من دارم نرم افزار تست حرفه ای می سازم ولی با نرم افزار شما خیلی فرق داره اصلا شما چرا از این روش استفاده کردین راستش من اول هم از همین روش رفتم ولی بعدش فهمیدم باید برای هرسوال خیلی GroubBox بسازم واسه همین از روشی دیگری رفتم و همانطور که در پست قبل گفتم : فقط با چهارتا radio button برای گزینه ها و یک richedit برای سوالم طراحی کردم و با استفاده از همین چندتا بی شمار سوال و جواب و همچنین امکان استفاده چندین کاربر آن هم همزمان را به برنامه ام داده ام و هیچ مشکلی هم ندارم
در این بحث یک سوال برای من پیش آمده که می خوام بپرسم :
چندین کاربر به طور هم زمان می تونن از برنامه شما استفاده کنن ؟
سوال: کامپیوتر ها با هم شبکه هستن مثلا چهار تا کامپیوتر که روی هر کدام ویندوز Xp نصب شده است و روی کامپیوتر پنجم ویندوز سرور 2000 نصب است
اصلا چطوری یک برنامه را باید برای این کونه سیستم ها نوشت؟
البته در تایپیک زیر در باره این سوال من بحث می شه ولی این قدر این شاخه اون شاخه کردن که آدم قاطی می کنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتابی و جزوه ای مقاله ایی هم در این باره وجود نداره که آدم یک چیزایی یاد بگیره
حالا شما چطوری این مطالب را یاد گرفتید اگر منبعی چیزی دارید برای ما معرفی کنید
نرم افزار من سوالاتش از قبل آماده نیست کاربر سوال را وارد میکنه و از چند نفر آزمون بگیره بدرد مدارس می خوره معلم از دانش آموزان امتحان بگیره
در ضمن برنامه ی من تست زنی درسی است به این صورت که شما می توانید به جای استفاده از کتاب های تست زنی برای کنکور و غیره از این برنامه استفاده کنید پس نتیجه این که سوالات برنامه من باید قبلا آماده باشد