سلام ممنون از راهنمایی همه راستی w850 دارای 1 گیگ رمه و w580 دارای 512 مگابایت . نمیدونم به خاطر 512 مگ بیشتر می ارزه که w850 بگیرم یا همون w580 .من شنیدم کیفیت عکس و فیلمش(w580) خوب نیست .
سلام ممنون از راهنمایی همه راستی w850 دارای 1 گیگ رمه و w580 دارای 512 مگابایت . نمیدونم به خاطر 512 مگ بیشتر می ارزه که w850 بگیرم یا همون w580 .من شنیدم کیفیت عکس و فیلمش(w580) خوب نیست .
به نظر من کسی که این گوشی رو میگیره اولویتش زیبایی هستش
چون خیلی این گوشی خوشکله
بنظرم کامل ترین گوشی:
گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 i سونی اریکسون است از هر نطر این گوشی زیبا و کامل است
صداش توی اسپیکر مثل W900 و توی هدفون بیشتر از N73 , 3250 است صداش توی هدفون از لحاظ بلندی مثل N91 MUSIC هستش
ولی برای شما که میگید دبیلو 580 و دبیلو 850 دبیلو 580 بهتره صداش بیشتره
همیشه دنده 2 ماشین سنگین تر از دنده 3 است
همیشه دنده 3 ماشین پرسرعت تر از دنده 2 است
مطمئني صداش به دبليو 850 تو اسپيكر ميرسه ؟؟؟حالا اون قدرم هم توی اسپیکر فرقی نمیکنن. 580 به اندازه ی کافی بلند هستش. گوشی تا اون حد دیگه بسه
اره میرسه. سری جدید واکمن صداشون بلنده و تقریبا همشون در حد دبلیو 850 هستن.
دبلیو 610 هم صداش خوب بود.
من امتحان نکردم ولی شنیدم صداش در حد دبلیو 850 دبلیو 610 است.ولی میگن فوق العاده با کیفیت هستش
كيفيت عكس دبليو 850 يكمي بهتره
كيفيت فيلمبرداري يكيه
صداي دبليو 580 هم بلندي خوبه و هم مثل همه سونيها كيفيت خوب داره (از لحاظ بلندي اسپيكر هنوز دبليو 850 بلندتره-اينو خودم تست كردم در كنار هم با يك اهنگ مشترك)
زيبائي كه هردو زيبا هستند هرچند باز به سليقه مربوط ميشه
دبليو 850 داراي دوربين دوم براي تماس (كه البته توي ايران كارائي نداره و ديدم بعضيها بعنوان آينه ازش استفاده ميكنند)
دبليو 850 1 گيگ همراه داره و 580 512 مگ
هردو انتخابهاي خوبي هستند ولي خوب اگر همين تفاوتهاي كم هم خيلي برات اهميت داره دبليو 850 بهتره وگرنه ميتوني فقط با توجه به سليقه خودت از نظر ظاهر يكي رو با خيال راحت انتخاب كني
باید اضافه کنم که دبلوی 850 رادیو رو هم ضبط میکنه
ولی قابلیتهای موسیقیایی 580 بیشتره مثلا همون تکون دادنش خیلی کلاس داره یا همون گام شماره نمیدونم چیه ولی مربوط به ورزش میشه![]()
مطمئنی؟باید اضافه کنم که دبلوی 850 رادیو رو هم ضبط میکنه
من که 8 ماهه دارم ندیدم ضبط کنه
اگه منظورت track id هست که اصلا ربطی به ضبط نداره
فقط میگرده تو اینترنت و آهنگی رو که در حال پخش بود مشخصاتشو بهت میده (تستش کردم آهنگهای خارجی رو میشناسه تقریبا)
من مقصر نیستم منبع این حرفم توی کلوپ دبلیو 850 هستش ک توی صفحات ابتدایی ان نوشته شده من که نداشتم این گوشی رو که بگم فقط از انها شنیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)