من ناراحت نشدم !
منظورم اینه : اگه بحث قراره انجام بشه، باید با دلیل و بصورت علمی باشه. اینکه بگیم Ocz توی اور حرف نداره یا همینطوری چهار تا برند رو انتخاب کنیم فایده نداره به کسی هم کمک نمی کنه.
من ناراحت نشدم !
منظورم اینه : اگه بحث قراره انجام بشه، باید با دلیل و بصورت علمی باشه. اینکه بگیم Ocz توی اور حرف نداره یا همینطوری چهار تا برند رو انتخاب کنیم فایده نداره به کسی هم کمک نمی کنه.
Cl را یادم رفت بگم که پایین ترین Cl را دارد
درست میگی .باشه من سعی میکنم درست شه.
ممنون از وحید که دو کلمه قشنگ رو برای اوور خور و پایداری ocz به کار برد.من هم چند تا چیز اضافه میکنم:
.آزمایشات بسیار ocz روی محصولات برای اوورکلاک و تست آنها در سخت ترین شرایط .کیفیت چیپ های سازنده بالا و طراحی مدار چاپی وکیفیت اسمبل بالای کل حافظه. البته فقط ocz اینها رو نداره و کل کمپانی هایی که نوشتم حالا یکم کمتر (اندازه اپسیلون) یکم بیشتر اینا رو دارن.فقط مورد اول برای رم های ocz بیشتر از همه صدق میکنه.اینجاست که برای اوورکلاکینک رم های مثل آپیسر یا کینگ مکس و... توصیه نمیشه.ولی برای کار های عادی مشکلی ندارن و کسی که نمیخواد اور کلاک کنه طبیعتا رم های با کیفیت بالا برای اوورکلاک اصلا پیشنهاد نمیشه.طبیعتا نمیتونیم بگیم بهترین رم ساز جهان او سی زد هست (شاید بشه گفت پیشرو هست توی این زمینه) چون اگه اینجوری بود و رقیبی نداشت پیشرفتی حاصل نمیشد.از افتخارات ocz بودن اولین کمپانی در ارائه ی رم های دوال چنل بود که الان کاملا مرسوم شده.لازم به ذکره که در رده ی high end دو کمپانی ocz , super talent در قبل با ارائه رم های ddr3 1800mhz پیشرو هستن.که او سی زد از همون خنک کننده های خفن flex xlc توشون استفاده کرده خنک کننده ی بهتری رو corsair داره که با 3 تا فن خنک میشه که صفحه ی دارای فن روی هادی گرمای رم اون قرار میگیره.اینجاست که میبینیم مارک های برتر چه طوری کار کردن و فکرشون رو به کار انداختن.
کارایی بالای این رم قیمتش راخنثی میکنه
به نظر شما واسه بازیهای سنگین کدوم رم برتری داره؟
هیچ کدون از این رم هایی که گفتیم بد نیستن.شما خودت میتونی اونیو که میخوای استفاده منی.تنها مشکل پوله خوب اگه پول باشه که راحت میشه گفت اینو بخر توی بازی های سنگین از همه بهتره ولی آیا حاضری مثلا 400 بدی پول رم؟ بهترین رم الان ...... هست.(الانه که ویرجیل(توی انگلیسی که ژ نداریم) بیاد مچمونو بگیره)
پس رم هایA-DATAچه طور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)