z8 عاليه اما حيف كه وارد ايران نشده اگه اشتباه نكنم تو دبي حدود 500 تومان بوده
z8 عاليه اما حيف كه وارد ايران نشده اگه اشتباه نكنم تو دبي حدود 500 تومان بوده
من z3 رو در مشهد ديدم عجب style ي داره خدايي .z8 كه خداست تازه z10 هم هست كه توليد انبوه هنوز نداشته يكم امكانتش از z8 بالاتره مثلا دوربينش 3.4 مگا پيكسله .اينم قيافش
وايييييييييييي اينو ببينين چه نازه roker e8
واقعا خيلي باحاله فكر نميكنم گوشي به اين باحالي باشه
صفحه كليدش Touch-sensitive keypad و همونطور كه ميبينين صفحه كليدش روشن خاموش ميشه مثلا وقتي آهنگ گوش ميدين شماره ها خاموش ميشن و play و next روشن ميشن .واقعا معركست
به اميد ورود گوشي هاي تاپه موتورولا به ايران
Last edited by davood6385; 14-11-2007 at 23:17.
درسته z3 هم گوشيه خوبيه اما يه عيب داره اونم اين كه سيستم عاملش java هست من تو اين موندم كه چرا موتو تو سري razer از سيمباين استفاده نميكنه
فکر میکنید از سری z گوشی z8 و از سری E گوشی E8 که هردو واقعا استثنایی هستند کی وارد ایران می شوند ؟
شما درست فكر ميكنيد اما خوب بايد بگيم كه z10 از z8 بهتره يعني امكانات بيشتري نسبت به اون داره شما e7 رو هم دست كم نگير به نظره من فقط e8 ميتونه از e7 بهتر باشه تو برند هاي ديگه مثل اين دو گوشي كمه
واقعا موتورولا دوربین های با کلاسی داره ایول موتورولا
من که بیصبرانه منتظر ورود Z8 و Z10 به بازارایرانم...!
این Z8 امکانات خوبی داره که در کمتر گوشی دیده میشه مثل ساپورت 32 گیگ مموری, طراحی فوقالعاده برای فیت شده با قوس صورت,امکان در آوردن سیمکارت وقتی گوشی روشنه و ...
دیگه چه برشه به Z70 !
تاييد ميشه
اما يه چيزي واسم سوال شده من تا حالا سمي از z70 نشنيدم منظورتون همون z10 هست يا اينكه.....؟
نه منظورم همون z10 است که اشتباه تایپ کردم...
ok !موفق باشين امير جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)