تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 71

نام تاپيک: قابل توجه دوستان که k850 را به خاطر دوربینش می خواهند ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovepedram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    DASHTEH KAVIR

پيش فرض k850

من چهار روز قبل این گوشی را تهیه کردم به مبلغ 570000 تومان ...به خاطر دوربینش ولی در عرض دو سه روز پشیمان شدم چون دوربین این گوشی اونقدرهاهم بدردبخور نیست . 1- موقع عکس گرفتن حتما باید لنزش رو تمیز کنی چون محافظ لنز زیر لنز قرار گرفته 2- فیلم برداریش درحد k800 لست 3- تنظیمات عکس خیلی معمولی است در ضمن صداش هم کمتر از k810 است -اثر دست روی صفحه نمایش میمونه.. پخش فیلم کیفیت خیلی پایینی داره .. به نظر من k800 گزینه بهتری است برای عکاسی
    اولا در مورد دوربین عکاسی:
    امکان نداره دوربین عکاسی k850 بدتر از k800 باشه چون اونوقت به دوربین k850 نمیگفتن 5 مگا پیکسل و به دوربین کا800 3.2

در مورد دوربین فیلمبرداری:
    هرچقدر فیلمبرداری کا850 افتضاح باشه از فیلمبرداری کا800 بهتره
    برای مثال هرچقدر فیلمبرداری کا800 مثل کا750 باشه (هردو 176*144) اما یه فرقی باهاش داره اونم تو تعداد فریم هاست کا800 میتونه تا 35 فریم در ثانیه فیلمبرداری کنه ولی کا750 نهایت تا 17 فریم در ثانیه (که با فلش کردن گوشی این کار امکان پذیر است) و این نشان دهنده اینه که حتی اگه سایز دوربین فیلمبرداری یکسان باشه تو قدرت فیلمبرداری تفاوت داره و این نشان دهنده اینست که دوربین کا850 حتما از این دو مدل قبلی هم بهتره هم قوی تره...

و در مورد صداش که حتما قابل فلش کردن خواهد بود(و مسلما از اسپیکری قویتر از کا800 برخورداره)

و چیزهای دیگه ای هم که گفتی همش چرتو پرت هستش و بهونه ای واسه خراب کردن کا850 ....

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

امکان نداره دوربین عکاسی k850 بدتر از k800 باشه چون اونوقت به دوربین k850 نمیگفتن 5 مگا پیکسل و به دوربین کا800 3.2

برای مثال هرچقدر فیلمبرداری کا800 مثل کا750 باشه (هردو 176*144) اما یه فرقی باهاش داره اونم تو تعداد فریم هاست کا800 میتونه تا 35 فریم در ثانیه فیلمبرداری کنه ولی کا750 نهایت تا 17 فریم در ثانیه (که با فلش کردن گوشی این کار امکان پذیر است) و این نشان دهنده اینه که حتی اگه سایز دوربین فیلمبرداری یکسان باشه تو قدرت فیلمبرداری تفاوت داره و این نشان دهنده اینست که دوربین کا850 حتما از این دو مدل قبلی هم بهتره هم قوی تره...

و در مورد صداش که حتما قابل فلش کردن خواهد بود(و مسلما از اسپیکری قویتر از کا800 برخورداره)

و چیزهای دیگه ای هم که گفتی همش چرتو پرت هستش و بهونه ای واسه خراب کردن کا850 ....
    تایید میشه کسی این تاپیک رو زده اصلا معلوم نیست کجا هستش شاید دوربین کا850 انقدر خوب نباشه ولی صد در صد از ان95 و کا800 بهتره

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

دوستان گل هوشيار باشيد و گول حرفهاي عوامل مشتري پرون برندهاي ديگه رو نخوريد.دليل نيست كه هركي در اومد گفت من اين گوشي رو دارم و خوب نيست باور كنيم.اتفاقا بد نيست به موردي كه خودم ديروز ديدم اشاره كنم كه با يكي از كساني كه ميدونستم اين گوشي رو خريده كه سوال ميكردم كه چطوره و ايا راضي هستي يا نه؟دقيقا عكس ايشون ميگفت و فوق العاده هيجان زده بود از داشتن گوشيش و دائم قربون صدقه گوشيش ميرفت و ماچش ميكرد.در ضمن اينم گفت كه تا حالا با هيچ كدوم از گوشيهاي قبليم اينقدر حال نكرده بودم.مدل قبلي اين طرف N73 بوده و قبلش هم كا 750 .چند تا عكسي هم كه گرفته بود ديدم خيلي با كيفيت بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان گل هوشيار باشيد و گول حرفهاي عوامل مشتري پرون برندهاي ديگه رو نخوريد.دليل نيست كه هركي در اومد گفت من اين گوشي رو دارم و خوب نيست باور كنيم.اتفاقا بد نيست به موردي كه خودم ديروز ديدم اشاره كنم كه با يكي از كساني كه ميدونستم اين گوشي رو خريده كه سوال ميكردم كه چطوره و ايا راضي هستي يا نه؟دقيقا عكس ايشون ميگفت و فوق العاده هيجان زده بود از داشتن گوشيش و دائم قربون صدقه گوشيش ميرفت و ماچش ميكرد.در ضمن اينم گفت كه تا حالا با هيچ كدوم از گوشيهاي قبليم اينقدر حال نكرده بودم.مدل قبلي اين طرف N73 بوده و قبلش هم كا 750 .چند تا عكسي هم كه گرفته بود ديدم خيلي با كيفيت بود.
    حرفهای دوست عزیز تایید میشه. اون اقایی که این تاپیک رو زده اگه تنها میگفت عکسش کیفیت در حد کا850 که فکرش رو میکردیم نداره یه چیزی ولی این آقا کیفیتش رو حتی از کا800 که رده ی پایینتری هستش کمتر دونسته . جالبه که فیلمبردای اش هم گفته ضعیفه. باید بگم بهترین فیلمبرداری بین تمام گوشیهای سونی اریکسون رو کا850 و دبلیو 900 داره.
    میشه گفت تنها مشکل این گوشی به جاموندن آثار دست هستش و مشکل خاصی نداره

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا یکی نیست یه این دوستمون بگه فرض کن دوربینش 5 مگاپیکسل نرم افزاری هست(مثلا)

پس اونوقت چرا اینهمه از ک800 گرونتره؟؟؟؟

من فکر کنم این دوستمون در جبهه ی نوکیا فعالیت داره و ستون 5 دشمن در این ناحیه هست!!!!

حالا هر ایرادی میشه به ک850 گرفت الا به دوربینش اونم در زمینه ی عکاسی!!!!حالا شاید بشه به فیلمبرداریش

یه نموره ایراد گرفت اما دیگه عکساش......

بیخیال.موفق باشید همگی!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کی گفته K800 تا 35 فریم فیلمبرداری می کنه؟؟؟؟
    k800 17 فریم بر ثانیه هست
    در ضمن دوربین 850 30 فریم هست و اندازش هم دو برابر 800 هست
    اگه یه ریویو از K850 می خوندن بچه ها توو GSMArena می فهمیدن که k850 از 800 بهتره!!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

کی گفته K800 تا 35 فریم فیلمبرداری می کنه؟؟؟؟
    k800 17 فریم بر ثانیه هست
    در ضمن دوربین 850 30 فریم هست و اندازش هم دو برابر 800 هست
    اگه یه ریویو از K850 می خوندن بچه ها توو GSMArena می فهمیدن که k850 از 800 بهتره!!
    ك 800 رو اگه هك كني با 30 تا 35 فريم فيلمبرداري ميكنه ولي خاب با همون اندازه معموليش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا خوبه ننوشته ان95 داشتم فروختم کا850 خریدم و الان پشیمونم و دوربین ان95 بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

هی ستون پنجم نوکیا کجا در رفتی؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

پاتک زد و رفت.بچه ها وضعیت سفیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •