یه بار دیگه پست این بنده خدا رو بخونید
میگه محکم و کاری و در حد 1100 و صدای بلند
e250 که ظریفه
فکر کنم در حد شما n620 عالی باشه شانس خوب شما صداش بلنده
یه بار دیگه پست این بنده خدا رو بخونید
میگه محکم و کاری و در حد 1100 و صدای بلند
e250 که ظریفه
فکر کنم در حد شما n620 عالی باشه شانس خوب شما صداش بلنده
مگه هرچی ظریف باشه محکم نیست ؟
گوشیهای سامسونگ واقعا محکمند !
اینا سخنان یکی از دوستان تو همین بخش هست
من يه D900i خريدم بعد دوستم يه E250 خريد
هر وقت با گوشي منكار ميكنه و بعد ميره سراغ گوشي خودش ميگه نمي تونم باهاش كار كنم اين از گرافيكش كه زمين تا اسمون فرق مي كنه
از مدياپليرش خارج نميشه ((E250))
من از یه چیز سامسونگ که همیشه خوشم میاد اینه که کیفیت ال سی دی اون خوبه حالا آیا این گوشی کیفیت قابل قبولی حالا نه در حد D900i داره یا نه و این مشکلی که از مدياپليرش خارج نميشه دیگه چیه من از این گوشی توقع امکانات بالایی ندارم ولی دوست ندارم که عیبهای آشکاری داشته باشه . لطفا نرا راهنمایی کنید
اخه دوست شما دی900 را با ئی250 مقایسه کرده ! خب معلومه دی900 کیفیت تصویر بالاتری داره ... درسته در ئی250 نمیشه MP3 Player را به صورت مینیمایز بیرون آورد یعنی شما همزمان نمیتونی هم موزیک گوش کنی و هم اس ام اس بزنی !
حالا این خصوصیت مدیا پلیرش را که گفتید برام مهم نیست .
کیفیت تصویرش در حد قابل قولی هست یا نه ؟
راستی این گوشی بدنه محکمی دارد یا نه ؟
پیغام گیر هم داره ؟
میشه تمام نقاط ضعف این گوشی را بگید .
با سلام
1. صفحه نمایش ئی 250, TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ و رزولوشن 160 × 128 پیکسل که در رده گوشیهای هم سطح خودش رقیب نداره
2. کلا گوشیهای سامسونگ دارای بدنه فوق العاده محکمی هستند
3. بله ... دارای منشی تلفن هم هست
100% بدون گارانتی ... اینو قبلا هم اینجا گفنم :
گوشی در ایران : بدون گارانتی
گارانتی در ایران : معنی نمیده
همون پولو که میخوای بدی واسه گارانتی بذار تو جیبت اگه گوشیت خراب شد که نمیشه نصف اون پول که هیچی یه نمشو بده واست درست کنن !!
حالا یه چیز جالب براتون بگم البته می دونم که در موردش بحث زیاد شده
وقتی به یه فروشنده و تعمیر کار موبایل گفتم که گوشی سامسونگ داری گفت که من سامسونگ کار نمیکنم پرسیدم چرا ؟
گفت همین گوشی E250 را چند بار مشتری برای تعمیر آورده میگه که هنگ میکنه و معتقد هست که کلا گوشیهای سامسونگ همینه و مشکل داره
به نظر شما ...........................................
Last edited by mahdi1535; 01-12-2007 at 21:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)