تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: ..:: بحث در مورد Crack بازی ها::..

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

مرسی .دقیقا. ایرانیا فقط همین کارا رو بلدن. یه بازی اومده و گفتن که ایرانیا ساختن بعد فهمیدم که همون بازی خارجی رو فارسی کردن و تغیرش دادن. اسمش gta tehran city هست و الانم توی بازاره. تازه خریدمش و خیلی هم بی مزس.
    اطلاعات بیشتر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بابا همین هم خوبه .
    مطمئن باش تا قانون کپی رایت در ایران رعایت نشه هیچ بازی ساخته نمیشه .
    چون هر قفلی روی سیدی بازی بزارند کپی میشه !
    مثلا من امروز رفتم بازی NFS Pro Street رو گرفتم . پشتش ایرانی ها اینو زدن : شماره ثبت !!!!!!!!
    یه طوری هم نوشته انگار خودشون بازی رو ساختند و دارند اینطوری کپی میکنند .
    تازه پشتش هم نوشته کپی برداری به هر نحو از این محصول پیگرد قانونی دارد .
    حالا خوبه DVD توی بازی هم کپیه !
    حالا برای کار اولشون خوبه. تمرین کنن به یه جایی میرسن.

بعد هم میرن میگن ما خیلی باهوشیم. قربون خودمون بریم که توی دنیا تکیم و همه رو تحت تاثیر قرار میدیم.
    همه از ما میترسن از بس که جذبه داریم.!!!
    دوست عزیز خواهشا بحث رو عوض نکن ! داریم در مورد کرک بازیها بحث میکنیم !

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بابا همین هم خوبه .
    مطمئن باش تا قانون کپی رایت در ایران رعایت نشه هیچ بازی ساخته نمیشه .
    چون هر قفلی روی سیدی بازی بزارند کپی میشه !
    مثلا من امروز رفتم بازی NFS Pro Street رو گرفتم . پشتش ایرانی ها اینو زدن : شماره ثبت !!!!!!!!
    یه طوری هم نوشته انگار خودشون بازی رو ساختند و دارند اینطوری کپی میکنند .
    تازه پشتش هم نوشته کپی برداری به هر نحو از این محصول پیگرد قانونی دارد .
    حالا خوبه DVD توی بازی هم کپیه !

دوست عزیز خواهشا بحث رو عوض نکن ! داریم در مورد کرک بازیها بحث میکنیم !
    در اصل ما اگه دین و ایمون داریم نباید بخریم!!خودمونو که نباید گول بزنیم.اینا کاملا حرومه.البته اگر کسی به این چیزا اعتقاد داشته باشه!!
    یک کلیپ بود نشون میداد طرف داره فیلم دانلود میکنه.بعد میومد میگفت شما دزدی نمیکنین از فروشگاه ، ماشین نمبدزدین و...پس اینم دانلود نکنین چون دزدیه بعد طرف قطع میکرد دانلودوحالا شده جریان ما.بازی رو یک دزدی دانلود میکنه 1000 میده تو بازار طلبکارم هست!!!در اصل باید این شرکتا چند صد ملیون بدن به اون شرکت اصلی تا حق کپی رایت بگیرن.اونوقت سیدی اورجینالو همینجا درست میکنن و مطمئنن گرونم بهمون میدن!!اما حداقل دزدی نیست...کرکم نداره.
    ما که فعلا بیخیالیم و راحت بازی میکنیم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

در اصل ما اگه دین و ایمون داریم نباید بخریم!!خودمونو که نباید گول بزنیم.اینا کاملا حرومه.البته اگر کسی به این چیزا اعتقاد داشته باشه!!
    یک کلیپ بود نشون میداد طرف داره فیلم دانلود میکنه.بعد میومد میگفت شما دزدی نمیکنین از فروشگاه ، ماشین نمبدزدین و...پس اینم دانلود نکنین چون دزدیه بعد طرف قطع میکرد دانلودوحالا شده جریان ما.بازی رو یک دزدی دانلود میکنه 1000 میده تو بازار طلبکارم هست!!!در اصل باید این شرکتا چند صد ملیون بدن به اون شرکت اصلی تا حق کپی رایت بگیرن.اونوقت سیدی اورجینالو همینجا درست میکنن و مطمئنن گرونم بهمون میدن!!اما حداقل دزدی نیست...کرکم نداره.
    ما که فعلا بیخیالیم و راحت بازی میکنیم
    دوست من شما به مطلب زیر توجه بکن :
    این ماه این بازی ها اومده :
    Crysis
    NFS Pro Street
    Gears Of War
    و خیلی بازی های دیگه که کار نداریم .
    شما وقتی میبینی یه نفر بازی رو بهت میده 3 تومن ، بعد یه نفر دیگه بازی اصلی رو بهت میده 100000 تومن ، کدوم رو میخری ؟
    معلومه که 3000 تومن رو !
    پس اشکال از ما نیست .
    به نظر من باید جلوی این همه شرکت الکی رو بگیرند . چون باعث این قانون کپی رایت همین انسان ها هستند .

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بحث یه خورده تخصصیه در مورد "کپی پیگرد قانونی دارد".
    ببین Oracle جان حدود 2 سالیه که درست کردن Setup و Installshield در ایران رواج پیدا کرده.قبلا بازی ها به صورت Extract بودند زمانی که بازی ها 4 CD به بالا شدند.بنابراین شرکت ها Source اصلی بازی را تهیه و خودشان یک Setup برای بازی طراحی می کردند کاری که الان همه شرکت ها داخل ایران می کنند.مثلا شرکت ها Source اصلی بازی را دانلود(که اون هم نسخه کپی است درست مثل قبل) و بازی را نصب سپس به قول معروف بازی را با Installshield جمع کرده و Setup های نوشته شده توسط خودشان را درست می کنند.چون الان کارها رقابتی است دیگر Source ها در همان اول ورود بازی سخت پیدا می شوند مثل همین NFS ProStreet که مسئاله رقابتی بود هر شرکتی که زودتر به بازار میفرستاد(در ایران)فروشش بیشتر بود.برای همین مثلا شرکت X اگر بازی را سریع و با Setup طراحی شده توسط خودش عرضه کنه و مثلا شرکت Y برای اینکه دسترسی به Source نداره و امکان داره از قافله عقب بیفته بره و از روی DVD های X کپی کنه و به بازار عرضه کنه (مثلا بازی NFS شرکت Y را نصب می کنی می بینی Logo و طراحی شرکت X هست)این پیگرد قانونی دارد...... خوب بهانه ای برا همه شد حالا اگر Patch خواستیم روی یک بازی با Setup نوشته شده توسط این شرکت ها نصب کنیم نمی توانیم.علت اینکه Source گرونه اینه که فکر می کنن تو می خوای بخری و بری تولید کنی و Setup اصلی خودتو درست کنی.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

دوست من شما به مطلب زیر توجه بکن :
    این ماه این بازی ها اومده :
    Crysis
    NFS Pro Street
    Gears Of War
    و خیلی بازی های دیگه که کار نداریم .
    شما وقتی میبینی یه نفر بازی رو بهت میده 3 تومن ، بعد یه نفر دیگه بازی اصلی رو بهت میده 100000 تومن ، کدوم رو میخری ؟
    معلومه که 3000 تومن رو !
    پس اشکال از ما نیست .
    به نظر من باید جلوی این همه شرکت الکی رو بگیرند . چون باعث این قانون کپی رایت همین انسان ها هستند .
    میگم یک ps3 هست دم در مغازه یکی از بچه ها.اگر بدزدیش مفته.بری تو باید 600 تومن پیاده شی.کدومو میخری؟
    معلومه دزدی نمیکنی!!این فرهنگ غلطیه تو جامعه ما که اینارو درست میدونن.والا 100% همه چیزمون تو کامپیوتر دزدیه...

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

میگم یک ps3 هست دم در مغازه یکی از بچه ها.اگر بدزدیش مفته.بری تو باید 600 تومن پیاده شی.کدومو میخری؟
    معلومه دزدی نمیکنی!!این فرهنگ غلطیه تو جامعه ما که اینارو درست میدونن.والا 100% همه چیزمون تو کامپیوتر دزدیه...
    عزيزم وقتي چاره اي نداريم چيكار كنيم از ويندوزمون بگير تا بزرگترين و كوچكترين برنامه ها بازي هامون همش غير قانونيه ... من از يكي از علما پرسيدم اين مورد رو گفت چون نمي توني نسخه اصل رو تهيه كنيد و با نخريدن نسخه اصل باعث صدمه زدن به اقتصاد آمريكا مي شيد اشكال نداره !!!!!!!!!!!!!! من نگفتما اون گفت !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

عزيزم وقتي چاره اي نداريم چيكار كنيم از ويندوزمون بگير تا بزرگترين و كوچكترين برنامه ها بازي هامون همش غير قانونيه ... من از يكي از علما پرسيدم اين مورد رو گفت چون نمي توني نسخه اصل رو تهيه كنيد و با نخريدن نسخه اصل باعث صدمه زدن به اقتصاد آمريكا مي شيد اشكال نداره !!!!!!!!!!!!!! من نگفتما اون گفت !
    این حرف فقط از اون بر میومده.پس بریم بانکای آمریکارم بزنیم بهشون ضرر بخوره.از طرف من بهش بگو مرسی
    اصلشم هست و گرونه اما بهتره اصلا دور و بر اینا نریم.(ما که میریم عین اسب)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

البته باید به درامد مردم ایران هم یه توجهی کرد .
    ایا مردم ایران با این درامدها میتونن بازیهایی به این قیمت بخرن ؟
    Crysis : £26.99
    Gears of war (PC): £26.50
    Call of Duty 4 : £38.50
    PES 2008 : £31.20
    NFS Pro Street : £24.99

قیمتها به پوند : هر پوند تقریبا 1900 تومان !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

این چه توجیهیه؟یعنی هر کی پولش نرسید باید دزدی کنه؟خوب نخره یا پولشو برسونه!!
    بابا سر خودمونو که نمیتونیم کلاه بزاریم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

بحث یه خورده تخصصیه در مورد "کپی پیگرد قانونی دارد".
    ببین Oracle جان حدود 2 سالیه که درست کردن Setup و Installshield در ایران رواج پیدا کرده.قبلا بازی ها به صورت Extract بودند زمانی که بازی ها 4 CD به بالا شدند.بنابراین شرکت ها Source اصلی بازی را تهیه و خودشان یک Setup برای بازی طراحی می کردند کاری که الان همه شرکت ها داخل ایران می کنند.مثلا شرکت ها Source اصلی بازی را دانلود(که اون هم نسخه کپی است درست مثل قبل) و بازی را نصب سپس به قول معروف بازی را با Installshield جمع کرده و Setup های نوشته شده توسط خودشان را درست می کنند.چون الان کارها رقابتی است دیگر Source ها در همان اول ورود بازی سخت پیدا می شوند مثل همین NFS ProStreet که مسئاله رقابتی بود هر شرکتی که زودتر به بازار میفرستاد(در ایران)فروشش بیشتر بود.برای همین مثلا شرکت X اگر بازی را سریع و با Setup طراحی شده توسط خودش عرضه کنه و مثلا شرکت Y برای اینکه دسترسی به Source نداره و امکان داره از قافله عقب بیفته بره و از روی DVD های X کپی کنه و به بازار عرضه کنه (مثلا بازی NFS شرکت Y را نصب می کنی می بینی Logo و طراحی شرکت X هست)این پیگرد قانونی دارد...... خوب بهانه ای برا همه شد حالا اگر Patch خواستیم روی یک بازی با Setup نوشته شده توسط این شرکت ها نصب کنیم نمی توانیم.علت اینکه Source گرونه اینه که فکر می کنن تو می خوای بخری و بری تولید کنی و Setup اصلی خودتو درست کنی.
    که اینطور . پس من از خیلی چیز ها بی خبرم !
    عزیز من بحث دزدی رو مطرح نکردم .
    بحث ارزون و گرون رو مطرح کردم .
    مطمئن باش اگه توی ایران باشه دزدیده میشه تا خریده بشه !
    عزیز معلومه که اشکالی نداره !
    من تاحالا هیچ نسخه ی اصلی برنامه یه بازی به چشم ندیدم ! به جز پک ویستا که اون پسر عموم از استرالیا آورده بود !
    البته باید به درامد مردم ایران هم یه توجهی کرد .
    ایا مردم ایران با این درامدها میتونن بازیهایی به این قیمت بخرن ؟
    Crysis : £26.99
    Gears of war (PC): £26.50
    Call of Duty 4 : £38.50
    PES 2008 : £31.20
    NFS Pro Street : £24.99

قیمتها به پوند : هر پوند تقریبا 1900 تومان !
    کاملا با حرف شما موافقم .
    فکر کنم بالای 500 هزار تومن بشه !
    این چه توجیهیه؟یعنی هر کی پولش نرسید باید دزدی کنه؟خوب نخره یا پولشو برسونه!!
    بابا سر خودمونو که نمیتونیم کلاه بزاریم
    عزیز میشه بگی چطوری پولشو برسونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •