مرسی ... پس حرف دوستمون درست بود که حول و حوش 150 تومن حدس می زد ... از کجا خریدی؟
ادیت : دو پست پایینی رو بخونید.
مرسی ... پس حرف دوستمون درست بود که حول و حوش 150 تومن حدس می زد ... از کجا خریدی؟
ادیت : دو پست پایینی رو بخونید.
Last edited by seymour; 23-11-2007 at 11:53.
نه. مدل creative zen چهار گیگی. شما قیمتی ازش نداری؟
اوپس ... عجب اشتباهی کردم ... این چشمها کور شدند دیگه![]()
یک سوال در مورد t9 yp: موقع پخش فیلم، آیا کل 1.8" رو فیلم میپوشونه یا فقط بخشی از مانیتور، به پخش فیلم اختصاص پیدا میکنه؟
با توجه به اینکه صفحه سایز مستطیل داره ، کل صفحه رو می پوشونه ....
![]()
ممنون بابت راهنماییهات. بالاخره قیمت دقیق zen معلوم نشد؟ من بین این دو مدل zen و tp yp گیر کردم.
نظر شما چیه؟ کدوم رو بخرم؟
راه حلش ساده اس ... به نمایندگی یا مغازه ها زنگ بزن ... مثلا من همیشه به این مغازه زنگ می زنم و قیمت می گیرم : 88894459 فروشگاه رایتک
در مورد اینکه کدوم رو بخری : اگه ضبط صدا واسه ات خیلی مهمه و پخش تصویر اولویت پایین تری داره ، YP-T9 ، اگه تصویر واسه ات اولویت اول رو داره و کیفیت صدا ، zen ... همه چیز برمی گرده به نیازهای شما ...
به عنوان آخرین سوال:
دیروز یکی از دوستام یه mp3 player sony گرفته بود به قیمت 120 تومن. وقتی که روی بلدگو میگذاشت کیفیت صدا خیلی بد میشد. موقع پخش کلیپ هم کیفیت تصویر مثل فرمت 3gp مبایل بود یعنی توی تصاویر تند، صفحه مربع مربع میشد. میدونم که این امر مربوط به bit rate پایین توی تبدیله. میخواستم بدونم توی این دو مدل یعنی zen و yp t9 هم همینطوره؟ یعنی تصویر دارای کیفیت پایینی مثل مبایله؟ مربع مربعیه؟
روی بلندگو میذاشت ؟ ... یعنی اون مدل دستگاه بلندگو داشت ؟ ... ضمنا سونی با 120 تومن مدل تصویری فکر نکنم داشته باشه ... احتمال زیاد میدم که مدل متفرقه بوده باشه و فقط یه کلمه سونی روش حک شده باشه ...
کیفیت تصویر در YP-T9 قابل قبوله و حتی خوب (یه عکس هم توی پستهای قبلی گذاشتم)... در zen هم که خیلی خوبه و همونطور که توی پست قبلی گفتم واسه ویدئو خیلی مناسبه ...
روش که نوشته بود sony و زیر sony هم نوشته بود made in japan در مورد بلندگو هم بله. یکی از همین بلندگوهای کوچک مثل بلندگوهای اسباب بازیها داشت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)