اگه حاظری بابت ساختش مایه تیله خرج کنی
یه سر به سایت من بزن برات حلش می کنم ................
(سایتم تو امضامه)
اگه حاظری بابت ساختش مایه تیله خرج کنی
یه سر به سایت من بزن برات حلش می کنم ................
(سایتم تو امضامه)
اگه دوست داشتی من میتونم یه قسمت هایی از پروژه رو قبول کنم البته چشمداشتی به هیچ چیز هم ندارم (البته من مکس کار میکنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در تهران زندگی می کنین می تونین آموزش های ویدویی شرکت های معتبر خارجی رو با قیمت مفت! تهیه کنین که قطعا بهترین منابع هستن.
ضمنا برای شروع کار ، پیشنهاد من کتاب در اعماق مایا هست . خود کتاب رو ولش کن! همراه کتاب یه دیسک آموزش ویدیویی به زبان اصلی (نگران زبانش نباشید) هست که توش آقای جان لمبرت (اسمش یادم رفته!) مبانیه مایا رو تدریس کرده. این آموزش چندین سال پیاپی (البته چند سال پیش!) بعنوان بهترین منبع آموزش مایا شناخته می شد. من هم به هرکی این رو معرفی کردم خیلی خیلی ازش راضی بود.
ممکنه بگی تو تهران از مجا میشه مثلا tutorial های معروف رو ارزون خرید
من تنها جایی که سراغ دارم پایتخت هر دی وی دی 6 تومن
تا حالا حدود 25 تومن نفله کردم![]()
لابد هم از علی ابراهیمی می خری؟
متاسفانه یه ذره گرونه. اما ارزشش رو داره
![]()
دانلود کردم . خدا از بزرگی کمت نکنه . خیلی آقایی به مولا .![]()
من تو این فکر هم بودم . اما باید از پروژه دفاع کنم . منم که نمی تونم از مکس دفاع کنم .اما بازم ممنون از وقتی که برام گذاشتی .
اگه نمی خواستم از پروژم دفاع کنم حتما مایه تیله هم خرج می کردم. مرسی از همکاریتون .
ای کاش مایا کار می کردی . چون خودم مکس بلدم .نمرشو گرفتم 19.5 . از شما هم کمال تشکر را دارم . خیلی آقایی .![]()
نه من تهران نیستم . چطوری تهیه کنم؟؟؟ مطمئنم که اگه داشتمش کمکم می کرد . خیلی خیلی ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)