سه حرفیه
بعضی هاشون واقعا هستن!!!
سه حرفیه
بعضی هاشون واقعا هستن!!!
* D series – Low-mid range mobile phones. T-Mobile network operator exclusive. ("Deutsche Telekom") (D750)
* F series – Low-mid range mobile phones. Vodafone and Vodafone partner network operator exclusive. ("Vodafone") (F500)
* J series – Low end candybar mobile phones. Do not feature cameras. ("Junior") (J100-J300)
* K series – Low to high end candybar mobile phones. Feature cameras with dual front design. Certain models are branded under the Cyber-shot name. ("Kamera") (K200-K850)
* M series – Mid range Symbian OS smartphones. ("Messaging") (M600)
* P series – High end Symbian OS smartphones. ("PDA") (P800-P990, P1)
* S series – High-mid end swivel and slider mobile phones. ("Swivel"/"Slider") (S500-S700/S710)
* T series – Low to high-mid end candybar type mobile phones and a carryover from the former Ericsson line of mobile phones (Fashion). (T68-T650)
* V series – Mid to high end mobile phones. Vodafone and Vodafone partner network operator exclusive. ("Vodafone") (V600-V800)
* W series – Low to high end mobile phones branded under the Walkman name. ("Walkman") (W200-W960)
* Z series – Low to high-mid end clamshell mobile phones (Fashion). ("clamZhell") (Z200-Z1010)
Last edited by hamed1297; 15-11-2007 at 18:47.
این ها رو از ویکی پدیا میتونین پیدا کنید.ولی واسه خودم شماره هایی که میزارن سوال هست.
حالا سونی اریکسون توی این مورد خیلی با برنامه تر و قابل پیشبینی تر میزاره شماره ها رو ولی نوکیا رو اصلا درک نمیکنم.
حامد جون من شوخی کردم که به شونصد تا زبون مسلط هستم میشه ترجمشون کنی
دیگه ترجمه نمیخواد
سری d برای شبکه مخابرات tcom mobile
سری f برای شبکه مخابرات vodafone
سری J برای جوانان که ارزون قیمته(جونیور)
سری k رو هم که همتون میدونین برای دوربین ساخته شده
سری m برای اسمارت فون های رده معمولی که از کلمه مسیج اومده(نمیدونم چرا؟!)
سری p به اسمارت فون های پیشرفته میگن که از کلمه pda اومده
سری s به گوشی های اسلاید گفته میشود که از همین کلمه هم اومده
سری t به یکسری گوشی های فشن و مد گرایانه گفته میشود
سری v باز هم از کلمه vodafone اومده که اینها هم برای این شرکت ساخته شده
سری w رو هم باز همتون میدونید که از واکمن اومده و تو کار موزیکه
سری z به گوشی های تاشو گفته میشود که یکسری از آنها فشن هستند
اگه چیزی کم و کسر داره منو ببخشید
دوستان سلام
به نظرم سری j رو اشتباه کردی این سری ارزون قیمته ولی برا جوونا نیست بیشتر برا بچه ها و پیرمردهاست
سسری z هم علاوه بر مدگرایی بیشتر زنانه پسند هست
سری s هم بیشتر مردانه هست
S series – High-mid end swivel and slider mobile phones. ("Swivel"/"Slider")
(S500-S700/S710)سری s گوشیای چرخشی هم شاملش میشه. از کلمه swivel گرفته شده. ولی w900 و w550 چی؟؟؟؟سری s به گوشی های اسلاید گفته میشود که از همین کلمه هم اومده
ایول منم همینو میخواستم بزارم.
خب توی سری واکمن ذکر نشده که حتما باید ساده باشه.
خوب این 2 تا و S700 هم چرخشی هستن دیگه.سری s گوشیای چرخشی هم شاملش میشه. از کلمه swivel گرفته شده. ولی w900 و w550 چی؟؟؟؟
گوشی های اسلایدی هم میشه مثل S500.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)