خوب معلومه که خرابه. تاپیک مال 4 سال پیشه.
آقا امیدوارم پستم رو اسپم تلقی نکنید اما هرکی به طرف این موتور مزخرف بره ضرر کرده حالا خود دانید ...
البته بیشتر مشکلات این موتور به دلیل نبود کرکه !
وگرنه همین الان هم بازیهای خوبی میشه باهاش ساخت ، مخصوصا با A8
آره.
به نظر من هم بهتره وقتتون رو روی یه موتور دیگه بذارید بهتره. ولی با اینحال یه سری امتیازات خیلی خوبی هم داره. مثلا برنامه نویسی خیلی خیلی ساده اون و نحوه کار کردن با اون که خیلی خیلی ساده هست. حجمش هم کمه.
اقا امیر رضا ، شمادیگه چرا !!! نسخه کرک چیه ... شما بیا با همین نسخه فری یک بازی گرافیک بالا بساز اگر تونستی ... من اون مدلی که قسمت 3DGS زدم (فرشته مرگ) حدودا 1000 تا فیس داره ... برای لود کردنش حدود 15 ثانیه زمان برد حالا نور پردازی هم نکرده بودم ...البته بیشتر مشکلات این موتور به دلیل نبود کرکه !
وگرنه همین الان هم بازیهای خوبی میشه باهاش ساخت ، مخصوصا با A8
حالا به من چه ، خواستم بگم اشتباه من رو نکنید ... برنامه نویسی ساده به وجود خدادتا باگ نمیارزه که ...
راهتان پر نور با نور light map...
![]()
من با فری 8 کار کردم ! یه مرحله ساختم لایت مپش اونقدر طول کشید بیخیالش شدماقا امیر رضا ، شمادیگه چرا !!! نسخه کرک چیه ... شما بیا با همین نسخه فری یک بازی گرافیک بالا بساز اگر تونستی ... من اون مدلی که قسمت 3DGS زدم (فرشته مرگ) حدودا 1000 تا فیس داره ... برای لود کردنش حدود 15 ثانیه زمان برد حالا نور پردازی هم نکرده بودم ...
حالا به من چه ، خواستم بگم اشتباه من رو نکنید ... برنامه نویسی ساده به وجود خدادتا باگ نمیارزه که ...
راهتان پر نور با نور light map...
من بیشتر منظورم انعطاف پذیری و مخصوصا برنامه نویسیش بود ، به درد بازیهای ایده دار میخوره......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)