خوشحال می شدم یه دونه W960 داشته باشم..!![]()
مطمئنی باهاش کار کردی/؟؟؟من هنوز گوشی رو نخریدم ولی باهاش کار کردم واقعا که حرف نداره . طراحیش بسیار زیبا و عالیه
ای وای خوب شد گفتی ...
اگر باهاش کار نکرده بودم این قدر زوق و شوق نداشتم ...
میرفتم تو کلوپ های دیگه به بچه ها کمک میکردم (که همین الانم دارم این کارو میکنم در کنار کلوپ W960)
دوستانی که برای مسخره بازی میان اینجا لطفاً خنده خودشونو بکنن از کلوپ خارج بشن ... پست الکی ندید
متاسفانه همیه کلوپ ها پست های اولشون همین جوری بی محتوا هست
اگر به جای صحبت های محاوره ای در مورد خود گوشی صحبت بشه بهتره به نظر من ...
با تشگر از همه بچه های P30world .
خوب
واقعا صداش یکم کمتر از n73 بود؟؟؟
فقط در 1 صورت من حرف این دوستمون رو میتونم قبول کنم که ایشون با prototype گوشی کار کرده باشن.
در غیر این صورت تا زمانی که توی اروپا پخش نشه به ایران نمیرسه.هنوز هم که رلیز نشده در نتیجه....
دقیقاً همین طوره ( اسپیکر به کار رفته در گوشی فوق العاده هست وقتی ببینیش کیف میکنی ).
آقا گوشی تو بازار هست حداقل تو دبی رو مطمئنم و سری آزمایشی هم فکر نکم باشه ( شایدم باشه مثل K750 سری Brown) ... آقا چرا حرف آدمو باور نمیکنید هیچ کدومتون !!حتماً باید 5 ستاره باشیم تو P30world تا حرف آدمو باور کنید ؟ ما رو بگو واسه کیا اینجا مطلب مینویسما
![]()
آخه چطور میشه قبل از ورود به بازار این گوشی وارد ایران شده باشه.
حالا شما یک عکس بزار من به شما ایمان میارم.
دوست عزیز من حرف شما رو باور میکنم که این گوشی رو دارید ولی برای من جالبه که این گوشی هنوز عرضه ی رسمی نشده توی جی اس ام آرنا که همین رو گفته شاید نسخه بتا باشه.آخه قیمتش هم پایینه یعنی 640 تومان.پی1 وقتی تازه اومد از این گرونتر بود حالا این که هشت گیگ هم روش هست.
خواهشا هر چه زودتر یه عکس از خودت همراه با این گوشی بگیر تا خیال همه راحت بشن
در مورد دوربین عکاسی اش بیشتر بگو کیفیتش چطوره؟
واکمنش؟کیفیت و بلندی صدا توی هدفون با مقایسه بگو
دوستان عزیز
گوشی مال من نیست مال دوستم بوده اگر مال من بود که 1 عکس هیچی 200 تا میزاشتم ...
بابا اگر باور ندارید برید خودتون از تو Shoping سایت سونی اریکسون خریداری کنید . دیگه اونجا که مال من نیست ... خوب شد سایتماله من نیست و گر نه هر روز یه چیزی پشت سر ما میگفتن !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
.کسایی که دوست دارن با این گوشی کار کنن از قابلیت هاش و منوهاش دیدن کنن به ادرس زیر برن حتی میتونید باهاش شماره هم بگیرید یا دوربینش وفعال کنید.فقط لودش یه مقدار طول میکشه ولی ارزش داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)