با amin123 موافقم خداییش ممکنه از تنظیمات بایوس باشه...
ماروباش دستی دستی داشتیم بچه مردمو به کشتن میدادیما !! البته مادربورد بچه مردمو میگم !!
موفق باشید همیشه
با amin123 موافقم خداییش ممکنه از تنظیمات بایوس باشه...
ماروباش دستی دستی داشتیم بچه مردمو به کشتن میدادیما !! البته مادربورد بچه مردمو میگم !!
موفق باشید همیشه
سلام
باسپاس ازشما.این جامپراصلا کجاهست.
به دفترچه مادربورد مراجعه کنید...اگر دفترچه راهنما در دسترس نیست میتونید اونو از سایت مادربورد دانلود کنین !
در ضمن اگه روی مادربوردو با دقت بگردی جامپری به چشم میخوره که کنارش یکی ازین عبارات نوشته
شـــده : clr cmos ---clear C ---Cmos---ccmos----CLC---
فقط باید جامپرو از حالت Defult جا به جا و روی حالت cmos قرار داد و پس از چند ثانیه دوباره اونو روی حالت Defult گذاشت..در بعضی از مادربوردها در حین cmos باید برقی به مادربورد نرسه : سیم برق رسانی رو از منبع تغذیه (power) جدا کنید.
یک راه دیگه cmos اینه که باطری رو برای مدتی از جاش درارید ولی این روش همیشه جواب نمیده ..در کل امتحان کنید !
Last edited by m_a_h_n_o; 21-11-2007 at 17:01.
سلام
دوست گرامی باتبریک تولد امام رضا به شماوهمه دوستان.
من به دنبال این جامپربودم که متوجه شدم اصلا باطری مادربرد
نیست وافتاده , یه باطری مادربرد پیداکردم وبعدازانداختن اون
دیدم جامپرمادربرد اصلا نیست حالاچه کارکنم؟
همین مشکل واسه من هم پیش اومد با همون شرایط چیپ ست برد و سی پی یو بنده سوخته بود
حالا شما تستهایی که دوستان گفتند انجام بده اگه حل نشد بهتره بدی بیرون اول تست کنند ببینند چیزی نسوخته بعد رفع مشکل پروگرام وغیره را انجام بده
سلام
دوستان باسپاس ازراهنمایی شما این سیستم مادوتامشکل داشت
1-نبودن باتری
2-قطع بودن یکی ازسیم های برق مادربورد.
اگه با در آوردن و جا زدن مجدد رم در هر دو صورت هیچ بوقی نشنیدید میتونه اشکال هم از مادربرد باشه هم از رم یعنی میتونه یکی از این دو تا باشه که طبیعتا اگه مادربرد مشکل داشته باشه بودن یا نبودن رم تاثیری نداره و همینطورم اگه رم سوخته باشه بودنش یا نبودنش رو احساس نمیکنید .
بنابر این من توصیه میکنم رو این دو قطعه متمرکز بشید و این دو تا رو مجزا تست کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)