اگه جواب گرفتم ، که حتما" باید بگیرم ، همینجا براتون میگمش
=====
در ضمن امروز که تاپیک های لپ تاپ رو میخوندم ، خیلی با راهنمایی های دلسوانه ات حال کردم ، ممنون
اگه جواب گرفتم ، که حتما" باید بگیرم ، همینجا براتون میگمش
=====
در ضمن امروز که تاپیک های لپ تاپ رو میخوندم ، خیلی با راهنمایی های دلسوانه ات حال کردم ، ممنون
خواهش میکنم ... البته دارم یک سایت رو برای نوت بوک چه فروش و چه سخت افزار و نرم افزارو review و ... میزم بزودی ...
فکر میکنم پایان کارم نزدیک باشه اینجا ... دیگه اونجا رو میخوام بترکونم و بشه محل bizz ...
امروز صبح با شرکت ایرانسل تماس گفتم ، اونها گفتن که سیم کارت ما کاملا" میتونه بهتون جواب بده
بعد با شرکت دلیران نماینده دل در ایران تماس گرفتم ، گفتن که هیچ کدوم از سیم کارت های ایران (تالیا ، ایرانسل و همراه اول) جواب نمیده ، اگه جواب میداد تا میذاشتیش روی دستگاه ، باید دستگاه اون رو میشناخت و جواب میداد
به نظر میاد حرف شرکت دلیران منطقی باشه
به هر حال من هنوز هم دنبال اون برنامه ای که دل معرفی کرده هستم ، ولی هنوز پیداش نکردم
آخرین اخبارم رو همینجا میذارم
ببخشید میدونم تاپیک قدیمییه مال 3 سال پیشه!
من این برنامه رو پیدا کردم و اما طبق معموا جوابی نگرفتم!
باید رو 3g عمل کنه ؟
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
برنامه ای که معرفی کردید برای کارا های GPRS بیرون از لپ تاپه !
اصلا شناسایی نمیکنه درایوره سیم کارتمو..
کسی تو این چند سال چیزی متوجه نشد ؟!
تشکر.
با سلام
من هم همين مشكل رو باlatitude d620 دارم
جالب اينجاست كه اصلا تو setup اين سخت افزار رو نميشناسه
كسي ميدونه چرا؟
من نصب کردم برنامه رو و تو بخش پروفایل تنظیمات ایرانسل رو انجام دادم ولی جواب نگرفتم
سیمکارتهای ایران رو بعضی مدلها جواب میده رو بعضیشون نه چون سیستم ایران gprs هستش ولی سیستم موبایل کشورهای پیشرفته hcpda هستش
جواب میده حتما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)