تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مشكل در شبكه كردن دو سيستم -به اشتراک گذاشتن اینترنت

در آغاز فعالیت meisam_11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز iman_s
    ولي اين مشكل و ميشه با نصب دوباره ويندوز بر طرف كرد

چون نصب ويندوز و راه اندازي شبكه تك تك سيستمها كار وقت گير و بي موردي هست به همين دلايل من اين مشكل را بازگو كردم تا اگر كسي قبلا با اين مورد برخورد كرده
    در اين پست اين مشكل بر طرف بشه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با نصب ویندوز هم حل نشد.چند بار ویندوز نصب کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه اینجوربه به احتمال دیگه هم هست که مشکل از کابل شبکه یا پورت های سویچتون باشه.

از عوارضش هم اینکه با اینکه کارت شبکه Pluged نشون میده ولی توی تست ping نمیتونید reply بگیرید. یا عوارض اینجوری.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه اینجوربه به احتمال دیگه هم هست که مشکل از کابل شبکه یا پورت های سویچتون باشه.

از عوارضش هم اینکه با اینکه کارت شبکه Pluged نشون میده ولی توی تست ping نمیتونید reply بگیرید. یا عوارض اینجوری.
    منم وقتی ping میکردم جواب نمیداد و نمتونستم Replay بگیرم.هم وبندوز عوض کردم هم کابل.کلا شبکه یکطرفه بود.من هر چی share میکردم اون کامپیوتر میدید و استفاده میکرد ولی من نمیتونستم از share اون استفاده کنم. حتی با نت میتینگ هم نمیتونستم زنگ بزنم و فقط از اون طرف میشد زنگ زد.ولی در ارسال فایل از طریق نت میتینگ مشکلی نبود.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز Secure

مشکل نمی تونه از کابلها و پروتهای هاب باشه
    دلایل چون قبل از نصب دوباره ویندوز شبکه به خوبی کار میکرد و هر دو سیستم هم دیگر را میشناختن
    ولی بعد از نصب ویندوز یکی از آن سیستم ها دیگر را نمی شناخت بلکه فقط دریافت کننده و دیگری فرستادنده بود پس مشکل نمیتواند از کابل و هاب سویچ باشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز iman_s
    شما درست می فرمائید بعد از عوض شدن ویندوز یکی از سیستمها به دیگری نمیتواند Share دهد

من با برنامه Radmin Viewer 3.1 تست کردم و برنامه به خوبی بر روی سیستمی که Share نمی داد مدیریت داشت و راحت از آن Share و دیگر امکانتی که آن برنامه داشت میگرفت
    مانند نمایش صفحه دسکتاپ سیستم مورد نظر ، چت ، انتقال فایل ، در دست گرفتن کامل سیستم دوم و امکانات دیگر

با تشکر موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان اگر کسی میدونه که چطور میشه این مشکل و حل کرد لطفا به ما کمک کنه ممنون میشم

... با تشکر ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا میثم نمیشه گفت که چون قبلا درست کار میکرده الان هم درست باشه ولی احتمالش خیلی کمه مخصوصا که با برنامه های دیگه جواب گرفتین ولیی بازم پیشنهاد میدم با یک سویچ دیگه اگه امکانش هست تست کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من قبلا هم گفتم الان دیگه شبکه رو جمع کردم ولی دوست دارم بدونم این مشکل از چی بوده.
    شبکه ما P2P بود و از کابل کراس استفاده کرده بودیم.کابل شبکه یکی از سیستمها Onboard بود کابل شبکه من هم D-link DFE-538TX بود.با یک کارت دیگه از همین مدل هم امتحان کردم درست نشد.خدایی خیلی باهاش سروکله زدم ولی ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من باز هم فکر میکنم مشکل سخت افزاریه .اخه تنظیمات خاص و پیچیده ای نداره که بشه گفت از تنظیماته .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •