من هم با سعید جان کاملا موافقم به نظر من هم همین کار رو بکن![]()
من هم با سعید جان کاملا موافقم به نظر من هم همین کار رو بکن![]()
سلام
ن95 خوبه ولي نوكيا 8 گيگش رو براي رقابت با دبليو 960 زد
پس ن95 معمولي رو بيخيال شو چون خود نوكيا هم ميدونست و به همين خاطر 8 گيگ زد
حالا بين 8 گيگ و دبليو 960 بستگي به خودت داره
صفحه لمسي ميخواي ؟؟
صداي هدفون دبليو ؟؟
فيلمبرداري و عكسبرداري قويتر ؟؟
قيمت ؟؟
و.....
راستش رو بخوای همون طور که گفتم اولین شرط من همون دوربینش است اما از صدای بلند و صفحه ی لمسی بدم نمیاد و از افت قیمت زیاد بیسیار بدم میادن95 خوبه ولي نوكيا 8 گيگش رو براي رقابت با دبليو 960 زد
پس ن95 معمولي رو بيخيال شو چون خود نوكيا هم ميدونست و به همين خاطر 8 گيگ زد
حالا بين 8 گيگ و دبليو 960 بستگي به خودت داره
صفحه لمسي ميخواي ؟؟
صداي هدفون دبليو ؟؟
فيلمبرداري و عكسبرداري قويتر ؟؟
قيمت ؟؟
و.....
اگه از افت قیمت بدت میاد n95 بگیر چون تقریبا تا اونجایی که جا داشته افت کرده قیمتش به همون اندازه هم خز شده.
تایید میشه.فعلا بهترین دوربین رو ان95 داره اما طبیعتی ترین عکسها رو کا800 و پی1 میگیره
یعنی حتی دوربین n95 8gig هم بدتر از k800 استتایید میشه.فعلا بهترین دوربین رو ان95 داره اما طبیعتی ترین عکسها رو کا800 و پی1 میگیره
دوربین ان95 چون 5 میگاپیکسلی هستش از کا800 در کل بهتره.
در ضمن ان95 معمولی با ان 95 هشت گیگ توی دوربین هیچ فرقی با هم نداره.
عکسهای ان95 ممکنه میزان نویزش کمتر باشه بزرگتر باشه کیفیتش در بعضی شرایط بهتر باشه.
اما از نظر رنگدهی و فوکاس و سرعت و مخصوصا عکس گرفتن توی شب کا800 بهتره.
در کل فرق زیادی نداره . فرقی که بین کا750 و کا800 وجود داره به اون اندازه ما بین کا800 و ان95 نیست.
در کل اگه گوشی رو به خاطر دوربین میخوای بگیری به نظرم صبر کن تا دو سه ماهه دیگه. چون هم ان95 ارزونتر میشه. هم گوشی خوبی مثل کا850 قیمتش واقعا کم میشه به نظرم تا 450 پایین میاد.
از طرفی بهترین گوشی توی عکس یعنی جی800 سامسونگ هم میادش که زوم اپتیکال داره و فیلمبرداریش هم فوق العادست
N95 که مزخرفه. من برای یکی از دوستام خریدم حالا مثل چی پشیمونم...
iphone (البته update شدش ) شرف داره به همه ی گوشی ها.
برادر خودت رو کنترل کن . من درسته از ان95 خوشم نمیاد ولی به عنوان دو گوشی برتر قبول دارمش در کنار پی1 و عنوان مزخرف براش خوب نیست. تنها جای این گوش یکه مزخرفه فقط باتریشه.
برعکس آیفون نسبت به اون قیمتش اصلا ارزش نداره. آخه حداقل باید بلوتوث که داشته باشه که نداره در ثانی فیلمبرداری هم نمیکنه قیمتش هم میگن حدود 1 میلیون هستش
1100 بهتره حداقل اون یه چراغ قوه داره iphone چی داره که آدم بخواد این همه پول بابتش بدهiphone (البته update شدش ) شرف داره به همه ی گوشی ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)