رفیق بهترین منبع آموزش برای شروع هلپ و اتریالهای مکس هست راستی به نظر من با مکس شروع کنی بهتره
رفیق بهترین منبع آموزش برای شروع هلپ و اتریالهای مکس هست راستی به نظر من با مکس شروع کنی بهتره
راستی مقایسه فتوشاپ و مکس اصلا منطقی نیست
سلام
خوشم اومد،مثل خودمی!
همسنوم که هستی!
خوبه که کارات هدف دار باشن
اگه از من میشنوی و ما رو قبول داری(من از 10 سالگی کارم گرافیکه) برو سایت های انگلیسی و از اون جا یاد بگیر
---------------------------
در ضمن توحین نشه
تی تی گرافیک ((خوب نیست آدم ادعا داشته باشه!))
اگه به حرفه ای بودنته ، از عکس امضات معلومه چه قدر مرجعی>>!!!
---------------------------
خداحافظ
Reza P30
خیلی رویا پردازی نکن. تو ایران برای این کار فعلا جای پیشرفتی نیست.
سن تو هم کم نیست برای این کار.
پشتکار هم به میزان نشستن پای کامپیوتر نیست. چون اولش سخت به نظر می رسه ممکنه زود زده بشی و ول کنی.
برای نرم افزار هم 3dsmax الان آموزش های بیشتری داره و راحت تر می تونی مرجع برای یادگیری پیدا کنی.
راستی این هم بگم که من آدم خیلی وطن پرستی هستم و دوست ندارم کلماتی مثل خراب شده رو به ایران نسبت بدی.
راستی این هم بگم که من آدم خیلی وطن پرستی هستم و دوست ندارم کلماتی مثل خراب شده رو به ایران نسبت بدی.![]()
![]()
![]()
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
ممنون از دوستان ، کلاس هم برم به نظرتون یا خودآموزی ؟
کلاس را اگه می تونی حتما برو چون خیلی زودتر یاد می گیری
راستی منم وطن پرستم ولی عاشق پارسم
سلام
عزیز من، شما اگه با کتاب و آموزش های الکترونیکی یاد بگیرید بهتره!
چون خیلی خوب در ذهنتون میمونه!
خداحافظ
Reza P30
آماده هرگونه کلکل در زمینه فتوشاپ d:
یه موضوع مشخص کن کل بندازیم خفن
هر کی کم آورد دیگه فروم نیاد Ok?
Introducing 3ds Max 9 3D for Beginners.pdf
این ایبوک رو شروع کردم ، چطوره ؟ تا الان هم کلی از این سایت ها چیز یاد گرفتم :د
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)