فک نمیکنم موسیک ادیشن با معمولی صداش فرق داشته باشه.
w700
w800
w900
n73
n91
3250
k750
w810
5700
w850
فک نمیکنم موسیک ادیشن با معمولی صداش فرق داشته باشه.
ببین دوست عزیز شما خیلی باحالی فکر کنم شما بودید که میگفتید که ان95 هشت گیگ رو یکی از دوستاتون داره حالا یادم نمیادا کتکنم نزنی بالاخره یکی از این گوشیهای جدید رو که به تازگی معرفی شده بود شما گفتید فلان جا میفروشه یا دست یکی دیدید این رو مطمئنمچون آواتور شما به چشمم خیلی میاد پستاتون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
خیلی وقت پیش هم شما همین نظر رو در مورد پی990 داشتید
ولی دوست عزیز صدای دبلیو 950 توی هدفون با کیفیت ترین صدا هستش بلندی ملاک نیستش البته در حد استاندارد بلند هستش . ولی صداش انقدر دلنشینه که ادم دوست داره ساعتها آهنگ گوش کنه
ان73 که اصلا توی هدفون خوب نیست ولی ان91 رو قبولش دارم
در ضمن پی990 درسته توی هدفون بهتره ولی به سری واکمن نمیرسه پی990 یکی از مشکلاتش ضعف صداش بود![]()
دوستان K750 هم از داخل هندزفری صدای محشری داره ...
همون طور که میبینید تو رای گیری هم دوم شده ...
صدای هندزفری K750 حتی از سری های W بیشتر ، بلندتر و باکیفیت تر هست (البتع نه همه مدل های W).
در حالت مگاباس که واقعاً گل کاشته ...
من P990 رو امتحان نکردم ولی W950 صدای جالبی داره.
صدای هندزفری سری w سونی و 3250 و 5700 محشره چون لاستیک گوشی طوری طراحی شده که 75% صدای بیرون رو کاهش میده(به قول بچه ها گفتنی اکستیکه)
در ضمن کسی که با هندسفری آهنگ گوش میده به غیر از صدای خوب باید هندسفری اش هم خوب باشه تا گوش رو اذیت نکنه که بین اینا سری واکمن سونی اریکسون بهترینن البته 5700 هم به همین شکل هستش .
بعضی سامسونگهای جدید نیز اینطورین
سری دبلیو سونی خیلی باحاله نه گوشو درد میاره نه میفته.
k800 من ابرش گم شد الان هی زرت و زرت میفته بیرون.
برو هندسفری واکمن بخر برای دبلوی 810 به قیمت 8000 تومان
فقط N91
![]()
سادش با موزیک فرق نداره...
من صدای هندزفری بیشتر گوشیها رو شنیدم...
فقط همین قدر بگم اگه کسی صدای هندزفری n91 رو بشنوه میگه بهترینه از همه نظر...
ولی در کل گوشیهایی که جک 3.5 میلی متری رو بطور مستقیم روی گوشی دارند مثل N91 و ...هندزفری فوقالعاده ای دارند البته من منکر کیفیت هندزفری والکمن سونی نیستم چون حتی W700 هم از 3250و5700 هندزفری بهتری داره...
درسته ولی بهترین هندسفری N91
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)