از اینا نیست
این 2 کیلویی که میگی هم به فایله اضافه نمیشه
ممکنه که مایل key با cer همخانی نداشته باشن؟؟؟
از اینا نیست
این 2 کیلویی که میگی هم به فایله اضافه نمیشه
ممکنه که مایل key با cer همخانی نداشته باشن؟؟؟
آره ممکنه فایل cer و کی رو من برات ساختم؟
cer رو شما ساختی ولی کی رو نه
یه بار دیگه برام میسازیشون
ازت ممنون میشم
356996010677978
دوست من فقط يه پيشنهاد:
مسيري كه 6 تا فايلتو تو يه فولدر ميزاري عوض كن.اگه تو نستي يه بارهم تو شاخه ي ويندوز/سيستم 32/فايل هاتو يه فولدر باز كن بنداز توش.بعد ويندوزتو ريستارت كن و وقتي ويندوز بالا اومد برو تو همون مسير ببين ميتوني ساين كني يا نه؟![]()
شما منو به شک انداختین برای همین دوباره رفتم و از لینک sissigner که شما گذاشتی مراجعه کردم و برای دومین بار دانلودش کردم و دوباره تمام 6 تا فایل رو داخل یه فلدر گذاشتم و امتحانش کردم(البته اینم بگم که غیر فایلی که باید ساین میشد بقیه رو کپی گرفتم)به این ترتیب تمام مراحل رو انجام دادم ولی بازم موقع نشون دادن پنجره مشکی همین پیامو میده
could not verify signature with known algorithm exiting
verification failure invalid signature
باید چیکار کنم![]()
برنامه بسیار جالبی که با استفاده از اون و بدون نیاز به کامپیوتر میتونید برنامههای مورد نظرتون رو Sign کنید. برای استفاده از این برنامه فقط کافیه که فایل CER و فایل KEY رو به گوشیتون منتقل کرده و اونها رو در جایی ذخیره کنید (من این فایلها رو در آدرس E:\Others ذخیره کردم). بعد از اجرای برنامه٬ محل فایل CER و فایل KEY رو به اون بدید و با استفاده از Options و Save Path میتونید مسیر این فایلها رو در برنامه ذخیره کنید تا در استفادههای بعدی احتیاجی به دادن مجدد این آدرسها نباشه. در جلوی Label هم PassWord فایل KEY روی وارد کنید. (اگه از فایلهای KEY که من در اینجا گذاشتم٬ استفاده میکنید٬ PAssWord اون 12345 هست.
حالا میتونید برنامههای Sign نشده رو به گوشیتون منتقل کنید و اونها رو مثلا در آدرس E:\Others ذخیره کنید (البته میتونید در اونجا یک فولدر برای Sign کردن برنامهها در همون Others درست کنید تا با فایلهای دیگه شما قاتی نشه) بعد از منتقل کردن برنامه Sign نشده به گوشی، برنامه رو اجرا کنید و در جلوی نوشته SIS کلید وسط گوشی رو فشار بدید تا آدرس برنامه رو وارد کنید. بعد از انتخاب برنامه Sign نشده٬ از منوی Options روی SelfSign کلیک کنید. بعد از چند لحظه فایل Sign شده شما در همون آدرس که برنامه Sign نشده موجود بود٬ ایجاد میشه. (فرق فایل Sign شده با فایل Sign نشده اینه که پسوند اون به SiSx تغییر پیدا میکنه).
این هم لینک برنامه امیدوارم دیگه مشکلی نباشه
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق قولی که داده بودم قرار بود بعد از امتحانام بیام و یه تاپیک جداگانه بزنم و تو این تاپیک هرکسی که نمی تونه یک فایل رو ساین کنه من براش این کار رو انجام بدم و اون برنامه رو براش آپلود کنم و براش بزارم تا راحت دانلودش کنه و اونو روی گوشی خودش نصب کنه پس من آماده آماده این کار هستم فقط یه نکاتی هست که باید توجه داشته باشید.
1_ بچه هایی هستن که تا الان تو تاپیک (( فایل cer می خوایین؟بیایید تو براتون درست کنم )) درخواست فایل cer رو دادن و من براشون این فایل رو ساختم و یا اینکه از قبل فایل cer و کی گوش خودشونو دارن حالا باید مثل همون فایل زیپ شده ایی که من براشون میزارم فایل cer و کی گوشی خودشونو آپلود کنن و آدرس آپلود شده اونو برای من بزارن من توصیه میکنم همون فایل زیپ شده ایی که من براشون گذاشتم رو دوباره و یا اگه آدرس آپلود شده اونو دارن برام بزارن تا من بتونم فایل cer و کی گوشی رو در اختیار داشته باشم.
من توصیه میکنم برای آپلود کردن فایل از سایتاستفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2_ آدرس برنامه مورد نظرشونو که ساین نشده رو برای من بزارید تا من بتونم این برنامه رو دانلود کنم و براتون ساینش کنم (( چون من همه برنامه ها رو ندارم شما لینک دانلود برنامه رو بزارید برای من خیلی خیلی راحت تره ))
پس کاری که فقط شما باید انجام بدید اینه که 1_ فایل زیپ فایل کی و cer گوشیتونو بزارید . 2_ آدرس یا لینک دانلود برنامه مورد نظرتونو برام بزارید تا من بتونم برنامه مورد نظر شما رو براتون ساین کنم.
فکر نمی کنم مشگلی وجود داشته باشه هرجایی اگه سوالی داشتید من در خدمت شما هستم پس شروع کنید که من آماده آمادم.
Last edited by sarmast65_ata; 09-02-2008 at 21:16.
sarmast65_ata جان خيلي ممنونم ازت.
خيلي وقت بود دنباله ساين بودم ولي همين جوري كه گفتي خيلي راحت تونستم برنامه اي كه مي خواستم رو ساين كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)