سلام بهترین روش اینه که سیستم را با یک سی دی یا فلاپی بوت کنی و از طریق خط فرمان هر کدوم را که دوست داشتی فرمت کنی .برای پاک کردن اسم اون از لیست بوت هم سمانه خانم گفتند .
سلام بهترین روش اینه که سیستم را با یک سی دی یا فلاپی بوت کنی و از طریق خط فرمان هر کدوم را که دوست داشتی فرمت کنی .برای پاک کردن اسم اون از لیست بوت هم سمانه خانم گفتند .
دوست عزیز
ویندوز ویستای اول من روی درایو سی بالا میاد مشکلی نداره. من کلی اطلاعات روی درایو دی دارم نمیخوام فرمتش کنم میخوام ویندوز دوم را پاک کنم که دلیت نمیشه یا آنیستال کنم.ممنون
سلام
dubairan عزيز شما اگر بخواهيد درايو را فرمت كنيد اطلاعات داخل اون نيز پاك ميشه بهتره اطلاعات رو به داريو ديگري منتقل كنيد و بعد براي فرمت كردن دو تا راه داري كه دوستان هم اشاره كردند من هم در پست قبلي گفتم يكي از طريق كليك راست روي درايو و انتخاب گزينه فرمت كه زياد توصيه نميشه و ديگري هم با بوت كردن سيستم با سي دي يا فلاپي و استفاده از دستور زير:
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوبم
من فرمت کردن درایو را میدونم ومشکلی ندارم مشکل من اینه که 160 گیگ هارد پر دارم وفرصت بک آپ گرفتن نیست بنابراین نمیتونم درایو دی را فرمت کنم. من 2 راه دارم یا باید یکی از ویندوزها را آنیستال کنم یا کلا پاکش کنم. حالا کدامیک از این 2راه عملی است وچگونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)