تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: چگونگی اتصال به شبکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از جوابها

چه کتابی ؟

ضمنا منظور من این بود که چطوری ای پی ادرس سیستمم را ست کنم تا بتونم به شبکه وصل بشم وایا بغیر از ای پی ادرس تنظیمات دیگه ایی هم لازم هست انجام بدم ؟

من نحوه انجام تنظیمات مقدماتی ارتباط به شبکه رو در وبلاگم نوشتم. جهت مشاهده اون به آدرس زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنونم اقای علیخانی

ولی مشکل من حل نشد سیستم من در یک شبکه کلاینت هست که ادرس ای پی اون از طریق دی ان اس سرور ست می شه حالا می خوام بدونم وقتی که ویندوز را عوض می کنم چطوری می تونم از طریق سرور دی ان اس ای پی بگیرم ضمنا ایا موقع نصب اگر کامپیوتر من در یک شبکه هست تنظیمات خاصی لازم دارد مثلا تنظیمات مربوط به دامین واگر جواب مثبت هست چگونه این کار انجام می شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم اقای علیخانی

ولی مشکل من حل نشد سیستم من در یک شبکه کلاینت هست که ادرس ای پی اون از طریق دی ان اس سرور ست می شه حالا می خوام بدونم وقتی که ویندوز را عوض می کنم چطوری می تونم از طریق سرور دی ان اس ای پی بگیرم ضمنا ایا موقع نصب اگر کامپیوتر من در یک شبکه هست تنظیمات خاصی لازم دارد مثلا تنظیمات مربوط به دامین واگر جواب مثبت هست چگونه این کار انجام می شود
    اگر سیستم شما در یک شبکه وجود داره، پس حتما اون شبکه پرسنلی داره که مسئول حل مشکلات موجود در شبکه هستند. پیشنهاد می کنم که مشکلتون رو با این افراد در میون بزارید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •