارایی رو که dvdspk جان گفتن انجام بده(اولین قدم: هید سینک cpu رو باز کن.......) نشون بدین اگه این کارو کنید لطف زیادی کردید. اگه امکان داشت با عکس. مرسی
میخوام بدونم چطور میشه این قطعات (فن سی پس یو -هیت سینک- cpu ..) رو باز کرد و چطور میشه خمیر سیلیکون بین سی پی یو و هیت سینک زد؟ منتظر راهنمایاتون هستم. مرسی
نوشته شده توسط chogha
نوشته شده توسط chogha
توضیحات و لینک آموزش قبلا توسط مدیر محترم توی این تاپیک قرار داده شده:
لینک مربوطه: - نحوه درست اعمال خمیرهای حرارتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکهای مرتبط: - مشکلات رایج در اسمبل سیستم
- کیس و جلوگیری از افزایش دما
Last edited by davsep; 13-12-2007 at 15:18.
نه با یه فن دیگه هم امتحان کردم.ولی دوباره ۹۹ درجه و هنگ!
نکنه اشکال از مادر بورد هست؟
من فکر میکنم که شما فن رو درست جا نمیزنی.
البته شاید هم ما رو سر کار گذاشتی.
چون با دمای 99 درجه ......
گفتم که با اطمینان نمیشه گفت مشکل از فنه !!!
حالا باید از سلامت cpu مطمئن بشی. cpu رو باز کن رو یه سیستم دیگه امتحانش کن. اگه سیستم دیگه ای در دسترس نداری، cpu رو ببر بازار .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)