و همچنین نوشته بود سمبین 9.5 مدیریت رم بهتری داره و نیازی نیست گوشی دارای مقدار رم بالایی باشه....
و همچنین نوشته بود سمبین 9.5 مدیریت رم بهتری داره و نیازی نیست گوشی دارای مقدار رم بالایی باشه....
بالام جان اینا fake هستند!!!
اگه این گوشیها بیاد که امکانشم کم نیست...
احتمالا قیمتش سر به آسمون بزاره!
مورد 1
• Full QWERTY keyboard
این قابلیت معمولا در سری E نوکیا دیده میشه یکم مشکوکه البته شاید اگه این گوشی هم سیمبیان 9.5 باشه ارزش این رو داشته باشه که براش یک کیبورد کامل بزاری.
• Internal memory of 10 GB
همین یک گزینه برای بالا رفتن قیمت اینگوشی بسه...
• 6 Megapixel digital camera with Carl Zeiss
• Motion sensor and GPS
• 3x Optical zoom
• 3.5mm jack and 4 build-in speakers
• Digital TV / FM Radio
• Dimensions : 102.5 × 56 × 17.6 mm
• Weight : 115 grams
• Nokia N96 comes in two colors
مورد 2
قسمت پایین LCD یک کپی کامل از ال جی شاینه!
![]()
8.5 mm, 7.1 megapixel camera and 20x optical zoom
- Symbian 9.5
- 3″ screen - VGA rezolotion
رزولیشن 640*480 روی LCD اینچی!
- Live TV - HDTV
- 8GB (internal memory I’m assuming)
- GPS
- Wi-Fi/Wlan
- MP3, MP4 Support
- Bluetooth, GPRS and more.
البته احتمال اینکه این د گوشی Fake باشه یا در امکاناتش اغراق شده باشه زیاده چون یهو این همه پیشرفت برای گوشی عجیبه!
این دیگه از اون حرفاست!! لنز به چه بزرگی می خواد این زوم!!! Fake 100%mm, 7.1 megapixel camera and 20x optical zoom
متشكرم از رعناي عزيز كه عكسشو گذاشت آره n96 دقيقا همون اووليه هستش كه 6 mega pixelam hast
![]()
کو گوش شنوا...بالام جان اینا fake هستند!!!
عنوان تایپیک واسم جالب بود رفتم یه سرچی زدم این مطالب رو پیدا کردم حالا راس یا دروغشو نمی دونم
گفتم این مطالب رو اینجا بزارم بقیه ی دوستانم نظرشونو بگن
age taghalobi bashe aks nadare naghashi mizane, na inke akse halte basteo bazo poshtesho bendaze azizzzzzzzzz
شما اگه میشه اول فارسی نوشتن بیاموز سپس سخن گو...خوب n99,n98,n97هم همگی عکس دارن...ولی واقعی نیستن.age taghalobi bashe aks nadare naghashi mizane, na inke akse halte basteo bazo poshtesho bendaze azizzzzzzzzz
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)