سلام winxp عزیز...در ادامه ی خراب کاری هام...
همون طوری که گفتی یه درایو 1.5 گیگی داشتم اون وسط،که اسم نداشت و نمیشد ازش استفاده کرد...اومدم Crate کردم اون درایو رو...با نام I ، راحت ساخته شد و همه چیز هم درست بود...بعد دیدم زیر درایو های Cd Rom و ... قرار می گیره،یه کم ضایع اس! اومدم با درایو E که کل زندگیم توشه! Mege ش کردم...First Drive رو E قرار دادم تا I بیفته تو E و به این وسیله از حجم اون که بلا استفاده بود،استفاده کنم...
پرسید که I رو به چه اسمی تو E بزارم...؟ یه اسم دادم و زدم بسازه...بگذریم از اینکه هر سری از این عملیات ها می زنم،ریبوت که می خواد،بعد از لودینگ ویندوز میاد انجامشون بده،با کلی ارور انجام میده و ...ولی خب انجام میشه...
البته عواقبش رو هم می بینم و هی مزاحمتون میشم...مرج کرد این دو تا رو،و I رو به صورت یه Folder توی E پیست کرد...
حالا مشکل جدید اینجاس که:
1-اون Folder به هیچ وجه پاک نمیشه،توی پارتیشن مجیک هم به اون پوشه دسترسی نداریم تا Delete ش کنیم...
2-دیگه هیچ فایلی توی درایو E پیست یا ایجاد نمیشه...حتی یه New Folder ...
در هر دو مورد ارور Incorrect Parameter میده...
بیچاره می شویم! چیکار کنم حالا؟اگه میشد،کل محتویات E رو کپی می کردم یه درایو دیگه و فرمتش می کردم...احتمالا" درست میشد...بدبختی اینه که اون قدر جا ندارم...ضمنا" فکر کنم با این وضع فرمت هم نشه...
لطف کن این سوالمو با سوالم توی پست بالا رو جواب بده...
ممنون![]()