تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: آیا اینهم یه ویروسه ؟

داره خودمونی میشه Sam@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بنده هم عرض نکردم عوض کنند.
    گفتم با یک ویندوز جدید ببین فولدر ها مشکل دارند؟ تا معلوم بشه مشکل در ویندوز ایجاد شده یا پایداره.
    وست من چرا عصبانی میشی ، فهمیدم شما چیگفتی ، منظورم این بود که ویندوز رو نزنه پاک کنه بعد یکی جدید نصب کنه!

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

سلام

دست همه دوستان درد نکنه .
    متاسفانه Nod هم ویروس رو نشناخت .

ویندوز جدید هم که نصب کردم ، اولش فولدر سالم و عادی بود ولی وقتی واردش شدم تا اطلاعاتش رو کپی کنم ، به همون شکل در اومد .
    الان در ویندوز جدید هم که وارد هر فولدری میشم ، دقیقا مثل بقیه مشکل دار میشه .

انتی ویروس زون آلارم موقع ویروس یابی تمام اون فولدر های مشکل دار رو با پسوند EXE معرفی میکنه و میخواد پاکشون کنه .

داره خودمونی میشه Sam@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

میخواد پاک کنه ؟؟؟ خوب بعد چی؟ پاک میکنه یا نه؟

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

دست همه دوستان درد نکنه .
    متاسفانه Nod هم ویروس رو نشناخت .

ویندوز جدید هم که نصب کردم ، اولش فولدر سالم و عادی بود ولی وقتی واردش شدم تا اطلاعاتش رو کپی کنم ، به همون شکل در اومد .
    الان در ویندوز جدید هم که وارد هر فولدری میشم ، دقیقا مثل بقیه مشکل دار میشه .
    سلام دوست عزیز!!

پست های دوستان را هم خوندم و نتیجه ای که گرفتم اینست که ویندوز شما 100 در 100 ویروسی شده است.ویروس هم از نوعی است که بعد از فعال شدن در سیستم شما وارد هر درایوی شوید و بالای هر پوشه ای که کلیک نمایید اون ویروس یه کاپی از خودش را در همان درایو به اسم اون پوشه و با پسوند Exe میسازد و پوشه اصلی شما را به شکل سیستمی مخفی میکند یعنی Super Hidden میکندش.

انتی ویروس زون آلارم موقع ویروس یابی تمام اون فولدر های مشکل دار رو با پسوند EXE معرفی میکنه و میخواد پاکشون کنه .
    شما بدون آن که ترسی به خود راه بدید با آنتی ویروس تان یکبار تمام My Computer را اسکن نمایید و بزارید تا آنتی ویروس تان همه اون ویروسهای به ظاهر فولدر را که باطناً ویروس های با پسوند Exe هستند حذف کند زیرا هیچ پوشه یا فولدری با فرمت Exe وجود ندارد و طوری که گفتم پوشه های اصلی شما بصورت سیستمی پنهان شده اند و یا Super Hidden شده اند و با حذف نمودن پوشه های Exe هیچ ضرری به آنها نمیرسد.بعد از آن که ویروس را به کمک آنتی ویروس غیر فعال ساختید باید پوشه های اصلی تان را آشکار سازید.

بروی My Computer دابل کلیک نمایید و به منوی Tools و بعداً به تب View رفته و گزینه Show Hidden files and folders را علامت دار نمایید.با این کار شما میتوانید پوشه های اصلی تان را ببینید.

حالا برنامه ای را که برایتان میگزارم دانلود نموده و آنرا اجرا نمایید.

آدرس دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با برنامه بالا میتوانید تمام فایل ها و پوشه های تان را از حالت مخفی برون آرید.

اگر مشکلی بود، باز هم در خدمتم.

مؤفق باشید!!
    فرهمنـــــــــد

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

سلام دوست عزیز!!

پست های دوستان را هم خوندم و نتیجه ای که گرفتم اینست که ویندوز شما 100 در 100 ویروسی شده است.ویروس هم از نوعی است که بعد از فعال شدن در سیستم شما وارد هر درایوی شوید و بالای هر پوشه ای که کلیک نمایید اون ویروس یه کاپی از خودش را در همان درایو به اسم اون پوشه و با پسوند Exe میسازد و پوشه اصلی شما را به شکل سیستمی مخفی میکند یعنی Super Hidden میکندش.

شما بدون آن که ترسی به خود راه بدید با آنتی ویروس تان یکبار تمام My Computer را اسکن نمایید و بزارید تا آنتی ویروس تان همه اون ویروسهای به ظاهر فولدر را که باطناً ویروس های با پسوند Exe هستند حذف کند زیرا هیچ پوشه یا فولدری با فرمت Exe وجود ندارد و طوری که گفتم پوشه های اصلی شما بصورت سیستمی پنهان شده اند و یا Super Hidden شده اند و با حذف نمودن پوشه های Exe هیچ ضرری به آنها نمیرسد.بعد از آن که ویروس را به کمک آنتی ویروس غیر فعال ساختید باید پوشه های اصلی تان را آشکار سازید.

بروی My Computer دابل کلیک نمایید و به منوی Tools و بعداً به تب View رفته و گزینه Show Hidden files and folders را علامت دار نمایید.با این کار شما میتوانید پوشه های اصلی تان را ببینید.

حالا برنامه ای را که برایتان میگزارم دانلود نموده و آنرا اجرا نمایید.

آدرس دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با برنامه بالا میتوانید تمام فایل ها و پوشه های تان را از حالت مخفی برون آرید.

اگر مشکلی بود، باز هم در خدمتم.

مؤفق باشید!!
    فرهمنـــــــــد
    سلام

خیلی ممنون از راهنمایی تون .
    کاملا جواب داد .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •