بعد از نصب در استارت آپ ميشينه و در تمام يوزرها (حتي ليميت) دسترسي کامل در سطح ادمين داره.
لطفا در این مورد کمی توضیح بدین
بعد از نصب در استارت آپ ميشينه و در تمام يوزرها (حتي ليميت) دسترسي کامل در سطح ادمين داره.
لطفا در این مورد کمی توضیح بدین
سلام.
ممکنه رو یه سیستم بیش از 1 یوزر موجود باشه که احتمالش زیاد هم هست. ممکنه بعضی از این یوزر ها ادمین باشن بعضی ها لیمیت (User و power user و مهمان و ... ).
بعضی از عملیات های برنامه نیاز به دسترسی در سطح ادمین داره. مثل فرمت کردن درایوها. شما تو یه یوزر لیمیت نمیتونی درایوهای هارد رو فرمت کنی. یا دسترسی به قسمت لوکال ماشین رجیستری. در حد خواندن و نوشتن.
این برنامه پس از نصب با بالا اومدن ویندوز با هر یوزری ران میشه( نه فقط یوزری که داخلش نصب شده.) و در همه یوزرها (حتی لیمیت) دسترسی در حد ادمین داره. یعنی شما از طریق این برنامه داخل یه یوزر لیمیت میتونی درایو ها رو فرمت کنی. کاری که در حالت عادی غیر ممکنه.
سلام
اقا پیمان چیزهایی که فرمودین رو خودم میدونستم
میخواهم بدونم چجوری میشود یک برنامه ساخت که دسترسی در حد ادمین داشته باشه
سلام.
من از سرویس ها کمک گرفتم.
شاید این حرفی که میزنم براتون عجیب باشه. ولی سرویس سطح دسترسیش از ادمین هم بالاتره.
من که منظورتون رو متوجه نشدم
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین در ضمن ایا فایل سرور قابلیت انتشار رو اینترنت هم داره؟؟
سلام.
منظورت از قابلیت انتشار روی اینترنت چیه؟ مثل worm منظورته؟
سلام.
میخواستم این ویژگی رو بذارم که خودشو رو فلش و فلاپی کپی کنه و اتوران بسازه که با این روش منتشر شه. ولی رو این ورژن این ویژگی رو نداره. رو ورژن های بعد میذارم.
من از سرویس ها کمک گرفتم
در این مورد هم توضیح میدین البته اگه امکان داره یک کاری هم میخواهم بکنم البته بستگی به جواب شما داره
در کل من که از مصاحبت با شما لذت میبرم
Last edited by majj; 23-11-2007 at 11:29.
جناب ممنون از برنامتون
تو قسمت تنظيمات ميل ميشه لطف كنيد ادرس ميل سرور ياهو رو بديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)