طرح خوبیه .اگه با توضیحات کامل باشه.
و مشکلات بر طرف بشه .
طرح خوبیه .اگه با توضیحات کامل باشه.
و مشکلات بر طرف بشه .
سلام
خوب با یک تمرین ساده شروع می کنیم . برای دست گرمی
چند تصویر ضمیمه این پست کردم ، تصاویر رو دانلود کنین و با دقت به تصاویر نگاه کنین .
در این تصاویر از تکنیک شیار برای زیبایی طرح استفاده شده .
شیاری افقی بر روی نوارها دیده میشه . به نظر میرسه که سطح نوار شیار دار و فرو رفتگی داره .
هیچ توضیحی درباره این تکنیک نمیدم . با دقت به تصاویر نگاه کنین و چگونگی ایجاد چنین جلوه رو بنویسین . یک نمونه کار هم بزارین .
منتظرم
هر جا لازم باشه خودم یا دوستان دیگر توضیح میدن .
قربان شما
شاهین![]()
آقا شاهین با اجازتون من هم شرکت کنم.
اسم مارو هم بنویس![]()
منم هستم البته اگه درسهای کنکورم بذاره...
اینم از کار ما.کارم رو زود گذاشتم چون شاید بعدا وقت نکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا الله.؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شکل با استفاده از ابزار های : Pen Tool , Line Tool , Rounded Rectangle Tool , Pencil Tool , Rectangle Tool طراحی شده.
Pencil Tool : از این ابزار برای ساخت Pattern استفاده شده.
Rounded Rectangle Tool : از این ابزار برای طراحی شکل 3 ( Shape 3 ) که در تصویر نشان داده شده استفاده شده.
Line Tool : از این ابزار هم برای کشیدن خط که در شکل 2 و 4 نشان داده شده استفاده شده.
Pen Tool : از این ابزار هم برای کشیدن شکل 1 استفاده شده.
Rectangle Tool : از این ابزار برای رسم شکل 6 استفاده شده.
Shape 1 ( شکل 1 ) : جلوه هایی که به این قسمت داده شده عبارتند از : Drop Shadow , Gradient Overlay , Inner Glow. در این قسمت با سایه ای که داده شده باعث شده که نوار زیر اون به صورت فرورفته دیده بشه
Shape 2 Line ( شکل 2 ) : به این خط هم فقط یک جلوه داده ( Drop Shadow ) که همان خط سفید رنگی است که به فاصله 1 پیکسل در زیر خط تیره دیده میشود.
Shape 3 ( شکل 3 ) : در این شکل هم از جلوه های شکل 1 استفاده شده. تغییرات: کم کردن مقدار سایه زیرین ، تغیییر درجه گرادینت
Shape 4 line ( شکل 4 ) : این خط هم تمام جلوه های شکل 2 را دارد بدون هیچ تغییری !
Shape 5 ( شکل 5 ) : این قسمت با استفاده از یکی از قابلیت های فتوشاپ به نام Pattern بوجود آمده که کهبه معنی الگو است. و قابل ذکر است که لایه پترن پایین ترین لایه بعد از پس زمینه در پالت لایه ها قرار گرفته است.
Shape 6 Border ( شکل 6 ) : این شکل یک مستطیل است که ضلع ای پالا و پایین آن به زیر شکل ها مخفی شده . Fill این لایه 0 در نظر گرفته شده و از جلوه های : Stroke , Inner Glow و ( Edit >ُStroke ) استفاده شده . البته همه مقدار های داده شده در این جلوه های این شکل بصورت 1 پیکسل است.
سلام
با تشکر از دوسان عزیزی که نمونه کار گذاشتن و یک تشکر ویژه از میثم عزیز .
این هم یک PSD
دوستان خواسته بودم که این جلوه رو بر روی یک طرح اجرا کنین . ( منتظرم )
قربان شما![]()
شاهین
آقا قبول نيست ميثم Taghalobii كرده.؟!
" دوستان خواسته بودم که این جلوه رو بر روی یک طرح اجرا کنی"
يعني مثل ميثم و احسان.؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)