شما بهتره با بچه های فروم برنامه نویسی که آشنایی کاملی با فرمت x دارن صحبت کنی و از اونا کمک بگیری. اینجا اکثر بچه ها کار تری دی برای انیمیشن می کنن و دات x و دات x Convertor زیاد در حیطه ی تخصصیشون نیست. البته شاید امین بتونه کمکی بهتون کنه.
شما بهتره با بچه های فروم برنامه نویسی که آشنایی کاملی با فرمت x دارن صحبت کنی و از اونا کمک بگیری. اینجا اکثر بچه ها کار تری دی برای انیمیشن می کنن و دات x و دات x Convertor زیاد در حیطه ی تخصصیشون نیست. البته شاید امین بتونه کمکی بهتون کنه.
خب دوست عزیز شما میخوای دقیقا چی کار کنی؟
میخوای از یه محیط سه بعدی تویه برنامت استفاده کنی؟
مثلا یه اتوران باشه بعد چندتا دکمه بیاد که اسمیه سیارات باشه بعد با کیلیک بر رویه هرکدوم دوربین رویه اون سیاره زوم کنه؟
اگه همچین چیزیه که باید به انجمن برنامه نویسی مراجعه کنی ...
فقط تا کانورتش به .X به کار ما مربوط میشه ...
و این رو هم بگم که فایلی که تویه رندر میبینی هرگز اون چیزی نیست که تویه محیط سه بعدی یک نرم افزار میبیند.
و تویه کارهای realtime هم نمیشه به اونصورت درشون اورد.
برای تبدیل آبجکت به فرمت x بهتره از پلاگین پاندا استفاده کنید.
اگه درست متوجه نشدم واضحتر توضیح بدین، شاید شد کمکتون کنیم
ممنون.
سلام
من تو سی شارپ کره های زیر و ایجاد کردم
البته میچرخن
فایل کدام تو فایل زیپ شده گذاشتم اگه میشه ببینید
خوب یک عکسم از منظومه شمسی گذاشتم من میخوام با سی شارپ کره هایی با این رنگ و رو ایجاد کنم که میچرخن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا باید برم؟تالار برنامه نویسا یا تالار سه بعدیا
ممنون میشم راهنمایی کنید
عزیز من وقتی که می خوای از یه فایل سه بعدی تو Direct3d استفاده کنی که با یه برنامه دیگه ساخته شده و تو اون رو تبدیل کردی ، همه تکستچر ها و متریالها ازبین می رن و فقط خود Object باقی می مونه. برای تکسچر با خود Direct 3d باید کارتو راه بندازی.یعنی تو C# باید برای تکسچر سیاره یه عکس انتخاب کنی. خیلی راحته. راه دیگری فکر نکنم داشته باشه.
توی تالار ساخت و ویرایش بازی هم می تونن کمکت کنند.
Last edited by ninja573; 13-11-2007 at 11:48.
میشه بگید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
اینجا تالار گفتگوی برنامه نویسی نیست ولی من لینک آموزش Direct3D رو دارم. خودم از همون وبلاگ یاد گرفتم. البته برای ویژوال بیسیک بود ولی زیاد فرقی نداره و من تو C++ هم ازش استفاده کردم.
تو وبلاگ که رفتی سمت راست موضوع آموزش رو باید انتخاب کنی. در قسمت DirectX برو به Direct3D. امیدوارم برات مفید باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ninja573; 13-11-2007 at 19:21.
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)