تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: کسی در مورد سیستم های مکینتاش اطلاعات داره؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

هر کسی هدفی رو دنبال می کنه. معلومه یک Gamer حرفه ای فقط دور ویندوز چرخ می زنه. NVIDIA یا سامسونگ هم دنبال همون Gamer ها هستند برای همین همیشه دنبال روابط عالی با مایکروسافت بودن. ATI کمتر اینطوری بوده.
    یه نفر فقط به فکر سرور و هاستینگ و Open Source ها و اینجور چیزاست پس سراغ لینوکس یا BSD ها میره.
    یه نفر هم سراغ Mac . هر کسی بنا به هدف و مقاصدی که داره برای خودش بهترین رو انتخاب می کنه. باید به نظر همه احترام گذاشت...

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هر کسی هدفی رو دنبال می کنه. معلومه یک Gamer حرفه ای فقط دور ویندوز چرخ می زنه. NVIDIA یا سامسونگ هم دنبال همون Gamer ها هستند برای همین همیشه دنبال روابط عالی با مایکروسافت بودن. ATI کمتر اینطوری بوده.
    یه نفر فقط به فکر سرور و هاستینگ و Open Source ها و اینجور چیزاست پس سراغ لینوکس یا BSD ها میره.
    یه نفر هم سراغ Mac . هر کسی بنا به هدف و مقاصدی که داره برای خودش بهترین رو انتخاب می کنه. باید به نظر همه احترام گذاشت...
    من کلی گفتم. برای ما ایرانی ها که هیشکی حسابمون نمیکنه تو دنیا همین ویندوز بهتره همه چیزاش هم کرک میکنیم .حالشو میبریم.فقط گیمر ها هم که از ویندوز استفاده نمیکنن.بالاخره کارای دیگه هم هست.همین فیلم ها یا جلوه های ویژه ای که میسازن از صدقه سره ماکروسافت وگرنه ما که دیگه نمیتونستیم شرک 0.5 رو هم نگاه کنیم.من در کل سیستم های مک رو بد نمیدونم و از به اصطلاح مچ بودن و هماهنگ بودن سخت افزارش شک ندارم ولی خوب برای ما اونقدر مناسب نیستن.حالا هر کی خواست بره مک بخره به من که ضرر نمیرسه.ولی در کل تاپیک خوبی زده شد هر کی اطلاعات بیشتری با مک داره و باهاش کار کرده در اختیار ما هم بزاره.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

BSD چی هست؟ میشه عبارت کاملشو بگی؟ از اصطلاحات آرمان زیاد استفاده میکنی اگه میشه هر وقت مخفف میزاری کاملشو بزار ببینیم چی هست .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من کلی گفتم. برای ما ایرانی ها که هیشکی حسابمون نمیکنه تو دنیا همین ویندوز بهتره همه چیزاش هم کرک میکنیم .حالشو میبریم.فقط گیمر ها هم که از ویندوز استفاده نمیکنن.بالاخره کارای دیگه هم هست.همین فیلم ها یا جلوه های ویژه ای که میسازن از صدقه سره ماکروسافت وگرنه ما که دیگه نمیتونستیم شرک 0.5 رو هم نگاه کنیم.من در کل سیستم های مک رو بد نمیدونم و از به اصطلاح مچ بودن و هماهنگ بودن سخت افزارش شک ندارم ولی خوب برای ما اونقدر مناسب نیستن.حالا هر کی خواست بره مک بخره به من که ضرر نمیرسه.ولی در کل تاپیک خوبی زده شد هر کی اطلاعات بیشتری با مک داره و باهاش کار کرده در اختیار ما هم بزاره.
    درسته ولی این برای من و شماست، شاید افرادی در ایران باشند ( حتما هم هستند ) که مثل ما فکر نکنند.
    BSD چی هست؟ میشه عبارت کاملشو بگی؟ از اصطلاحات آرمان زیاد استفاده میکنی اگه میشه هر وقت مخفف میزاری کاملشو بزار ببینیم چی هست .
    BSD مخفف Berkleye Software Distribution است و BSD ها یک سری سیستم عامل تحت Unix هستند که مثل لینوکس توزیع های مختلف دارند، مثل FreeBSD یا NetBSD یا OpenBSD ( و تا حدی Mac OS X ). محیط گرافیکی ضعیفی دارند ولی برای سرورها بسیار Stable هستند. ( شاید هر سال نیازی به Reset کردن نداشته باشند. ) سرور سایتهایی مثل Google یا Yahoo هم FreeBSD است.

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

ببخشید میشه نرم افزار های اکس پی رو روی لئوپارد نصب کرد
    سی دی اون توو بازار هست
    چه سیستمی رو میطلبه من سیستمم چندان قوی نیست
    برای استفاده جدید در سال 2008ویندوز اپدیت شده بگیرم یا لئوپارد؟کدومو پیشنهاد میکنی

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گلم
    چند خطی از تحقیقاتم رو ذکر میکنم
    لینوکس ابونتو:
    این سیستم عامل یه سیستم عامل عالی و تقریبا راحت برای استفاده کردن در کنار اکس پی هست
    حالا چطوری میشه پیداش کرد ونصبش کرد که نمیدونم
    ولی ذر رابطه با تنضیماتس که چند صفحه ای خوندم به نظرم سخت نیومد
    و اما مکینتاش که خیلی سوال در رابطه با اون دارم والبته حیلی کم در بارش صحبت شده
    ابتدا مک 8 و بعد مک 9 اومد که چندان تعریفی نداشتن بع مک 10 اومد که با عذذ رومی x نشونس دادن که حیلی ها به اشتباه میگن mac os xکه درستش هست
    mac os 10
    که از سال 2001 شروع به توزیع شد و هر نسحه اون یه سری امکانات با یه اسم جداگانه داشت که اخریش حیلی گل کرد که همه میدونین اسمش چیه
    بله لئوپارد
    name: cheetah (mac os 10)in 2001 and good
    name: puma(mac os 10.1)in 2001 and good
    name:jaguar(mac os 10.2)in 2002 and beter
    name:panther(mac os 10.3)in 2003 and very good
    که طبق کنکاش های به عمل امده اینها رو میشه توی پی سی نصب کرد و یه عالمه نرم افزار براشون ارائه شده که همه رو مثل اینکه باید از سایتش دانلود کرد حالا نمیدونم سی دی اونو هم میشه تهیه کرد یا نه؟تقریبا 150 تا نرم افزار اسمی توو سایتش هست که میتونین دانلودش کنین و خود سیستم نصبشون میکنه و بعدا هم میتونین اپگریذش کنین
    که این نسخه2003 چشم منو گرفته و میخوام در اون زمینه روشنم کنین چون بایذ خیلی خوب باشه

ایا میشه اونو در ایران تهیه کرد ؟نرم افزاراشو میشه روی سی دی تهیه کرد؟روی پی سی نصب میشه؟ ذر کنار اکس پی میشه ازش استفاده کرد؟
    حالا بریم سراغ بقیه که بازم طبف کنکاشهای به عمل امده این دو نسحه فقط روی سیستم های مخصوص مکینتاش نصب میشن البته فکر میکنم تا اینجا رو درست گفتم
    که بذرذ ما نمیخورن و من فقط اسمشونو میگم
    تایگر و لئوپارد که البته خیلی اسمی هست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

لینوکس ابونتو:
    این سیستم عامل یه سیستم عامل عالی و تقریبا راحت برای استفاده کردن در کنار اکس پی هست
    یک تاپیک کاملا جامع برای لینوکس Ubuntu در همین انجمن هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد Mac OS X دوستان دیگری هستند که شما را راهنمایی خواهند کرد.

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گلم
    چند خطی از تحقیقاتم رو ذکر میکنم
    لینوکس ابونتو:
    و اما مکینتاش که خیلی سوال در رابطه با اون دارم والبته حیلی کم در بارش صحبت شده
    ابتدا مک 8 و بعد مک 9 اومد که چندان تعریفی نداشتن بع مک 10 اومد که با عذذ رومی x نشونس دادن که حیلی ها به اشتباه میگن mac os xکه درستش هست
    mac os 10
    که از سال 2001 شروع به توزیع شد و هر نسحه اون یه سری امکانات با یه اسم جداگانه داشت که اخریش حیلی گل کرد که همه میدونین اسمش چیه
    بله لئوپارد
    name: cheetah (mac os 10)in 2001 and good
    name: puma(mac os 10.1)in 2001 and good
    name:jaguar(mac os 10.2)in 2002 and beter
    name:panther(mac os 10.3)in 2003 and very good
    که طبق کنکاش های به عمل امده اینها رو میشه توی پی سی نصب کرد و یه عالمه نرم افزار براشون ارائه شده که همه رو مثل اینکه باید از سایتش دانلود کرد حالا نمیدونم سی دی اونو هم میشه تهیه کرد یا نه؟تقریبا 150 تا نرم افزار اسمی توو سایتش هست که میتونین دانلودش کنین و خود سیستم نصبشون میکنه و بعدا هم میتونین اپگریذش کنین
    که این نسخه2003 چشم منو گرفته و میخوام در اون زمینه روشنم کنین چون بایذ خیلی خوب باشه

ایا میشه اونو در ایران تهیه کرد ؟نرم افزاراشو میشه روی سی دی تهیه کرد؟روی پی سی نصب میشه؟ ذر کنار اکس پی میشه ازش استفاده کرد؟
    حالا بریم سراغ بقیه که بازم طبف کنکاشهای به عمل امده این دو نسحه فقط روی سیستم های مخصوص مکینتاش نصب میشن البته فکر میکنم تا اینجا رو درست گفتم
    که بذرذ ما نمیخورن و من فقط اسمشونو میگم
    تایگر و لئوپارد که البته خیلی اسمی هست
    دوستان کسی نیست به این سوالات دوستمون جواب بده تا ماهم استفاده کنیم.

یاعلی./

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

مخصوصا سوالات مربوط به مک 10.3

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •