تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 74

نام تاپيک: گوشی نو کیا ان 82 یا کا850 سونی اریکسون؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

عزیز من ان82 2 تا سی پی یو داره اونوقت شما میگید سرعتش کمه!!!این حرفتون خیلی بچه گانه بود!!!3d accelerator داره!!!سیمبین داره!حافظه ی داخلی نسبتا مناسبی داره!جی پی اس داره!!خروجی تلویزیون داره!5 مگاپیکسل دوربین داره با فلاش زنون!هنور هم کسی از نزدیک کیفیت عکسهاشو ندیده!اونوقت میگید کا850 توی عکاسی بهتره!!!؟؟؟؟؟واقعا که!!دبلیو 960 به غیر از صفحه ی لمسی در مقابل این گوشی هیچ حرفی برای گفتن نداره!!!
    داستان ای سی پی یو می پی یو رو دیگه شروع نکن.کا850 چونکه سیستم عامل نداره مطمئن باش سرعتش بالاست هیچ شکی هم ندارم.من نگفتم سرعت ان82 کمه که مطمئن هستم نسبت به سایر نوکیا ها بالاتر هستش.
    منم نگفتم کا850 بهتره یه کم بهتر بخون بفهمی.گفتم فقط عکاسی کا850 بهتره.
    اصلا عکسهای ان82 رو من نبینم مطمئنم کا850 بهتره.به خاطر اینکه سونی هستش. درسته دلیل غیر منطقی هستش ولی توی این چند سال ثابت شده.ان82 هم عکساش باید مثلان73 غیرطبیعی باشه.
    واقعا که حرف تو دهن آدم میزان. آخه من کی گفتم ان82 بدتر هستش که این همه واسه من داستان نوشته.
    من کی گفتم دبلیو 960 بهتره؟ای مردم بیایید ببینید این چی میگه من که دیوونه شدم.ولی 960 از ان95 بهتره شک هم ندارم.

نوکیا N82 خیلی جدیدتر از K850 هست . شما صب کنید سونی هم بیکار نمیشینه.
    تایید میشه تا چند وقته دیگه هم سونی میادش.
    یادش بخیر زمانی که دببلیو 960 و کا850 معرفی شد یه نوکیایی روش نمیشد بیاد توی اون تاپیک.
    شب دراز است و قلندر بیدار

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

زیمکا جون به دل نگیر.رین اسکای این حرفاش طبیعیه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

والله خیلی رو دارید!!!ما هنوز نه دبل 960 دیدیم نه کا850 چون فقط معرفی شدند!وقتی هم بیان ساخت وسط چین هستند!!!!!!خلاصه کل انداختن با شما که منطق رو کنار گذاشتید فایده نداره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن 5700 با اون یه دونه سی پی یو هر کی دیده دستم و سرعتشو دیده اول فکر کرده جاواست!!!!!جاوا خیلی هم کنده!!من با دبل 810 و کا750 و 5300 و کا800 کار کردم!اینو مطمئنم!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

زیمکا جون به دل نگیر.رین اسکای این حرفاش طبیعیه.
    نه بابا به دل نمیگیرم آخه حرف تو دهن آدم میزاره. ملت برید نگاه کنید ببینید من چی گفتم این چی میگه.

د!وقتی هم بیان ساخت وسط چین هستند!!!!!!خلاصه کل انداختن با شما که منطق رو کنار گذاشتید فایده نداره!
    با این حرفت نشون دادی که منطق کی داره.همه میدونن که گوشی سونی با کیفت هستش.و فقط توی چین مونتاژ میشه و همین.در ضمن موتورلا اصلش آمریکایی هستش ولی آ1200 این گوشی که از بهترینهای این کمپانی هستش توی چین مونتاژ میشه. پس حرف ... نزن.

در ضمن 5700 با اون یه دونه سی پی یو هر کی دیده دستم و سرعتشو دیده اول فکر کرده جاواست!!!!!جاوا خیلی هم کنده!!من با دبل 810 و کا750 و 5300 و کا800 کار کردم!اینو مطمئنم!!!
    بچه ها بخندید همتون بخندید. آخرش ما نفهمیدیم که جاوا سرعتش پایینه یا بالا.
    واقعا در یک جمله دو پارادوکس را میتوانید ببنید.
    در ضمن دوست عزیز جاوا سرعتش هم بالاست.وای به حال کسانی که فکر میکردن سرعت 5700 مثل جاوا هستش تازه جاوایی که سرعتش خیل یهم پایینه.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی شما فکر نکنید که گوشی های جاوا اصلا هنگ نمیکنه و سرعتش مثل سرعت نوره !!!!
    مثلا k800 رو که مورد بررسی قرار دادم سرعت جالبی نداشت مخصوصا در حین تم عوض کردن که منو اجبار کرد که باتری رو در بیارم(هنگ)
    و 6300 که سرعت بدی داشت نداشت
    در صورتی که n73 و 5700 سرعت های خوبی داشتن
    توجه کنید که من اسم سی پی یو رو نیووردم چون سی پی یوی n73 و 5700 خیلی با هم تفاوت دارن ولی مشکل سرعت و هنگ ندارن

دوربین n82 هم هنوز مشخص نشده که کیفیتش چجوریه
    سرعت هم بالا توضیح دادم

منم میخوام تعصب الکی داشته باشم:
    صایران بهترین گوشی دنیاست
    با دوربین 1000 مگاپیکسل و پروزکتوری که در ورزشگاه آزادی هست !!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اون اتفاقی که در حین تم عوض کردن افتاده خب کاملا اتفاقی بوده. من که این همه کار کردم تا به حال این اتفاق نیفتاده . من منظورم این بود که گوشیهای جاوا مخوصا جاواهای سونی سرعتشون از گوشیهایی که سیستم عامل دارن بیشتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ان82البته هرکدام کارائی خودش را دارد

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تفاوتی حس نمیشه
    چون حتی w950 خودم رو هم مقایسه کردم ولی باز تفاوتی ندیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

وقتی شما میگید جاوا سرعتش خوبه من هم باید طوری صحبت کنم که به شما بفهمونم سیمبین جدید برتره!!مجبورم جملاتم رو اینجوری بنویسم!!!ولی ای دل غافل که شما هنوز توی کف کا800 هستید!!!!پس برید باهاش !!حال کنید!!فقط از من به شما نصیحت!!حتما یکی از گوشیهای جدید نوکیا مانند 5700 و ان81 و ان82 و حتی ان73 موزیکال رو دستتون بگیرید و با گوشی کا800 خودتون مقایسه کنید!!میدونم باور حقیقت سخته ولی تعصبتون کاملا بی جاست!!!!بنده از الجی خوشم میاد ولی در عین حال اونقدر تعصب الکی ندارم که بقیه ی شرکتها رو درپیتی فرض کنم!من همین الان ارزو دارم یه دونه از ین ال سی دی های جدید سامسونگ بهم بدن!!!!!ولی شما چون نمیتونید حقیقت رو بپذیرید سعی میکنید که حتی گوشیهای بسیار برتر نوکیا رو هم زیر سوال ببرید و بگید جاوا خوبه!!!!!!پس چون جاوا خوبه تمام گوشیهای سونی اریکسون که جاوا هستند(به چز گوشیهای صفحه لمسیش!!)عالیند و سرعت جاوا توپه!!!عزیز من بپذیر که وقتی گوشی دارای سیستم عامل باشه باید داری سخت افزار قویتری نیز باشه !!!!!!دیگه بحث کردن با افراد متعصب فایده ای نداره!!!در ضمن بچه 7ماهه میگه اوغن اوغن من اسباب بازی میخوام!!مامانش هم گوشی سونی اریکسون پدر بچه رو میده دست بچه!!بچه در کمال تعجب اروم میشه و با سرعت جاوا حال میکنه!!!
    برو تو کف مثالی که زدم!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •