چند تا رم داری
تک تک تست بزن ببین کدوم مشکل داره بده گارانتی
چند تا رم داری
تک تک تست بزن ببین کدوم مشکل داره بده گارانتی
من حدس می زنم ویروسی شده باشی دوست عزیز . ویروس هم داخل USB هست و با هر بار نصب مجدد ویندوز و زدن USB به اون ویروس بلافاصله سیستم رو آلوده می کنه .
Task Manager ویندوز رو باز کن ، اونو Maximize کن و برو به قسمت Processes و ازش یه عکس بگیر و آپلود کن تا ببینیم سیستمت چه پروسس هایی داره .
تا بعد ...
دوست من این یک کرمه جدیده که اگه شما آنتی ویروس به روز داشتی حتما شنا سایش میکرد چند تا کار می تونی انجام بدی اول آنتی ویروسی مثل کسپر یا nod32 رو آدپدیت کنی بعد از سرچ کرم رو همراه درایور usb از بین می بره و از سیدی مادر بردت می تونی دوباره درایورتو نصب کنی راه دوم اینکه تمام اطلاعات لازمت رو برزی رو --- ,cd
کل هاردتو فرمت کنی و دوباره ویندوز نصب کنی
به نظر من اول برو Usb رو بزن توی یک سیستم دیگه ببین اونم باز هنگ میکنه(اگه کرد که Usb مشکل داره)
اگه نه سیستمت مشکل داره
به نظر من اول برو Usb رو بزن توی یک سیستم دیگه ببین اونم باز هنگ میکنه(اگه کرد که Usb مشکل داره)
اگه نه سیستمت مشکل داره
یو اس بی هام مشکلی نداره تازه فقط واسه بعضی از یا اس بی هام اینجوری میشهبه نظر من اول برو Usb رو بزن توی یک سیستم دیگه ببین اونم باز هنگ میکنه(اگه کرد که Usb مشکل داره)
اگه نه سیستمت مشکل داره
مثلا ای دی اس ال که وصله مشکل نداره ولی موس یا تبدیل دسته پلی استیشن امو میزنم اون حالت میشه یا مثلا Mp3 Player یا کابل موبایل امو میزنم وسط کار که دارم چیزی از روشون جا به جا میکنم قط و وصل میشه ..
نود 32 رو دارم زمانی که ویندوز ام رو عوض کردم اینوجوری شده الانم عوض کنم همین طوریه فکر کنم ..دوست من این یک کرمه جدیده که اگه شما آنتی ویروس به روز داشتی حتما شنا سایش میکرد چند تا کار می تونی انجام بدی اول آنتی ویروسی مثل کسپر یا nod32 رو آدپدیت کنی بعد از سرچ کرم رو همراه درایور usb از بین می بره و از سیدی مادر بردت می تونی دوباره درایورتو نصب کنی راه دوم اینکه تمام اطلاعات لازمت رو برزی رو --- ,cd
کل هاردتو فرمت کنی و دوباره ویندوز نصب کنی
من حدس می زنم ویروسی شده باشی دوست عزیز . ویروس هم داخل USB هست و با هر بار نصب مجدد ویندوز و زدن USB به اون ویروس بلافاصله سیستم رو آلوده می کنه .
Task Manager ویندوز رو باز کن ، اونو Maximize کن و برو به قسمت Processes و ازش یه عکس بگیر و آپلود کن تا ببینیم سیستمت چه پروسس هایی داره .
تا بعد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by spz; 30-11-2007 at 03:50. دليل: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم
الان که cpu usag شما روی 22 و 29 هستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب الانم که وصل نکردم که روی 29 هست
وصل کنم که انقدر لگ دارم هیچ کاری نمیتونم بکنم
شرمنده من قاطی کرده بودم حواسم نبود پست چرت زدم ( فکر کردم Flash Memory منظورتونه شرمنده)
همه ی پورت های USB ایت اینجوریه ؟
احتمال میدم که USB هات حالشون بدهچون با بعضی چیز ها مثل موس میگی مشکل داره
بعد گفتی قطع وصل؟ ببینم مطمئنی USB هات درسته ؟
کابل هایی که پورت هارو به مادربورد وصل میکنه رو تست کردی؟
ببینم کیست جلوش هم USB داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)